Και για μένα ήταν λάθος η συμπεριφορά. Γενικότερα οι ευγένειες μεταξύ αγνώστων σε μπαράκια είναι υπερβολή. Βγαίνεις για να κάνεις το κέφι σου και να γνωρίσεις άτομα που γουστάρεις. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής γιατί η υποκρισία σε αυτά τα θέματα μεταβιβάζεται στις σχέσεις κ.ο.κ. Δεν είναι τα 15 ευρώ που ξόδεψε ο άλλος, ο οποίος προφανώς ήθελε να βρεί γκόμενα και να μαμήσει το βράδυ. Μπορεί να κάνω λάθος και πραγματικά να είχε ανάγκη από παρέα, αλλά αν εσύ του έλεγες "φίλε δεν ψάχνομαι, έχω έρθει για διασκέδαση" θα έπραττε αναλόγως.
Πόσες και πόσες μου έχουν ρίξει χυλόπιτα σε μπαράκια. Στην τελική ήταν καλύτερο για μένα γιατί δεν μου έτρωγαν χρόνο από το "έργο" μου.
Αμαν πια με αυτή την ευγένεια. Όποιος ντρέπεται δεν ξέρει να ζεί... Και στην τελική αν ντρέπεσαι έναν ξένο, στο γνωστό σου τί κάνεις? Του λές "σαγαπώ" και του φοράς 2 μέτρα κέρατα? Για μενα οι Ελληνίδες λέγονται "ελλεινίδες" για άλλους λόγους. Για μια "ξυνή" γκόμενα σε νυχτερινή διασκέδαση δε χάλασε ο κόσμος. Έχει κ αλλού πορτοκαλιές ;-)
Πόσες και πόσες μου έχουν ρίξει χυλόπιτα σε μπαράκια. Στην τελική ήταν καλύτερο για μένα γιατί δεν μου έτρωγαν χρόνο από το "έργο" μου.
Αμαν πια με αυτή την ευγένεια. Όποιος ντρέπεται δεν ξέρει να ζεί... Και στην τελική αν ντρέπεσαι έναν ξένο, στο γνωστό σου τί κάνεις? Του λές "σαγαπώ" και του φοράς 2 μέτρα κέρατα? Για μενα οι Ελληνίδες λέγονται "ελλεινίδες" για άλλους λόγους. Για μια "ξυνή" γκόμενα σε νυχτερινή διασκέδαση δε χάλασε ο κόσμος. Έχει κ αλλού πορτοκαλιές ;-)