Βγηκα χτες μια απο τις σπανιες φορες που βγαινω Σαββατο....αλλα αφου με πρηξανε ειπα να παω......παμε σε μαγαζι (και καλα γνωστο μπαρακι στο οποιο βεβαια δεν ειχα ξαναπτησει) πανικος, ψωναρες, αυτοκινηταρες και ολοι οι γνωστοι λογοι που αποφευγω τα φειμους μερη οπως και το να βγαινω σαββατο.....
εχω βγει με δυο φιλεναδιτσες....γενικως το μαγαζι παντως επαιζε ωραια μουσικη και χτυπιομασταν ανελεητα με 80'ς επιτυχιες ανηλεως....καποια στιγμη, εκει στο ανηλεως νομιζω, ερχεται ενα αγορακι απο διπλανη παρεα και μας ζηταει να μας κερασουν ενα ποτο.....
που εγγειται τωρα το προβλημα.........εσυ βλεπεις το αγορακι.....(Εσυ=η μουνιτσα και η παρεα)
δε σου αρεσει ουτε το αγορακι ουτε η παρεα του.......
ευγενικα του λες οτι δεν υπαρχει λογος, δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ
το αγορακι επιμενει.....καποια στιγμη δεχεσαι να σε κερασουν τελος παντων......
ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ
μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)
Ερχεται λοιπον η ωρα να φυγουμε.....τα συμπαθητικα παιδια θελουν να μας δωσουν το τηλεφωνο τους....εμεις το πηραμε.....απο κει και περα τωρα ειναι το θεμα και θελω οι αντρες εδω να με βοηθησετε να καταλαβω.....
εφοσον εμεις δεν θα παρουμε τηλεφωνο (ειναι δεδομενο αυτο) καθοτι δεν ενδιαφερομαστε για κατι παραπανω.....δεχτηκαμε και το κερασμα......ποια η θεση μας? πως θα μας χαρακτηρισει η παρεα? θα μου πεις και τι σε νοιαζει πως θα σε χαρακτηρισει....ε οχι δα...με νοιαζει....γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω ασχημες εντπωσεις
και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????