Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα κανανε τον καραγκιοζη θα ειχα γυρισει την πλατη μου πιστεψε με....ευτυχως δεν ηταν μουνοδουλοι σαν καποιους αλλους :)

δε μπορω να καταλαβω πως βγαζω στη σεντρα καποιον τον οποιο χαρακτηριζω με θετικα σχολια....το οτι δεν ηταν ενδιαφεροντες για ΜΕΝΑ και μονο για μενα (για καποια αλλη κοπελα προφανως ηταν!) δε σημαινει οτι τους βγαζω στη σεντρα

εδω εχω διαβασει σημεια και τερατα απο αλλους "συμφορουμιτες" που βγαζουν γκομενες στη σεντρα και τις κραζουν (ενω εγω δε νομιζω οτι κραζω...προκαλλω συζητηση για το θεμα της συμπεριφορας των δυο φυλλων) αλλα δε σε βλεπω τοσο ευθικτο ε??

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι,σύμφωνοι.Μα τα παιδιά κατ αρχάς δεν είπαν να πατε σε κάποιο σπίτι να γαμηθείτε,να βρεθείτε ξανα είπαν αφού αλλάξατε τηλέφωνα.Εγω όμως δε σε ρώτησα τι θα έκανες εσυ,να βάλειςλίγο τον εαυτό σου στη θέση τους και να μου πεις αν θα σου άρεσε αυτη η αντιμετώπιση σε ρωτάω.

η απαντηση ειναι οτι σπειρεις θα θερισεις.....επισης δε μπορω να σου απαντησω γιατι ειναι μια συμπεριφορα την οποια δεν εχω κανει ποτε και δεν εχω σκοπο να κανω οποτε δε μπορω να ερθω καν στη θεση τους....υποθετω ομως λοιπον οτι εφοσον ρισκαρεις να πας να κερασεις μια γκομενα που ΔΕΝ την ξερεις ΔΕΝ της εχεις ηδη μιλησει ΔΕΝ ξερεις αν εχει γκομενο ΔΕΝ εχει υπαρξει η οποιαδηποτε επαφη πιο πριν ε τοτε τζογαρεις αρα προφανως το αποτελεσμα θα ειναι 50-50.....αρα δε μπορεις μετα να μιξοκλαις οταν σου κατσει το στραβο 50.....

Επισκέπτης
ρε συ μουνιλα γιατι δυσκολευεις τη ζωη σου? τα παιδια ηταν μια χαρα για να κανω παρεα μαζι τους....μεχρι εκει.......ουτε μπαζα ηταν ουτε λιγουρια.......που ανεφερα εγω χτες οτι ειχαν κακη συμπεριφορα?????
το μονο που ειπα ηταν οτι πιεσαν με το θεμα του κερασματος.....απο κει και περα ηταν αξιοπρεπεστατα......

για φαντασου να εχεις γνωρισει μια γκομενα, να την εχεις κερασει, να της εχεις δωσει το τηλεφωνο σου (αρα ζητας κατι συγκεκριμενο απο αυτην προφανως) και αυτη να σε παρει μετα απο 2-3 μερες να σου πει να πατε για κανεναν καφε στο φιλικο.....συγγνωμη αλλα αυτο ειναι εκμεταλλευση και οχι οι βλακειες που μου τσαμπουνατε.....φιλους και παρεες εχω....δεν υπαρχει λογος να δωσω μια "ευκαιρια" οπως το θετεις εσυ σε μια παρεα αγοριων τα οποια δε με ενδιαφερουν και να παιζω μαζι τους.....

το γιατι δε με ενδιαφερουν?? γιατι δεν ειχαν απλα κατι το ιδιαιτερο το οποιο να με ελκυει....αυτα ειναι υποκειμενικα πιστευω ε?

ρε συ μουνιτσα, ο αλλος πιεσε λιγο την κατασταση γιατι ξερει οτι εαν δεν βρεξει κωλο ψαρι δεν θα φαει...ετσι ειναι αυτα...αυτοι που λενε εγωω  ειμαι φρεε κ την περνω μετα απο ενα μηνα κ ειμαι λαρτζε κ με περνει αυτη,αυτα ειναι παπαρια μαντολες....δεν γινονται ουτε στις ταινιεις κ ειδικα με αγνωστους...εαν  δεν παρεις ηλ,εαν δεν πιεσεις λιγο εαν δεν της δειξεις οτι ενδιεφερεσε εαν δν κυνηγησεις,ψαρι δεν θα φας...εσυ μουνιτσα οτι θελεις θα κανεις δεν σου επιβαλλω την γνωμη μου αλλα θεωρω το να βγεις να πεις δυο κουβεντες σα ανθρωπος,σαν παρεα κ να βολιδοσκοπησεις,τι θελουν?,τι ατομα ειναι?δεν νομιζω να ειναι τοσο λαθος...με μια φορα μουνιτσα συμπερασμα δν βγαινει για μια προσωπικοτητα  ;)

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε συ μουνιτσα, ο αλλος πιεσε λιγο την κατασταση γιατι ξερει οτι εαν δεν βρεξει κωλο ψαρι δεν θα φαει...ετσι ειναι αυτα...αυτοι που λενε εγωω  ειμαι φρεε κ την περνω μετα απο ενα μηνα κ ειμαι λαρτζε κ με περνει αυτη,αυτα ειναι παπαρια μαντολες....δεν γινονται ουτε στις ταινιεις κ ειδικα με αγνωστους...εαν  δεν παρεις ηλ,εαν δεν πιεσεις λιγο εαν δεν της δειξεις οτι ενδιεφερεσει εαανν δν κκυνηγησεις,ψαρι δεν θα φας...εσυ μουνιτσα οτι θελεις θα κανεις δεν σου επιβαλλω την γνωμη μου αλλα θεωρω το να βγεις να πεις δυο κουβεβτες σα αβθρωπος,σαν παρεα κ να βολιδοσκοπησεις,τι θελουν?,τι ατομα εινια?δεν νομιζωνα ειναι τοσο λαθος...με μια φορα μουνιτσα συμπερασμα δν βιγι μι προωωοτητα  ;)

μουνιλα το εγραψα και χτες.........

ο λαπλας και μερικοι αλλοι ΗΔΗ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ επειδη απλως δεχτηκα ενα ποτο........ποσο μαλλον το να βγω για καφε μαζι τους γνωριζοντας κι ολας οτι μαλλον δεν το πανε στο φιλικο ενω εγω δεν ενδιαφερομαι........ασε που δε βρισκω λογο να το κανω ειλικρινα το θεωρω κοροιδια......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τους εστησε στον τοιχο γυμνους με τα χερια στις τσεπες!

εμενα χθες μια γκομεναρα μου εφερε τον καφε στο τραπεζι κ μου εβαλε ενα περιστροφο στο κεφαλι κ με πιεσε να τον πιω...

τι να κανω,τον ηπια τον γαμημενο...

μετα ηθελε να την γαμησω,μου εδωσε το τηλεφωνο της..δεν ξερω αν θα την παρω..τι νομιζει?επειδη ηπιαμε καφε κ περασαμε καλα οτι θα της τηλεφωνησω?

μαλακισμενες οι γυναικες,δεν καταλαβαινουν τα ορια του φλερτ κ τα ορια της ευγενειας..  :dancing: :dancing: :boobies:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εμενα χθες μια γκομεναρα μου εφερε τον καφε στο τραπεζι κ μου εβαλε ενα περιστροφο στο κεφαλι κ με πιεσε να τον πιω...

μετα ηθελε να την γαμησω,μξου εδωσε το τηλεφωνο της..δεν ξερω αν θα την παρω..τι νομιζει?επειδη ηπιαμε καφε κ περασαμε καλα οτι θα της τηλεφωνησω?

πνευματωδες.....οπως ολες σου οι απαντησεις αλλωστε :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.610
Πόντοι
12.056

ο λαπλας και μερικοι αλλοι ΗΔΗ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ επειδη απλως δεχτηκα ενα ποτο........ποσο μαλλον το να βγω για καφε μαζι τους γνωριζοντας κι ολας οτι μαλλον δεν το πανε στο φιλικο ενω εγω δεν ενδιαφερομαι........ασε που δε βρισκω λογο να το κανω ειλικρινα το θεωρω κοροιδια......

Μουνιτσα??
Να σε κερασω και εγω ενα καφε η ενα ποτο???

Μετα το τηλεφωνο δεν ειναι υποχρεωτικο...ας μην με παρεις.. ;) ;) :-* :-* :-*

Επισκέπτης

οτι θελεις κανεις μουνιτσα...διακαιωμα σου ειναι...οι φιλες σου,κ αυτες δεν θελει καμια?

Επισκέπτης

μετα ηθελε να την γαμησω,μου εδωσε το τηλεφωνο της..δεν ξερω αν θα την παρω..τι νομιζει?επειδη ηπιαμε καφε κ περασαμε καλα οτι θα της τηλεφωνησω?

μαλακισμενες οι γυναικες,δεν καταλαβαινουν τα ορια του φλερτ κ τα ορια της ευγενειας..  :dancing: :dancing: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γαμησες φιλε χαχαχ

Επισκέπτης
κ εγω απορω γιατι παντως κ οι αντρες ετσι ειναι...ειχα βγει με εναν φιλο μου με δυο γκομενες απο καμακι αλλα το τηλ το ειχε παρει αυτο...βγηκαμε κ οταν τις αφησαμε σπιτι τι γυριζει κ μου λεει...ρε συ πολυ βαρετες οι γκομενες...κ του λεω

΄΄ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?ΝΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ? :uglystupid: :uglystupid:΄
παντως ρε παιδια απορω τι ψαχνεται ποια απο τους ανθρωπους? :uglystupid:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε μαγκες αραξτε λιγακι...

Διαβασατε καλα το τι εγινε ακριβως?

Ο τυπος και η παρεα του που ηθελε να κερασει, ρωτησε γυρω στις 4-5 φορες ξερω γω και ειπαν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ναι οι γκομενες.

Αυτο εμενα μου δειχνει εξαρχης λιγα ενδεικτικα πραγματα :

Οτι οι γκομενες, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ( δεν μας αφορα αυτο ) ΔΕΝ ηθελαν να τις κερασουν. Με λιγα λογια, τα παλικαρια ειπαν με τροπο στις γκομενες "σας γουσταρουμε", και αυτες απαντησανε "οκ, αλλα εμεις δε σας γουσταρουμε".

Ενα αλλο που καταλαβαινω, απο τις ποσες φορες ζητησανε να κερασουν, ειναι οτι οι τυποι ειναι στοιχειωδως βλακες, και ξεροκεφαλα μαλακισμενοι. Οπως τα περισσοτερα τυπακια που κυκλοφορουν δυστυχως και βλεπουμε καθε μερα, που ειναι γλιτσες και πανω στη φαση να γαμησουν μια γκομενα, γλυφουν και σκατα απο το δρομο. ( και τους φαινεται και λογικο ).

Απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα οτι τα τυπακια γινανε ΠΟΛΥ φορτικα και στο τελος ενδωσανε οι τυπισσες για να μην γινει μανουρα και χαλαστουν καρδιες χωρις λογο.

Επισης, πρεπει να ξερουν και να ξερετε οτι οταν η γκομενα αρνειται να δωσει το τηλεφωνο της και ζηταει το δικο σου, για να σε παρει αυτη, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. Και αυτο γιατι αν ηθελε να το εκανε, θα σου εδινε το δικο της, καθως κατα βαθος ολες θελουν να τις παιρνουν οι αντρες, και οχι αυτες τους αντρες.

Τωρα ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους. Οι τυποι ξηγηθηκανε ποσα φαουλ συνεχομενα, και συνεχισανε να πιεζουν σε ενα χαμενο παιχνιδι ( αμα ρε μαλακα δεν θελει η γκομενα να την κερασεις λες να θελει να την παρεις τηλεφωνο ρε καραγκιοζη? ). Κλασσικος μαλακας ελληνας, του λες ξεκολλα και αυτος συνεχιζει να σου σπαει τις μπαλες, για τον οποιονδηποτε λογο την οποιαδηποτε χρονικη στιγμη για την οποιαδηποτε αφορμη.

Απορω γιατι κραζουν παρα πολλοι και πανε να βγαλουν σωστους τα κλασσικα τυπακια πεφτουλες που εχουν την εντυπωση πως οι γκομενες ειναι υποχρεωμενες να κατσουν να συζητησουν και να πιουν και να πηδηχτουν μαζι τους. Ενταξει υπαρχουν τιγκα πολλες ελλεεινιδες που ειναι για τον πουτσο και την εχουν δει βεντετα και το παιζουν δυσκολες, αλλα του πουστη, αφου βλεπεις πως δεν σε παιρνει και το πιεζεις, ε εισαι μαλακας πως να το κανουμε.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε μαγκες αραξτε λιγακι...

Διαβασατε καλα το τι εγινε ακριβως?

Ο τυπος και η παρεα του που ηθελε να κερασει, ρωτησε γυρω στις 4-5 φορες ξερω γω και ειπαν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ναι οι γκομενες.

Αυτο εμενα μου δειχνει εξαρχης λιγα ενδεικτικα πραγματα :

Οτι οι γκομενες, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ( δεν μας αφορα αυτο ) ΔΕΝ ηθελαν να τις κερασουν. Με λιγα λογια, τα παλικαρια ειπαν με τροπο στις γκομενες "σας γουσταρουμε", και αυτες απαντησανε "οκ, αλλα εμεις δε σας γουσταρουμε".

Ενα αλλο που καταλαβαινω, απο τις ποσες φορες ζητησανε να κερασουν, ειναι οτι οι τυποι ειναι στοιχειωδως βλακες, και ξεροκεφαλα μαλακισμενοι. Οπως τα περισσοτερα τυπακια που κυκλοφορουν δυστυχως και βλεπουμε καθε μερα, που ειναι γλιτσες και πανω στη φαση να γαμησουν μια γκομενα, γλυφουν και σκατα απο το δρομο. ( και τους φαινεται και λογικο ).

Απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα οτι τα τυπακια γινανε ΠΟΛΥ φορτικα και στο τελος ενδωσανε οι τυπισσες για να μην γινει μανουρα και χαλαστουν καρδιες χωρις λογο.

Επισης, πρεπει να ξερουν και να ξερετε οτι οταν η γκομενα αρνειται να δωσει το τηλεφωνο της και ζηταει το δικο σου, για να σε παρει αυτη, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. Και αυτο γιατι αν ηθελε να το εκανε, θα σου εδινε το δικο της, καθως κατα βαθος ολες θελουν να τις παιρνουν οι αντρες, και οχι αυτες τους αντρες.

Τωρα ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους. Οι τυποι ξηγηθηκανε ποσα φαουλ συνεχομενα, και συνεχισανε να πιεζουν σε ενα χαμενο παιχνιδι ( αμα ρε μαλακα δεν θελει η γκομενα να την κερασεις λες να θελει να την παρεις τηλεφωνο ρε καραγκιοζη? ). Κλασσικος μαλακας ελληνας, του λες ξεκολλα και αυτος συνεχιζει να σου σπαει τις μπαλες, για τον οποιονδηποτε λογο την οποιαδηποτε χρονικη στιγμη για την οποιαδηποτε αφορμη.

Απορω γιατι κραζουν παρα πολλοι και πανε να βγαλουν σωστους τα κλασσικα τυπακια πεφτουλες που εχουν την εντυπωση πως οι γκομενες ειναι υποχρεωμενες να κατσουν να συζητησουν και να πιουν και να πηδηχτουν μαζι τους. Ενταξει υπαρχουν τιγκα πολλες ελλεεινιδες που ειναι για τον πουτσο και την εχουν δει βεντετα και το παιζουν δυσκολες, αλλα του πουστη, αφου βλεπεις πως δεν σε παιρνει και το πιεζεις, ε εισαι μαλακας πως να το κανουμε.

στο μονο που διαφωνουμε ΟΛΟΙ,ειναι οτι ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ..

Αν επεμενε να κατσει πανω της,θα τον αφηνε?ασε φιλε,αν δεν θες δεν γινεται τπτ..

εμενα αυτο με πειραζει,που ηπιε τα ποτακια,περασε καλα κ μετα τον βγαζει στην σεντρα και λεει οτι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΝ..πες οτι γουσταρες ρε κοπελια και ηθελες να κανεις το κομματι σου στις φιλες σου κ θα σε παραδεχθω,ολα τα αλλα ειναι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ..

κ με νευριαζουν ΚΑΙ Η ΒΙΤΕ ΚΑΙ Η ΜΟΥΝΙΤΣΑ κ αλλες,που οταν διαφωνεις μαζι τους,σκυλιαζουν κ κανουν σαν αρπακτικα,με ειρωνίες κ διαφορα ομορφα..

Επισκέπτης

σε αυο μην εισαι σιγουρος..γιατι η αλλη εαν ειναι παντρεμενη εχει παιδια κ θελει να γαμηθει θα σε παρει οποτε μπορεσει εκεινη  ;)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Παιδες μην επιμενετε , αν γινανε τα πραγματα οπως τα περιγραφει η μουνιτσα , εχει δικιο. Αμα ξαναερχοταν σε επαφη για φιλικους λογους ενω αυτοι προφανως να πηδηξουνε θελανε τοτε πιστευω θα ηταν που θα την χαρακτηριζαμε Ελλεϊνιδα.

Το μονο της σφαλμα ηταν που δεν ειχε το σθενος να επιμεινει στο θεμα του κερασματος και του κινητου. Αλλα το θεωρω πταισμα.

Τραγικοι ηταν οι τυποι που την σημερινη εποχη , ετσι οπως εχουν τα πραγματα επιμενουν στην προσεγγιση με κερασμα και στο να δινουν αυτοι το κινητο τους αντι να το παιρνουν απο την κοπελα. :headbang:

Anyway το ολο σκηνικο χρησιμοποιηθηκε απο την Μουνιτσα εξυπνα , στο να αποδειξει οτι δεν υπαρχει το φαινομενο της Ελλεϊνιδας και χαρη στις υπερβολικες και λανθασμενες αντιδρασεις/επιχειρηματολογια ορισμενων , που στο προσωπο της Μουνιτσας βλεπουν τη καθε χυλοπιτα που εχουν φαει , φανηκε να το καταφερνει.

Παρολ'αυτα μουνιτσα η Ελλεϊνιδα υπαρχει και ειναι η πλειοψηφια εκει εξω δυστυχως (και για σας και για μας), ασχετα αν εισαι καλη στα κολπακια επιχειρηματολογιας. ;)

ΥΓ: 80ς και παραλιακη ποιο αλλο ειναι εκτος απο το βινυλιο???

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
¨Εντιμος η στάσις της νουμίτσας, έντιμος και η στάσις των νέων in da club, όπου ο κόσμος πηγαίνει δια γνωριμίες κι ότι (του/της) κάτσει...
Στην φύση εάν δεν θέλει το θηλυκό, όσο και να χτυπιέται το αρσενικό, sex δεν υπάρχει...
Από την άλλη οι αγέλες αρσενικών , ως όφειλαν, εκδήλωσαν την αρέσκεια τους στην μουνιτσοπαρέα...

Let us proceed to the following decision tree:

1. Αν η μουνιτσοπαρέα γούσταρε αλλά δεν έπραξε κακό του νουμιού της. Είναι στο δρόμο να γίνουν οι πιο τρελλαμένες για ανδρικό φαλλό MILFS.

2. Αν η μουνιτσοπαρέα δεν γούσταρε, ορθώς έπραξε αφού κουβεντούλα έγινε κι αν τους ξαναπετύχουν θα υπάρχει και μια οικειότητα που με την σειρά της μπορεί να οδηγήσει κάπου ή πάλι όχι. No harm done.

3. Aν η πουτσοπαρέα ήλπιζε/θεωρούσε πως προσκαλώντας για ποτό, αποκτά δικαίωμα για οτιδήποτε, η στάση της μουνιτσοπαρέας αποδεικνύει πως έχουν πολλά να μάθουν ακόμα. Η άρνηση για συνέχιση της γνωριμίας αποτελεί μήτηρ μαθήσεως.

4. Αν η πουτσοπαρέα είχε πέσει σε προηγούμενες φορές σε Ελλεινίδες που γούσταραν αλλά δεν έκαναν τίποτις (δια αγνώστους για την Επιστήμη λόγους), τότε ορθώς επέμειναν ευγενικά για να διαπιστώσουν 100% εάν η μουνιτσοπαρέα εμπίμπτει σε αυτ'ην την συνομοταξία της "Μαύρης Τρύπας"...

Κάνοντας χρήση της ποιητικής άδειας που κατέχω (Αρ. Πρ. 000069666) σταχυολόγησα τα κύριο ερώτηματα που αναδύονται από τις σελίδες του παρόντος thread και τα οποία μπορούν να αποτελέσουν τίτλο ενός νέου επίδοξου thread

Το μουνί και το χταπόδι, όσο το χτυπάς απλώνει

VS.

Το μουνί και το πριόνι, όποιος δεν τα ξέρει ιδρώνει

VS.

Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι

VS.

Της στραβιάς της ψωλής οι τρίχες της φταίνε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
στο μονο που διαφωνουμε ΟΛΟΙ,ειναι οτι ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ..

Αν επεμενε να κατσει πανω της,θα τον αφηνε?ασε φιλε,αν δεν θες δεν γινεται τπτ..

εμενα αυτο με πειραζει,που ηπιε τα ποτακια,περασε καλα κ μετα τον βγαζει στην σεντρα και λεει οτι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΝ..πες οτι γουσταρες ρε κοπελια και ηθελες να κανεις το κομματι σου στις φιλες σου κ θα σε παραδεχθω,ολα τα αλλα ειναι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ..

Οχι ρε φιλε, δεν επιμενεις πλεον μετα απο καποια στιγμη.

Τη βλακεια δεν γινεται να την νικησεις, και οι τυποι ηταν γεννημενοι βλακες.

Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οτι ΕΧΑΣΑΝ ενα παιχνιδι.

Αυτο γινεται με τους περισσοτερους ελληνες, δεν καταλαβαινουν το ποτε χανουν, και εκει πανε σα τα αρνια στη σφαγη, εχουν φετιχ με τις χυλοπιτες και κερνανε σα μαλακες κανουν ρανουν, στην τελικη εγω το κερασμα σε μια γκομενα υπο τετοιες περιπτωσεις το θεωρω προσβολη για την γκομενα. Λες και δεν εχει φραγκα να πληρωσει μονη της, θα της γινω χορηγος ρε μεγαλε ?

Μετα τις κραζουμε που θελουν να τους τα πληρωνουμε ολα, εμ βεβαια αν υπαρχουν τετοιοι μαλακες που με το στανιω θελουν να κερασουν, καλα κανουν και αυτες ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σε αυο μην εισαι σιγουρος..γιατι η αλλη εαν ειναι παντρεμενη εχει παιδια κ θελει να γαμηθει θα σε παρει οποτε μπορεσει εκεινη  ;)

Σου εχει τυχει πολλες φορες αυτο και μπορεις να το επιβεβαιωσεις ε?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φιντο........δεν ειπα οτι δεν υπαρχει το φαινομενο της ελλεηνιδας......φυσικα και υπαρχει μην τρελλαθουμε.....απλα ηθελα να διερευνησω το σκεπτικο σας απο την αντιπερα οχθη και οπως βλεπω υπαρχουν δυο μετρα και σταθμα... ;)

και επιμενω.......αν πηγαινε καποιος απο σας να την πεσει σε μια γερμανιδα, αυτη με τα πολλα δεχοτανε και ολη νυχτα την ειχε στο μπιρι και αυτη ειχε μια ευγενικη αντιδραση αλλα τελικα δεν γινοτανε τιποτα....τοτε ξερεις ποια θα ηταν η ανταποκριση??? α ρε αυτες οι γερμανιδες....τι ευγενικες γυναικες ρε παιδι μου....σου μιλανε, καθονται να τις κερασεις ενα ποτο, ειναι ευγενικες....οχι σαν τα δικα μας τα τριμπαζα που το παιζουν γκομενες αξιωσεων....

ειναι ετσι ή δεν ειναι? αν θες διεψευσε με αλλα τα γραπτα που επιβεβαιωνουν το ακριβως απο πανω υπαρχουν σε πληθωρα εδω μεσα....

επομενως το συμπερασμα μου? υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα....

και φυσικα υπαρχουν ελλεηνιδες οπως υπαρχουν ομως και αρκετοι ελλεηνες οπως βλεπουμε...

και τα παιδια τα προχτεσινα τα βγαζω εκτος κατηγοριας επειδη ηταν συμπαθητικα και οχι γλοιωδη.....απλα πιεσαν στο θεμα του κερασματος και του τηλεφωνου.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom