Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
καλα αστο δεν προκειτε να τσακωθω μαζι σου τωρα για μια φαση που ουτε καν ξερω κανεναν τους και ουτε μα αφορα.αποψη σου ειναι οτι ειχαν δικιο οι γκομενες,αποψη μου ειναι κατι αλλο.δεν τρεχει και μια.μια ερωτηση μονο συμφωνεις με τον ορο ελλεινιδες η οχι?(γενικα λεω)

Συμφωνω, και προσωπικα εχει τυχει και ακομα τυχαινει να τις κραζω μερικες και στα μουτρα.

Απλα τουλαχιστον οπως το περιεγραψε το σκηνικο η μουνιτσα, φαινεται οτι πεσανε σε κλασσικους μαλακες νεοελληνες που δεν παιρνουν απο λογια επειδη ειναι καψουρεμενοι και νομιζουν πως πρεπει να γαμησουν ολο το κοσμο με το στανιω.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Συμφωνω, και προσωπικα εχει τυχει και ακομα τυχαινει να τις κραζω μερικες και στα μουτρα.

Απλα τουλαχιστον οπως το περιεγραψε το σκηνικο η μουνιτσα, φαινεται οτι πεσανε σε κλασσικους μαλακες νεοελληνες που δεν παιρνουν απο λογια επειδη ειναι καψουρεμενοι και νομιζουν πως πρεπει να γαμησουν ολο το κοσμο με το στανιω.

καψουρεμενοι??
ρε συ αυτοι ειναι οι ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΕΗΝΟΙ,μαλακες,εγκειται στην καθε γυναικα να καταλαβει οτι πριν απο αυτες την ειχαν πεσει σε αλλες 131231231231231231231231423513463 γυναικες..

τελοσπαντων ΟΛΟΙ σου ειπαν οτι αυτοι ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ,διαφωνουμε με το οτι δεχθηκαν να πιουν ποτο..
εσυ λες οτι αν σε πιεζουν λες ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΙΩ,εμεις λεμε οτι ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ κ δεν πινεις..

οκ?τελος νομιζω..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οκ παιδι μου
αυτο ηταν λαθος το ειπαμε (αν κ αμα στα πρηζουν κ δεν θελεις να εισαι αγενης δεν εχεις κ πολλα αλλα περιθωρια αντιδρασης), αλλα σιγα ρε.. δεν ειναι κ το τελος του κοσμου επειδη κερασαν ενα ποτο
λετε να κλαινε με μαυρο δακρυ που δεν τους πηραν τηλ τα γκομενακια? να μην εχουν βαλει μπουκια στο στομα τους απο τοτε? αχαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οκ παιδι μου
αυτο ηταν λαθος το ειπαμε (αν κ αμα στα πρηζουν κ δεν θελεις να εισαι αγενης δεν εχεις κ πολλα αλλα περιθωρια αντιδρασης), αλλα σιγα ρε.. δεν ειναι κ το τελος του κοσμου επειδη κερασαν ενα ποτο
λετε να κλαινε με μαυρο δακρυ που δεν τους πηραν τηλ τα γκομενακια? να μην εχουν βαλει μπουκια στο στομα τους απο τοτε? αχαχα

oχι βεβαια,απλα συζητηση κανουμε..να περναει η ωρα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο ναι
εμενα παντως θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα να μην με κερνουσαν ποτε
με κανει να νιωθω παρα πολυ αβολα κ δεν ξερω αν αρνηθω αν προσβαλω τον αλλον, αν παλι δεχτω μηπως τον εκμεταλλευομαι, βεβαια οχι οτι θα του πεσει ο πωπος να κερασει καμια φορα δεν λεω χαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αυτο ναι
εμενα παντως θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα να μην με κερνουσαν ποτε
με κανει να νιωθω παρα πολυ αβολα κ δεν ξερω αν αρνηθω αν προσβαλω τον αλλον, αν παλι δεχτω μηπως τον εκμεταλλευομαι, βεβαια οχι οτι θα του πεσει ο πωπος να κερασει καμια φορα δεν λεω χαχα

κανενας δεν θα προσβληθει..στην ελλαδα οποιος κερναει γυναικα νομιζει οτι πλεον εγινε ιδιοκτησια του κ θα την γαμησει ή οτιδηποτε..
συμφωνω με την σταση σου
αλλα επιμενω οτι οποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ..

το ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΧΘΗΚΑ με εξοργιζει,γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχουν ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ που δεχονται τον αλλον να ΤΙΣ ΠΡΙΖΕΙ..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αφου συμφωνεις πες μου ενα τροπο να απορριπτω τα κερασματα ευγενικα *P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δεν ξερω bite,μπορεις να πεις ενα ξερω ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ κ ο αλλος θα καταλαβει..
αν επιμεινει το χοντραινεις κ εσυ..

τοσο απλο..

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε λαπλας ειλικρινα....εισαι εκτος πραγματικοτητας :2funny:
σιγα μην τους πλακωσουμε και στις φαπες δηλαδη....χαχαχαχαχα
αμα ειναι στοκος ο αλλος και δεν καταλαβαινει λεγοντας ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΕΛΩ δε θα κατσουμε να σκασουμε κι ολας....θελει να κανει το μαλακα? ας τον κανει...

πλεον μετα τις απαντησεις που διαβασα αλλαζω τακτικη....χαχαχαχα

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα λες
ευχαριστω
ΑΛΛΑ
οδηγω
πινω μονο περιστασιακα
πινω μονο με τις φιλες μου
ειμαι αρραβωνιασμενη/παντρεμενη/λογοδοσμενη/λεσβια
δεν δεχομαι κερασματα απο αγνωστους

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μπορεις να το κανεις και με λιγη δοση χαβαλε!
ΠΟΤΕ δεν προσβαλουμε!!
μην ξεχνατε οτι στην τελικη κοπλιμαν σας κανει!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δυσκολο να το χοντρυνω διοτι ειμαι ενα ευγενικο κ ντροπαλο κοριτσι  :P
τεσπα... μην μας κερνατε δεν χρειαζεται.. χαχα

νομιζω το καλυτερο ειναι το ειμαι σε σχεση λυπαμαι... αλλα μετα μπορει να σου πει κλασικος ελλεηνας... κ τι νομιζες ρε κοπελα μου επειδη σε κερναω παει να πει πως στην πεφτω? ψωναρα :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δυσκολο να το χοντρυνω διοτι ειμαι ενα ευγενικο κ ντροπαλο κοριτσι  :P
τεσπα... μην μας κερνατε δεν χρειαζεται.. χαχα

νομιζω το καλυτερο ειναι το ειμαι σε σχεση λυπαμαι... αλλα μετα μπορει να σου πει κλασικος ελλεηνας... κ τι νομιζες ρε κοπελα μου επειδη σε κερναω παει να πει πως στην πεφτω? ψωναρα :2funny:
κ εκει θα του πεις ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ...

αυτο εννοω να το χοντρυνεις,οχιν να του ριξεις χριστοπαναγιες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε λαπλας ειλικρινα....εισαι εκτος πραγματικοτητας :2funny:
σιγα μην τους πλακωσουμε και στις φαπες δηλαδη....χαχαχαχαχα
αμα ειναι στοκος ο αλλος και δεν καταλαβαινει λεγοντας ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΕΛΩ δε θα κατσουμε να σκασουμε κι ολας....θελει να κανει το μαλακα? ας τον κανει...

πλεον μετα τις απαντησεις που διαβασα αλλαζω τακτικη....χαχαχαχα

οταν εχεις δεσμο κ σου τυχαινει το ιδιο περιστατικο,τι κανεις?
πινεις ποτακια?η τον διωχνεις?κ αν τον διωχνεις ΠΩΣ?και γιατι δεν το εκανες κ χθες αυτο το ιδιο?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ εκει θα του πεις ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ...

αυτο εννοω να το χοντρυνεις,οχιν να του ριξεις χριστοπαναγιες..
η αληθεια ειναι οτι καπου εκει θα ξυπνησει ο σαρκασμος μου κ θα μετανιωσει την ωρα κ τη στιγμη που ειπε βλακεια χαχαχαχα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μια μικρή παρένθεση

Μουνίτσα, ποιο ειναι αυτό το ποιοτικό μαγαζι στο οποίο μπορεί καποιος και να ακούσει Taylor Dane - tell it to my heart, Milli Vanilli, Sharp ties, The Knack και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις της δεκαετίας του 80;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οταν εχεις δεσμο κ σου τυχαινει το ιδιο περιστατικο,τι κανεις?
πινεις ποτακια?η τον διωχνεις?κ αν τον διωχνεις ΠΩΣ?και γιατι δεν το εκανες κ χθες αυτο το ιδιο?
τι ψαχνεις ρε συ τωρα???
αφου κατα βαθος τις κολακευει!!
μπορει να κατσουνε να πιουνε το ποτακι τους να παρουνε και το τηλ και μετα μην τον ειδατε τον παναγη!!
ξερεις ποσες ειναι ετσι? και το λενε εχει τυχει δηλ ν ακουσω πολλες φορες οτι κατι κοροιδα κερναγανε και μεις την βγαζχαμε τζαμπα!!!
δεν το λεω συγκεκριμενα για μουνιτσα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι καπου εκει θα ξυπνησει ο σαρκασμος μου κ θα μετανιωσει την ωρα κ τη στιγμη που ειπε βλακεια χαχαχαχα
κ πολυ καλα θα κανεις κ να σου πω,εγω δεν διαφωνω με την μουνιτσα στο οτι οι ελλεηνοι εκει εξω τα εχουν κανει μανταρα,διαφωνω ΜΟΝΟ με αυτο που σου ειπα..οτι με το ζορι την επεισαν..

και ετσι να ειναι,πρεπει να το κοιταξει η μουνιτσα αλλη φορα να μην ειναι τοσο δεκτικη κ τοσο ανεκτική στις μαλακιες κ τις πιεσεις του ΚΑΘΕ μαλακα..

εμμεσως αυτο της λεω,αλλα αυτη ειρωνευεται..

γιατι δεν εχει δικαιωμα ο καθε μαλακας να σε πιεζει..αλλα ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ,ειναι σαν να σκυβεις να σε καβαλησουν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
τι ψαχνεις ρε συ τωρα???
αφου κατα βαθος τις κολακευει!!
μπορει να κατσουνε να πιουνε το ποτακι τους να παρουνε και το τηλ και μετα μην τον ειδατε τον παναγη!!
ξερεις ποσες ειναι ετσι? και το λενε εχει τυχει δηλ ν ακουσω πολλες φορες οτι κατι κοροιδα κερναγανε και μεις την βγαζχαμε τζαμπα!!!
δεν το λεω συγκεκριμενα για μουνιτσα

μα αυτο λεω κ λεω οτι αν ελεγε ΝΑΙ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΝΩ,δεν θα μαρεσε σαν σταση,αλλα θα εκτιμουσα την ειλικρινεια της..

αλλα το ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ μου ακουγεται  πολυ ασχημο κ γιατι δεν ειναι τοσο ρεαλιστικο/αληθες κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,η μουνιτσα θα πρεπει να μαθει να ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΥΓΜΗ οταν κατι δεν της αρεσει..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε παιδια εννοειται πως σε κολακευει
εγω δεν ξερω γυναικα να μην την κολακευουν τα κοπλιμαν, τα κερασματα κ αλλα τετοια
αλλα δεν σημαινει οτι δεν νιωθεις αβολα κιολας, προτιμω να καταλαβω οτι αρεσω σε καποιον χωρις να με κερναει γιατι εκει εγω κολλαω κ δεν νιωθω καλα.. ετσι ειμαι εγω, αλλες μπορει να ναι αλλιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom