Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Και για μένα ήταν λάθος η συμπεριφορά. Γενικότερα οι ευγένειες μεταξύ αγνώστων σε μπαράκια είναι υπερβολή. Βγαίνεις για να κάνεις το κέφι σου και να γνωρίσεις άτομα που γουστάρεις. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής γιατί η υποκρισία σε αυτά τα θέματα μεταβιβάζεται στις σχέσεις κ.ο.κ. Δεν είναι τα 15 ευρώ που ξόδεψε ο άλλος, ο οποίος προφανώς ήθελε να βρεί γκόμενα και να μαμήσει το βράδυ. Μπορεί να κάνω λάθος και πραγματικά να είχε ανάγκη από παρέα, αλλά αν εσύ του έλεγες "φίλε δεν ψάχνομαι, έχω έρθει για διασκέδαση" θα έπραττε αναλόγως.

Πόσες και πόσες μου έχουν ρίξει χυλόπιτα σε μπαράκια. Στην τελική ήταν καλύτερο για μένα γιατί δεν μου έτρωγαν χρόνο από το "έργο" μου.

Αμαν πια με αυτή την ευγένεια. Όποιος ντρέπεται δεν ξέρει να ζεί... Και στην τελική αν ντρέπεσαι έναν ξένο, στο γνωστό σου τί κάνεις? Του λές "σαγαπώ" και του φοράς 2 μέτρα κέρατα? Για μενα οι Ελληνίδες λέγονται "ελλεινίδες" για άλλους λόγους. Για μια "ξυνή" γκόμενα σε νυχτερινή διασκέδαση δε χάλασε ο κόσμος. Έχει κ αλλού πορτοκαλιές ;-)

Επισκέπτης
μα το ειπε οτι τους ειπαν οτι δεν γουσταραν κ δεν χρειαζεται να κερασουν κ αυτοι επεμεναν...
ρε παιδια αμα ειναι να βγαζετε συμπερασματα κ να χαρακτηριζετε κιολα διαβαστε οσα εχουν λεχθει... :rolleyes:

Ρε συ μπάιτ η νίτσα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της εδώ και θέλεις να μας πείσετε ότι επειδή επέμεναν είπαν ας πάει στο καλό θα τους ανεχτούμε και ας μην τους γουστάρουμε; Δηλαδή αν τους γουστάρανε πίπες στο μπαρ θα κανανε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

εγω δε θελω να σας πεισω για τπτ τα ιδια διαβαζουμε, δεν ξερω κατι παραπανω
κ δεν μου φαινεται τπτ το ιδιαιτερο ή το τραγικο να εγινε για να βγαινουν τετοια συμπερασματα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Καλημερα.
Θελω τη γνωμη σας σε κατι που μου ετυχε σε μια εξοδο μου.
ιχα βγει με την παρεα μου και διπλα μας ηταν μια γυναικοπαρεα που τους την πεσαμε χοντρα. Αυτες εγιναν πιτα απο τα κερασματα μας και στο τελος με το ζορι η μια πηρε το τηλεφωνο μου.
Εχω ελπιδες να γαμησω ή επεσε σε ελλεεινιδα?
Σας παρακαλω πειτε μου, γιατι εχουν περασει 3 μερες και ακομα ειμαι στο τηλεφωνο καρφωμενος. Ουτε τουαλετα δεν εχω παει μηπως και δε προλαβω.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
(κατουριεμεεεεεεε)
Κατ' αρχήν πάρε ασύρματο τηλέφωνο να μη μας πάθεις τίποτα γιατί είναι κρίμα. Κατά δεύτερον όλοι το έχουμε περάσει και μετά από χρόνια μάθαμε ότι αν ήταν να μας πάρουν τηλέφωνο θα μας το είχαν ζητήσει οι ίδιες.

Τέλος ελπίζω το post να ήταν χιουμοριστική αντιδιαστολή στο post της ..νίτσας γιατί δε φαντάζομαι να υπάρχουν ακόμη σήμερα αγόρια που περιμένουν να δώσουν με το ζόρι τηλέφωνο και πραγματικά να περιμένουν να τους καλέσει κάποια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε συ μπάιτ η νίτσα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της εδώ και θέλεις να μας πείσετε ότι επειδή επέμεναν είπαν ας πάει στο καλό θα τους ανεχτούμε και ας μην τους γουστάρουμε; Δηλαδή αν τους γουστάρανε πίπες στο μπαρ θα κανανε;

σωστή..

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω ότι απλά πάνω στην αναπάντεχη φάση δεν μπόρεσε να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση κάνοντας μια κίνηση που με καθαρό μυαλό ενδεχομένως να μην την έκανε.Θεωρώ ότι αν ξανασυνέβαινε το ίδιο σκηνικό το αμέσως επόμενο βράδυ,θα αντιδρούσε διαφορετικά.Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το κάτα πόσο στροφάρει κάποιος σε τέτοιες καταστάσεις και πόσο καλή αντίληψη σωστής κρίσης έχει ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση χωρίς την πολυτέλεια χρόνου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απλά τα πράγματα...μουνίτσα ξέρεις πως το κέρασμα ήταν για να σας την πέσουνε. Άρα το γεγονός πως ενέδωσες τους έδωσε φρούδες ελπίδες. Αν τώρα δεν καταλαβανε αυτοί πως δεν γουστάρατε, τότε προφανώς καταλαβαίνω κι εγώ γιατί ήταν μόνοι τους αυτοί στο μπαράκι και όχι συνοδευόμενοι.
Γενικά, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει το τι θα σκεφτούνε εκτός αν ήθελες να κρατήσεις φιλική γνωριμία μαζί τους. Αν δεν το έχεις σκοπό...κλάιν μάιν.
Απλά τα πράγματα.
Ο καθένας βάζει τα δικά του όρια. Η χλαπάτσα από γκόμενα σε μπαράκι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν επιμένεις παρά το ότι σου λέει όχι τότε προφανώς είσαι τσιμπούρι.
Και τα τσιμπούρια τα ψεκάζουμε με φλιτ.
...δεν τους καθόμαστε για κέρασμα όσο συμπθητικά τσιμπούρια και να ήτανε, γιατί μετά θα γίνουν βδέλλες.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Εσυ Εριν μου μπορεις να το παιζεις βαρυ πεπονι και γκομενα αξιωσεων αμα γουσταρεις....ποσως με ενδιαφερει :)

προσωπικα εχω μαθει ευγενικα να απορριπτω καποιον....εαν αυτος ο καποιος  θερωρει οτι μπορει να εκμεταλλευτει μια ευγενικη απορριψη θα υποκυψω στο κερασμα χωρις να δωσω περεταιρω δικαιωματα οπως και εκανα....να μιλησω ασχημα και να πω ολα αυτα που εχω ακουσει "δεν εισαι ο τυπος μου" ή "δε σε γουσταρω" δεν υπαρχει περιπτωση....

οπως δε θα μου αρεσε να μου το κανουν ετσι ακριβως δεν το κανω....αμα δεν παιρνει απο λογια δε μπορω να κανω κατι αλλο...

το κερασμα με χαλασε για τους λογους που προανεφερα....

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελα βρε μουνιτσα
την αλλη φοραα να μη δεχεσαι κερασμα.
και οι αλλοι χανουν το χρονο τους,
και εσυ χαλας τη διαθεση σου (μας)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εσυ Εριν μου μπορεις να το παιζεις βαρυ πεπονι και γκομενα αξιωσεων αμα γουσταρεις....ποσως με ενδιαφερει :)

προσωπικα εχω μαθει ευγενικα να απορριπτω καποιον....εαν αυτος ο καποιος  θερωρει οτι μπορει να εκμεταλλευτει μια ευγενικη απορριψη θα υποκυψω στο κερασμα χωρις να δωσω περεταιρω δικαιωματα οπως και εκανα....να μιλησω ασχημα και να πω ολα αυτα που εχω ακουσει "δεν εισαι ο τυπος μου" ή "δε σε γουσταρω" δεν υπαρχει περιπτωση....

οπως δε θα μου αρεσε να μου το κανουν ετσι ακριβως δεν το κανω....αμα δεν παιρνει απο λογια δε μπορω να κανω κατι αλλο...

το κερασμα με χαλασε για τους λογους που προανεφερα....

To θεμα ειναι πως δεν τους απορριψατε αλλα δεχτικατε και τα κερασματα απο πανω.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
To θεμα ειναι πως δεν τους απορριψατε αλλα δεχτικατε και τα κερασματα απο πανω.

Και εκτος απο αυτο, καλυτερα να λες τα πραγματα straight (Στα ισια ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ) παρα με υπεκφυγες και μπιχτες και υποννοουμενα.
Γνωμη μου αφου κι εγω αυτο κανω πολλες φορες.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπουντα απλα το εθεσα ως θεμα προς συζητηση επειδη διαβαζω διαφορα τελευταιως και υπαρχει ενας καποιος προβληματισμος....δε με απασχολει το "συγκεκριμενο" σκηνικο....εχουν γινει αρκετα τετοια και υποθετω θα ακολουθησουν και αλλα οπως σε ολους μας....

απλα αυτο που παρατηρω ειναι οτι πριν λιγο καιρο διαβαζα για τις ξινες ελληνιδες που πας να τους μιλησεις και εχουν τουπε και υφος ενω οι καλες οι ξενες καθονται και σου μιλανε ανετα και ειναι γλυκιες και ευγενικες...

και τωρα διαβαζω οτι ηταν λαθος μου που δεχτηκα ενα ποτο απο καποιον εφοσον δεν ενδιαφερομουν (και εφοσον του το ειχα κανει σαφες αυτο) και οτι ειμαι μια στυγνη εκμεταλλευτρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ηταν λαθος ηταν...
επρεπε να τους βρισεις τουλαχιστον

ειπαμε ρε χθες στο τσατ, αν ησουν ρωσιδα οτι κ αν εκανες θα ηταν σωστο κ να μαθουν οι παλιοελληνιδες που δεν ξερουν να φερονται χαχαχα

Επισκέπτης
μουνιτσα ευτυχως η δυστηχως 500 χρονια δεν θα ζησουμε...κ 100 χρονια που λεει ο λογος να ζησεις κ παλι λιγα ειναι...
κοιτα να δινεις ευκαιριες σε ανθρωπους κ κοιτα να ριχνεις εγωισμους,κ να μην εισαι απολυτη γιατι μετα θα τα σκεφτεσαι κ μπορει να λες κ εαν ηταν καλος?κ εαν ηταν ετσι?χαλαρωσε κ ΔΙΝΕΤΕ ευκαιριες στους ανθρωπους  :)

[youtube=425,350]GQLLVssAZ54&feature=related[/youtube]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να μην τους πάρεις τηλέφωνο μουνίτσα... :cussing:
Τόσο παράξενο σου φάνηκε το γεγονός ότι μετά από ένα ποτό και λίγη κουβεντούλα σας δώσανε το τηλέφωνο τους? :huh: Δεν κάνανε και κάποιο έγκλημα...αφού δεν τους γουστάρετε , δεν θα τους τηλεφωνήσετε και τελείωσε...μην γίνεσαι ελλεινίδα! :grin:

Επισκέπτης
ασε που καποια στιγμη θα νοσταλγεις να σου την πεφτουν  ;) δεν θα σου την πεφτουν κ εφ ορου ζωης οποτε κοιτα να το χαρεις τωρα :)

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα ευτυχως η δυστηχως 500 χρονια δεν θα ζησουμε...κ 100 χρονια που λεει ο λογος να ζησεις κ παλι λιγα ειναι...
κοιτα να δινεις ευκαιριες σε ανθρωπους κ κοιτα να ριχνεις εγωισμους,κ να μην εισαι απολυτη γιατι μετα θα τα σκεφτεσαι κ μπορει να λες κ εαν ηταν καλος?κ εαν ηταν ετσι?χαλαρωσε κ ΔΙΝΕΤΕ ευκαιριες στους ανθρωπους  :)

[youtube=425,350]GQLLVssAZ54&feature=related[/youtube]

δινω ευκαιριες μουνιλα....απλα δε θα πρεπει να μου κινησει το ενδιαφερον ο αλλος?? δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι ομορφος ή κατι τετοιο......μονο ενδιαφερων.....

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να μην τους πάρεις τηλέφωνο μουνίτσα... :cussing:
Τόσο παράξενο σου φάνηκε το γεγονός ότι μετά από ένα ποτό και λίγη κουβεντούλα σας δώσανε το τηλέφωνο τους? :huh: Δεν κάνανε και κάποιο έγκλημα...αφού δεν τους γουστάρετε , δεν θα τους τηλεφωνήσετε και τελείωσε...μην γίνεσαι ελλεινίδα! :grin:

δεν μου εκανε εντυπωση.....απλα κουβεντα κανουμε.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως κ εγω συμφωνω με το μουν
βγειτε καλε με τα παιδια τι εχετε να χασετε? μπορει να ειναι η καλυτερη παρεα ολων των εποχων *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom