Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ναι Μουνιτσα , με το να καταδεικνυεις ομως την λανθασμενη συμπεριφορα/σταση/σκεψη ορισμενων ειναι σαν να αθωωνεις την Ελλεϊνιδα. Καμμενοι και λιγουρια υπηρχαν παντα , οι ελλεϊνιδες εμφανιστηκαν τα τελευταια 10χρονια (το πολυ).

Τωρα στο θεμα με τις ξενες που σε πειραζει πολυ απ'οτι εχω καταλαβει και απο παλιοτερα ποστ , εγω προσωπικα επειδη δεν εχω επαφες με ξενες εκ των πραγματων δεν ειμαι λατρης/υποστηρικτης τους. Απο γνωμες φιλων ομως που σεβομαι εχω καταλαβει οτι οι ξενες (ευρωπαιες) απλα ειναι πιο φιλικες και προσιτες στο να σου μιλησουν. Δηλ μουναρες που εδω θα μιλαγανε μονο στο Κασιδοκωστα εξω αντιμετωπιζουν με χαμογελο τον καθενα και στο τελος αν δεν γουσταρουν ξεκαθαριζουν την θεση τους ευγενικα. Και ισως οτι ψαχνονται και οι ιδιες με βλεμματα κλπ σε αντιθεση με την Ελλεϊνιδα στο κλαμπ που παιρνει το σνομπ θυμωμενο υφος του στυλ "ειμαι φραγκατη,ομορφη,καλοντυμενη και εχω βγει για ενα ποτο , αλλα μου την σπαει που υπαρχουν και αλλοι θνητοι στο ιδιο μαγαζι με μενα..."

Η πλακα ειναι οταν γνωριζω ξενους στην Ελλαδα που λογω της περιποιησης τους των Ελληνιδων τις θεωρουν τις πιο ωραιες και προσεγγισιμες!!! Τοτε αναρωτιεμαι για τους δικους μας που λενε Σουηδεζα και μονο Σουηδεζα...

Anyway Την απαντηση στο θεμα την εδωσαν απλα και ομορφα ο anal hunter &o sexpeare in luv (respect).

Υγ: Τελικα ποια ειναι η σωστη ορθογραφια της Ελλεϊνιδας/Ελλεεϊνιδας/Ελλεηνιδας???
Υγ2: που ειχες βγει δεν θα μας πεις?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αυτο κανανε αλλα τα δεχτηκαν ολα ομως.εσυ τι ζορι τραβας γκομενα σου ειναι?

Ε αφου λεμε η βλακεια ειναι ανικητη.

Οταν σου σπαει τα παπαρια ενας μαλακας η μια μαλακω ε καποια στιγμη ενδιδεις και λες " δε γαμιεται ας του κανω τη χαρη ".

Οχι δεν ειναι γκομενα μου, εσενα τα τυπακια ειναι φιλοι απο το στρατο η γκομενοι σου ?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ασχετο...

παλι αρχησανε τις μαλακιες στο σιτε κ βαζουνε πιο λιγα νεα μηνυματα των θερντ???

αν ειναι δυνατων!!!!!!!!!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ε αφου λεμε η βλακεια ειναι ανικητη.

Οταν σου σπαει τα παπαρια ενας μαλακας η μια μαλακω ε καποια στιγμη ενδιδεις και λες " δε γαμιεται ας του κανω τη χαρη ".

Οχι δεν ειναι γκομενα μου, εσενα τα τυπακια ειναι φιλοι απο το στρατο η γκομενοι σου ?

ποια τυπακια?χανεις λιγο λαδια μου φαινεται.τραβα να παιξεις το πουλακι σου και ασε με εμενα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Let us proceed to the following decision tree: 

Εεεεε, τι δέντρο αποφάσεων είναι αυτό με τέσσερα κλαδιά και έναν μόνο κόμβο;
Θα μου πεις ότι όλοι τις αποφάσεις τους τις είχαν πάρει εξ αρχής.

Μάλλον η Θεωρία Παιγνίων είναι το κατάλληλο εργαλείο για να αναλυθεί η περίπτωση.
Όπου θα  φανεί ξεκάθαρα ποιάς ομάδας το utility μεγιστοποιήθηκε από την συναλλαγή.

Της στραβιάς της ψωλής οι τρίχες της φταίνε.  

Οπωσδήποτε αυτό. Δεν το είχα ξανακούσει και είναι το πλέον αρμόζον.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Πάντως νίτσα, αν άκουγα την ιστορία να την εξιστορεί μια κοπέλα τελείως αγνωστη μου και έπρεπε σώνει και καλά να υποθέσω κάτι γι αυτή την ιστορία χωρίς να ξέρω τίποτα για τον χαρακτήρα των συμμετεχόντων θα υπέθετα ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η γυναικοπαρέα προχώρησε αρχικά χωρίς να έχει απορρίψει a priori αυτούς που τους 'την έπεσαν', αλλά στην πορεία διαπίστωσε ότι δεν πληρούν τις προδιαγραφές ISO 9001.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι Μουνιτσα , με το να καταδεικνυεις ομως την λανθασμενη συμπεριφορα/σταση/σκεψη ορισμενων ειναι σαν να αθωωνεις την Ελλεϊνιδα. Καμμενοι και λιγουρια υπηρχαν παντα , οι ελλεϊνιδες εμφανιστηκαν τα τελευταια 10χρονια (το πολυ).

Τωρα στο θεμα με τις ξενες που σε πειραζει πολυ απ'οτι εχω καταλαβει και απο παλιοτερα ποστ , εγω προσωπικα επειδη δεν εχω επαφες με ξενες εκ των πραγματων δεν ειμαι λατρης/υποστηρικτης τους. Απο γνωμες φιλων ομως που σεβομαι εχω καταλαβει οτι οι ξενες (ευρωπαιες) απλα ειναι πιο φιλικες και προσιτες στο να σου μιλησουν. Δηλ μουναρες που εδω θα μιλαγανε μονο στο Κασιδοκωστα εξω αντιμετωπιζουν με χαμογελο τον καθενα και στο τελος αν δεν γουσταρουν ξεκαθαριζουν την θεση τους ευγενικα. Και ισως οτι ψαχνονται και οι ιδιες με βλεμματα κλπ σε αντιθεση με την Ελλεϊνιδα στο κλαμπ που παιρνει το σνομπ θυμωμενο υφος του στυλ "ειμαι φραγκατη,ομορφη,καλοντυμενη και εχω βγει για ενα ποτο , αλλα μου την σπαει που υπαρχουν και αλλοι θνητοι στο ιδιο μαγαζι με μενα..."

Η πλακα ειναι οταν γνωριζω ξενους στην Ελλαδα που λογω της περιποιησης τους των Ελληνιδων τις θεωρουν τις πιο ωραιες και προσεγγισιμες!!! Τοτε αναρωτιεμαι για τους δικους μας που λενε Σουηδεζα και μονο Σουηδεζα...

Anyway Την απαντηση στο θεμα την εδωσαν απλα και ομορφα ο anal hunter &o sexpeare in luv (respect).

Υγ: Τελικα ποια ειναι η σωστη ορθογραφια της Ελλεϊνιδας/Ελλεεϊνιδας/Ελλεηνιδας???
Υγ2: που ειχες βγει δεν θα μας πεις?

οχι δεν αθωωνω την ελλεηνιδα και ουτε εχω τετοια προθεση....ισα ισα με εκνευριζει που υπαρχουν μερικες ανεκδιηγητες γκομενες οι οποιες βγαζουν το ονομα σε ολες...οπως υποθετω αντιστοιχα καπιοι αντρες θυμωνουν με εκφρασεις του τυπου "ολοι οι αντρες ειναι λιγουρια ή γουρουνια"...οπως και να το κανουμε οταν θεωρεις οτι μια κατασταση δε σε περιγραφει και παρολαυτα σε κατατασσουν εκει ε σου σπαει τα νευρα....

με τις ξενες δεν εχω κανενα προβλημα......εχω ζησει εξω και εκανα πολυ παρεα με αλλοδαπους και αλλοδαπες και εχω σχηματισεις τις αποψεις μου.....μου τη δινει ομως η απελπισια καποιων που μονο λιγουρια μπορω να τα χαρακτηρισω (ή κομπλεξικους) οταν χρησιμοποιουν δυο μετρα και δυο σταθμα....απο κει και περα δεν εχω τιποτα ουτε με το ανατολικο μπλοκ ουτε με τη δυτικη ευρωπη...ισα ισα εχω αρκετες φιλις και απο τα δυο αυτα γεωγραφικα διαμερισματα......

αυτο που λες για τους ξενους και τις ελληνιδες ειναι γεγονος και το ειχα προσεξει οταν εμενα εξω....αλλα φυσικα οταν το ειχα αναφερει εδω στο φορουμ ειχα φαει ντοματες :2funny:

δεν καταλαβαινω παντως τη διαφορα του "αντιμετωπιζουν με χαμογελο τον καθενα και στο τελος αν δεν γουσταρουν ξεκαθαριζουν την θεση τους ευγενικα" με την αντιδραση μας.....ειμασταν ξεκαθαρες απο την αρχη και καθολη τη διαρκεια....ουτε κωλοτριφτηκαμε ουτε φλερταραμε και αρνηθηκαμε το κερασμα......απο κει και περα και εφοσον μας κερασαν τελικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ηταν κακο το να μιλησουμε με τους ανθρωπους αυτους αντι να φερθουμε σα γαιδουρες και να τους γυρισουμε την πλατη λεγοντας ενα ξερο ευχαριστω...... :)

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:grin: Πάντως νίτσα, αν άκουγα την ιστορία να την εξιστορεί μια κοπέλα τελείως αγνωστη μου και έπρεπε σώνει και καλά να υποθέσω κάτι γι αυτή την ιστορία χωρίς να ξέρω τίποτα για τον χαρακτήρα των συμμετεχόντων θα υπέθετα ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η γυναικοπαρέα προχώρησε αρχικά χωρίς να έχει απορρίψει a priori αυτούς που τους 'την έπεσαν', αλλά στην πορεία διαπίστωσε ότι δεν πληρούν τις προδιαγραφές ISO 9001.

α στα διαλα και συ :P :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μουνιτσα συζητηση κανουμε,ελπιζω να μην ειρωνευτεις παλι,εχεις βρει ποτε ΛΑΘΟΣ τον εαυτο σου?
εχεις κανει αυτοκριτικη καποια στιγμη?
εισαι σωστη σε ολα?τοσο καιρο στο φορουμ που εισαι,εισαι ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ και ισχυρογνωμων που μου κανει εντυπωση..
δεν εξεταζω αν σε αυτο το θεμα εισαι σωστη η λαθος(το κουρασαμε εξαλλου),απλα ειλιρκινα να μου πεις : εισαι σε ολα σωστη?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα συζητηση κανουμε,ελπιζω να μην ειρωνευτεις παλι,εχεις βρει ποτε ΛΑΘΟΣ τον εαυτο σου?
εχεις κανει αυτοκριτικη καποια στιγμη?
εισαι σωστη σε ολα?τοσο καιρο στο φορουμ που εισαι,εισαι ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ και ισχυρογνωμων που μου κανει εντυπωση..
δεν εξεταζω αν σε αυτο το θεμα εισαι σωστη η λαθος(το κουρασαμε εξαλλου),απλα ειλιρκινα να μου πεις : εισαι σε ολα σωστη?

Φυσικα και δεν ειμαι σε ολα σωστη.....εχω κανει μαλκιες ουυυυυυυυ με το τσουβαλι......αλλα οτι ειμαι ισχυρογνωμων ειμαι......οριστε ενα στραβο μου....θες να σου πω κι αλλα? εχω μια μικρη λιστα ευκαιρη :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Φυσικα και δεν ειμαι σε ολα σωστη.....εχω κανει μαλκιες ουυυυυυυυ με το τσουβαλι......αλλα οτι ειμαι ισχυρογνωμων ειμαι......οριστε ενα στραβο μου....θες να σου πω κι αλλα? εχω μια μικρη λιστα ευκαιρη :2funny:
εισαι ειλικρινης ,δεν περιμενα να το παραδεχθεις να σου πω την αληθεια.. :P

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και να σου πω και κατι μεταξυ μας? ακομα και οι γκομενες που οντως πιστευουν οτι ειναι σε ολα σωστες θα σου ελεγαν οτι φυσικα και εχουν κανει λαθη και δεν ειναι τελειες....πφφφφ....ειναι σαν αυτους τους αντρες/γυναικες που δηλωνουν ως μεγαλυτερο ελαττωμα τους την ειλικρινια και την ευαισθησια τους :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Και να σου πω και κατι μεταξυ μας? ακομα και οι γκομενες που οντως πιστευουν οτι ειναι σε ολα σωστες θα σου ελεγαν οτι φυσικα και εχουν κανει λαθη και δεν ειναι τελειες....πφφφφ....ειναι σαν αυτους τους αντρες/γυναικες που δηλωνουν ως μεγαλυτερο ελαττωμα τους την ειλικρινια και την ευαισθησια τους :2funny:

ΧΑΧΑΧΑ πες το ψεμματα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μουνιτσα βλεπω το εκανες 20 σελιδες το θεμα μωρε μπραβο  :dancing: :dancing:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οταν λες οχι πεντε φορες δηλαδη παει να πει οτι παιζει και κατα βαθος να θες ε?

Τι αλλο θα ακουσουμε

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι πεντε ρε αναλ....εγω και με τις δυο φορες καλυμμενη ειμαι...αληθεια...μετα τις δυο μου αναβουν τα λαμπακια :P

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Οταν λες οχι πεντε φορες δηλαδη παει να πει οτι παιζει και κατα βαθος να θες ε?

Τι αλλο θα ακουσουμε

καλα αστο δεν προκειτε να τσακωθω μαζι σου τωρα για μια φαση που ουτε καν ξερω κανεναν τους και ουτε μα αφορα.αποψη σου ειναι οτι ειχαν δικιο οι γκομενες,αποψη μου ειναι κατι αλλο.δεν τρεχει και μια.μια ερωτηση μονο συμφωνεις με τον ορο ελλεινιδες η οχι?(γενικα λεω)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ με νευριαζουν ΚΑΙ Η ΒΙΤΕ ΚΑΙ Η ΜΟΥΝΙΤΣΑ κ αλλες,που οταν διαφωνεις μαζι τους,σκυλιαζουν κ κανουν σαν αρπακτικα,με ειρωνίες κ διαφορα ομορφα..

σε νευριαζω κιολας...??? *P που σκυλιασα κ που νευριασα σ αυτο το θρεντ (ή σ οποιοδηποτε δλδ) αποριας αξιο

σηκωνω τα χερια ψηλα μαζι σου σ αυτο το τοπικ ειλικρινα ομως χαχαχα

μπαι δε γουει +784952389568456 στον αναλ κ το τεραστιο ποστ του στη σελις17 οπως κ στο φιντοντιλντο σ εκεινη τη σελιδα επισης (ακομη εκει ειμαι κ διαβαζω) τα οποια βαριεμαι να κανω κουουουυτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom