Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α ναι μουνιτσα αυτο που λεει ο λαπλασε παιζει δηλαδη να επεισες τις φιλες σου να τους κλασετε επειδη γουσταραν αυτες...  :)

χαχαχα ναι αυτο ηταν ρε.....το ειπε και ο βαλεντινο ροσι αλλωστε.......

τις αλλες φορες βαλεντινε ροσε δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα "ελλεηνιδες" και συμπεριφορα γενικοτερα των δυο φυλων οποτε δε βρηκα λογο για να το θιξω.......

δεν ξερω ευα.....εμενα παντοτε μου αρεσαν οι μεγαλυτεροι οποτε δεν μπορω να σε πιασω :P

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Άντε ρε mounitsa ακόμα να με πάρεις τηλέφωνο να πάμε για εκείνον τον καφέ που λέγαμε χθες με τις φίλες σου...??? :P :P :grin: :grin:

Ντροπή σου,ελεεινίδα... :grin: :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μουνίτσα, όπως λένε και στο Kennedy School of Government, μήνυμα που εστάλη δε σημαίνει μήνυμα που έχει ληφθεί.

Δεχόμενη το ποτό έστειλες λάθος μήνυμα. Δεν εισαι και καμμια πιτσιρικα να μην ξέρεις τι και πως...Ασε το savoir vivre για τους ανάλογους χώρους

Οσο για τους άντρες - Δεχόμαστε τη χυλόπιττα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Δε χρειάζονται παρακάλια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μουνίτσα, όπως λένε και στο Kennedy School of Government, μήνυμα που εστάλη δε σημαίνει μήνυμα που έχει ληφθεί.

Δεχόμενη το ποτό έστειλες λάθος μήνυμα. Δεν εισαι και καμμια πιτσιρικα να μην ξέρεις τι και πως...Ασε το savoir vivre για τους ανάλογους χώρους

Οσο για τους άντρες - Δεχόμαστε τη χυλόπιττα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Δε χρειάζονται παρακάλια.

τοσο απλα!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
mpouka αδικος κοπος θα την κερνουσες κανα fredο και μετα μην ειδατε τον παναγη

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δε νομίζω, έχει τύχει, ειδικά με ξένες και θεωρείται αυτονόητο να κάνεις παρέα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Βγηκα χτες μια απο τις σπανιες φορες που βγαινω Σαββατο....αλλα αφου με πρηξανε ειπα να παω......παμε σε μαγαζι (και καλα γνωστο μπαρακι στο οποιο βεβαια δεν ειχα ξαναπτησει) πανικος, ψωναρες, αυτοκινηταρες και ολοι οι γνωστοι λογοι που αποφευγω τα φειμους μερη οπως και το να βγαινω σαββατο.....

εχω βγει με δυο φιλεναδιτσες....γενικως το μαγαζι παντως επαιζε ωραια μουσικη και χτυπιομασταν ανελεητα με 80'ς επιτυχιες ανηλεως....καποια στιγμη, εκει στο ανηλεως νομιζω, ερχεται ενα αγορακι απο διπλανη παρεα και μας ζηταει να μας κερασουν ενα ποτο.....

που εγγειται τωρα το προβλημα.........εσυ βλεπεις το αγορακι.....(Εσυ=η μουνιτσα και η παρεα)
δε σου αρεσει ουτε το αγορακι ουτε η παρεα του.......

ευγενικα του λες οτι δεν υπαρχει λογος, δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ

το αγορακι επιμενει.....καποια στιγμη δεχεσαι να σε κερασουν τελος παντων......

ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ

μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)

Ερχεται λοιπον η ωρα να φυγουμε.....τα συμπαθητικα παιδια θελουν να μας δωσουν το τηλεφωνο τους....εμεις το πηραμε.....απο κει και περα τωρα ειναι το θεμα και θελω οι αντρες εδω να με βοηθησετε να καταλαβω.....

εφοσον εμεις δεν θα παρουμε τηλεφωνο (ειναι δεδομενο αυτο) καθοτι δεν ενδιαφερομαστε για κατι παραπανω.....δεχτηκαμε και το κερασμα......ποια η θεση μας? πως θα μας χαρακτηρισει η παρεα? θα μου πεις και τι σε νοιαζει πως θα σε χαρακτηρισει....ε οχι δα...με νοιαζει....γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω ασχημες εντπωσεις :boobies: :boobies:

και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????
μου θυμιζεις 2 φιλες που εχω και το παιζουνε πολυ υπερανω!!!
9 στους 10 που την πεφτουνε δεν γινεται και τπτ!!με τον 10ο? μην ρωτησεις το πολυ πολυ ναπιουνε ενα καφε!!!
εχει τυχει πολλες φορες να ζητησουνε την αποψη μου και εχω γινει κραχτης γιατι μου την σπανε τα γυναικεια!!
εχει τυχει να απαντανε και ασχημα!κατι το οποιο οχι απλα το κατακρινω απλα το βριζω!!γιατι τις λεω κοιτα...!αν μου την ελεγες και απο πανω απο την στιγμη που ειμαι ευγενικος μαζι σου και δεν κανω μαλακιες να βαλω χερι κλπ θα σου λεγα αντε και γαμησου μωρη πατσαβουρα!!δεν φτανει που σου την πεφτουμε μας την λες και απο πανω??
1ον αυτο!!
2ο... απο τις περισοοτερες περιπτωσεις τις προαλες ειδανε κατι παιδια και να μου λενε!!
πο πο Θανο μου κατι παιδια κλπ κλπ! γυναικουλιστικα!λες και θα με κανανε να ζηλεψω!
μολις ειδανε τα παιδια και τα bmw το καλο το μαγαζι τα μπουκαλια και τις σαμπανιες!!πο πο βρε παιδι μου!! μα τι καλα παιδια!!!
και το αστειο τς ιστοριας?? ελα που εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και τους ειδα και μου τους δειξανε!!
και λεω αυτα ειναι τα 2 μετρα τα παιδια? αυτα ειναι ατομα που τα βλεπεις σε καθημερινη βαση στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας σου στο τραμ παντου!!
αλλα ξεχασα!! αυτα δεν ειναι ατομα που τα βλεπεις καθε μερα και μεσα σε bmw

καθησανε κερασανε ποτα ανταλαξανε τηλεφωνα (ενω στην τελικη δεν θα καναννε και τιποταα)
και ολο αυτο το νταβαντουρι ΓΙΑΤΙ??
γιατι εχετε αμφιβολιες και γουσταρετε να παιζετε!
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΟΑ ΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ!
με λιγα λογια??!          καριολες!
πολυ γουσατρω και που δεν την πεφτω και που το παιζω εκει μου περνει και ειδεικα με τις γκομενες (0χι φιλες) οχι απλα ειμαι υπερ ανω! τις την λεω και απο πανω!!παρολαυτα και γκομενα εχω και φιλες και η παρεα μου ειμαστε αναμοιχτοι!!
αλλα πανω απο ολα να ξερεις που σε παιρνει!
(για να μην νομιζεις οτι κραζω τις γκομενες επειδη ειμαι κανας αγαμητος)

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ενφορσερ.....θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου ισως αν δεν ειχα διαβασει εδω μεσα 1-20912-30912-381233-08923 φορες για το ποσο ξινες και βαρια πεπονια το παιζουν οι ελληνιδες γκομενες οταν πας να τους μιλησεις ή να τις κερασεις......

δε μπορουμε να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ενφορσερ.....θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου ισως αν δεν ειχα διαβασει εδω μεσα 1-20912-30912-381233-08923 φορες για το ποσο ξινες και βαρια πεπονια το παιζουν οι ελληνιδες γκομενες οταν πας να τους μιλησεις ή να τις κερασεις......

δε μπορουμε να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.....
ενω εσυ γινεσαι ξινη αφου πιεις το φρεντοτσινο κ παρεις το τηλεφωνο?

:P

πλακιτσα κανω..

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το ειπα για να μην λες οτι ερχομαι δευτερη. απλα δεν με ειχε δει γι αυτο ημουνα δευτερη στην σειρα  :P :P :P :P

αααααααα :think: τώωρα κατάλαβα. Είσαι σίγουρη; Μήπως του άρεσε η φίλη σου περισσότερο; :2funny: :2funny: :) ;)

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ενω εσυ γινεσαι ξινη αφου πιεις το φρεντοτσινο κ παρεις το τηλεφωνο?

:P

πλακιτσα κανω..

Δεν το παιζω ποτε και δε φλερταρω ποτε αμα δε μου αρεσει καποιος :) επισης δεν παω για καφε με καποιον που θα τυχει να γνωρισω εαν δεν εχω σκοπο να ενδιαφερθω για αυτον.......εννοω να μου δωσει ενα στοιχειο ή κατι τελος παντων ωστε να πω ας παμε για εναν καφε....

απο κει και περα βαριεμαι ανελεητα το να μπαινω στη διαδικασια να ασχολουνται οι αλλοι μαζι μου εαν εγω δε θελω να ασχοληθω...για ποιο λογο να το κανω? και δεν καταλαβαινω και τις γυναικες που το κανουν για να ειμαι ειλικρινης......

παρολαυτα.......μου εχει τυχει να παω για καφε και να μην ξαναπαρω τηλεφωνο........οπως και να παω για καφε και να μη με ξαναπαρουν τηλεφωνο ;) στη ζωη ειναι αυτα τι να κανουμε?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια το θεμα ειναι απλο.κυνηγος ειναι παντα ο αντρας(κατα 99%).επιτυχια δεν μπορει να εχει παντα,τωρα τι ελεεινιδες λετε και μαλακιες εγω δεν το καταλαβαινω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom