Νέα

Καφέ και μπαρ που συχνάζουν γυναίκες που ψάχνονται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mangasuthu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
0
Το ΣΚΑΡΑΒΕΟ στη Μαυρομιχάλη το ξέρετε? εκεί συχνάζουν (και δουλεύουν) άπειρες γκόμενες (ξένες)... όμως αν και έχω πάει πολλές φορές, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι παίζει με αυτές... καμία διαφώτιση?

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σε μπαράκι γαμάς με τουλάχιστον δύο τρόπους:
1. Πιπίνια, διαλέγεις περιφερειακό με πολύ κόσμο, πας με παρέα και ξοδεύεις επειδικτικά πολλά. Μετά την τρίτη τέταρτη φορά θα στην πέσουν μόνα τους.
2. Στα ίδια μπαρ μένεις μέχρι αργά. Μετά την τρίτη τέταρτη φορά, κάποια ξέμπαρκη mature θα στην πέσει. Την ώρα πού κλείνει το  μπαρ κι αυτή δεν έχει βρεί να γαμηθεί ακόμη και την πιάνει απελπισία. Ιδίως Σαββατόβραδο. Προσωπικά έχω βρεθεί σε τέτοια δύσκολη θεση, γι αυτό εκείνη την ώρα φεύγω από το μπαρ με παρέα. Σου κολάνε συνήθως να φύγετε μαζύ.
Νομίζω όμως ότι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τρόπος αξίζει. Στον πρώτο πληρώνεις πολλά και στο δεύτερο σαβουρογαμείς.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ποιός ήθελε να γίνουμε Ευρωπαίοι;

Εγώ γούσταρα πολύ Ελλάδα δεκαετίας του '80.

Έπινες μισό μπουκαλάκι και γύριζες κυριλέ οδηγώντας.Ούτε αλκοτέστ, ούτε ραντάρ.Και την έπεφτες σε όσες έβλεπες στο δρόμο χωρίς να ... κακοχαρακτηριζεσαι.

Super!!! και οταν αφηνες καποιον αναπηρο, γιατι στην τυφλα σου δεν ηξερες τι σου γινοταν ηταν ακομα καλυτερα.
Αλλο οτι ολοι οδηγαμε εχοντα πιει, αλλο το αν ειναι τερατωδης ανευθυνοτητα και μαλακια.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ευρώπη μου θέλατε ε?
Εμ αυτά είναι!
Με εξαίρεση Λονδίνο, Παρίσι, κλπ άλλες 3-4 ΠΟΛΥ μεγάλες πόλεις, για πήγαινε μια βόλτα καθημερινή βράδυ στη Λιέγη, το Ludwichshafen, το Wuppertal, τη Κοπεγχάγη, την Τουλούζη, το Aachen...
Όλες είναι μεγάλες πόλεις (πάνω απο 1 εκ. κατοίκους) και μετά τις 23:00 η νέκρα είναι απόλυτη...
Και στίς ΠΟΛΥ μεγάλες, η κίνηση είναι περιορισμένη σε πολύ μικρές περιοχές (όπως στο Soho στο Λονδίνο, ή στού Ψυρρή στην Αθήνα).

Γίναμε Ευρωπαίοι...

Και όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε και περισσότερο.

Θα διαφωνησω λιγο μαζι σου. Δεν βγαινουμε λογω κοστους και οχι λογω νοοτροπιας. Και το θεμα για τους ξενερωτους ξενους ειναι λιγο μυθος. Βγαινουν πολυ λιγοτερο απ ότι στην μεσόγειο, και για λαθος λογο, δηλ να γινουν λιωμα, αλλα οσο εζησα Αγγλια και Ολλανδια προτιμουσα το δικο τους τροπο ζωης. Δηλαδή οργανωμενο ελαφρυ φαγητο το μεσημερι ( Ποσες Ελληνικες ετειρειες εχουν?) αποχωρηση Normal ωρα ( μιλαω για πολυεθνικες ) Αλκοολ αμεσως μετα σε μπαρ και Pub που ειναι τιγκα 7-9 το βραδυ, flirt με ανοιχτομυαλες γυναικες και μετα φυσικα υπνος απο νωρις αν δεν προεκυπτε κατι πιο ενδιαφερον. Το βρισκω πιο παραγωγικο και διασκεδαστικο.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1. Πιπίνια, διαλέγεις περιφερειακό με πολύ κόσμο, πας με παρέα και ξοδεύεις επειδικτικά πολλά. Μετά την τρίτη τέταρτη φορά θα στην πέσουν μόνα τους.
2. Στα ίδια μπαρ μένεις μέχρι αργά. Μετά την τρίτη τέταρτη φορά, κάποια ξέμπαρκη mature θα στην πέσει. Την ώρα πού κλείνει το  μπαρ κι αυτή δεν έχει βρεί να γαμηθεί ακόμη και την πιάνει απελπισία. Ιδίως Σαββατόβραδο. Προσωπικά έχω βρεθεί σε τέτοια δύσκολη θεση, γι αυτό εκείνη την ώρα φεύγω από το μπαρ με παρέα. Σου κολάνε συνήθως να φύγετε μαζύ.
Νομίζω όμως ότι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τρόπος αξίζει. Στον πρώτο πληρώνεις πολλά και στο δεύτερο σαβουρογαμείς.

Για το δεύτερο, μπορεί να σαβουρογαμείς,
αλλά αυτό θα έχει σημασία για σένα ή όχι,
εξαρτάται από το πόσο λιώμα θα είσαι  :grin:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Ευρώπη μου θέλατε ε?
Εμ αυτά είναι!
Με εξαίρεση Λονδίνο, Παρίσι, κλπ άλλες 3-4 ΠΟΛΥ μεγάλες πόλεις, για πήγαινε μια βόλτα καθημερινή βράδυ στη Λιέγη, το Ludwichshafen, το Wuppertal, τη Κοπεγχάγη, την Τουλούζη, το Aachen...
Όλες είναι μεγάλες πόλεις (πάνω απο 1 εκ. κατοίκους) και μετά τις 23:00 η νέκρα είναι απόλυτη...
Και στίς ΠΟΛΥ μεγάλες, η κίνηση είναι περιορισμένη σε πολύ μικρές περιοχές (όπως στο Soho στο Λονδίνο, ή στού Ψυρρή στην Αθήνα).

Γίναμε Ευρωπαίοι...

Και όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε και περισσότερο.

δεν ειναι το θεμα οτι εμεις εχουμε γινει ευρωπαιοι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο..ο μεσος ελληνας πλεον δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα  για να βγαινει καθε μερα εχοθν σφυξει τα πραγματα..το πιο απλο εβγαινες παλια την δεκαετια του 80 αντε και 90 και εβλεπες τισ ταβερνες γεματες απο οικογενειες τορα τιποτα....οταν ο ωασικος μισθος ειναι 600 και κατι και τα λειτουργικα εξοδα σου για πλακα ειναι 300 που να ωγεις καθε μερα..δεν ειναι θαμα ευρωπης λοιπον εινια θεμα τσεπης και μην ξεχναμε και οτι η ποιοτητα της διασκεδασης εχει πεσει πολυ απο τα κλασικα στανταρ.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

+1

Αντι για την θλιβερη δευτερη περιπτωση προτιμω μια γνωριμια που θα προκυψει απο τον κοινωνικο ή επαγγελματικο ( οχι εργασιακο ) χώρο

Αντι για την πρωτη περιπτωση, γιατι να μην τα πιω στο δωματιο του ξενοδοχειου με την πουτανα που σιγουρα θα γαμήσω και αν ειναι σωστη θα μου πει κι ευχαριστώ?

Γενικα bar για να πηδηξεις δεν νομιζω, εκτος αν εισαι ωραιο παιδι οποτε ναι, ολες οι καλες μου φιλες ειναι διατεθειμενες για ξεπετες, δυστυχως οχι μαζι μου

Επισκέπτης
Το ΣΚΑΡΑΒΕΟ στη Μαυρομιχάλη το ξέρετε? εκεί συχνάζουν (και δουλεύουν) άπειρες γκόμενες (ξένες)... όμως αν και έχω πάει πολλές φορές, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι παίζει με αυτές... καμία διαφώτιση?

Kερασε ενα ποτο την πρωτη που θα σου κανει κλικ στο ματι..Και αφησε την να σου πει μονη της το παραμυθι...Μονο ετσι θα μαθεις...Στο λεω διοτι αφου λες οτι εχεις παει πολλες φορες ο barman πρεπει να ειναι πολυ μαλακας...Η δουλεια του δεν ειναι μονο να βαζει ποτακια, αλλα να "παιζει" και με τους πελατες του..!!

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε στο σκαραβαίο είμαι χρόνια καθημερινός πελάτης. Οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί δεν κάνουν βίζιτες ούτε κονσομασιόν.
Τώρα αν θές να κεράσεις κάποια ένα ποτό θα το πιεί μάλον, αλλά μπορεί να σου πεί και όχι αν δεν σε γνωρίζει.
Οι περισότερες είναι παντρεμένες ή έχουν φίλο.
Τώρα αν κάποια σε συμπαθεί και καβλώνει μαζί σου τότε, όπως με κάθε γκόμενα, μπορείς να τη γαμίσεις ή να κάνεις σχέση ή και να παντρευτείς.

Με δυό λόγια είναι απλές καθημερινές κοπέλες.... ώπερ σημαίνει ότι μπορεί κάποια να είναι και εντελώς.... πουτάνα.

Επισκέπτης
Αδελφακι, εχεις παει κσε καποιο μεγαλο μαγαζι Τεταρτη,πχ? & οχι τραπεζατος, στο bar. Για αντε αφου κυκλοφορεις, & το συζηταμε μετα.....

Είχες βγεί εσύ καθημερινή πριν το 1990;

Αν όχι, τσάμπα κουβεντιάζουμε ...

Επισκέπτης
Super!!! και οταν αφηνες καποιον αναπηρο, γιατι στην τυφλα σου δεν ηξερες τι σου γινοταν ηταν ακομα καλυτερα.
Αλλο οτι ολοι οδηγαμε εχοντα πιει, αλλο το αν ειναι τερατωδης ανευθυνοτητα και μαλακια.

Δηλαδή τώρα έχουν λιγοστέψει τα ατυχήματα που σακατεύεται κόσμος;

Γιατί τώρα μπορεί να σε τσιμπάει το αλκοτέστ, αλλά ο άλλος που μπαφιάζει όλη μέρα και πίνει τα χάπια του και τις κόκες του οδηγεί νομιμότατα και σκάει στα γέλια με τους μαλάκες που τρώνε πρόστιμα για μια μπύρα, όταν ο ίδιος είναι κομμάτια και του κλάνουν τα αρχίδια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑΡΚΟΤΕΣΤ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ...

Και γενικά όσοι έπιναν συχνά και οδηγούσαν είχαν μια εξοικίωση και δεν προκαλούσαν συχνά ατυχήματα σαν κάτι μυράκια που πίνουν μια φορά και γίνονται ντίρλα.

Δεν δικαιολογώ αυτούς που κάνουν μαλακίες, αλλά δεν σημαίνει κι ότι όποιος έπινε μερικά ποτηράκι γινόταν και δημόσιος κίνδυνος.

Σε έρευνα που έκαναν πρόσφατα οι ασφαλιστικές αποδείχθηκε ότι το 40% των νεκρών σε τροχαία ήταν μαστουρωμένοι ...

Το αλκοτέστ τους έκλανε μια μάντρα αρχίδια δηλαδή ...

Επισκέπτης
παπαρια μαγαζια υπαρχουν τωρα που θα παμε για καμακι που ειναι οι παλιες δοξες οπως το μανχαταν στα χαφτεια το  σημερινο σταρμπακ μινιον κλπ. τωρα παπαλα.

Επισκέπτης
Παλιά όλα ήταν καλύτερα.

1)Ήταν πιο φτηνά.
2)Δεν υπήρχαν ωράρια και μαλακίες.
3)Δεν υπήρχαν απαγορεύσεις αλκοόλ σε ανηλίκους. Τώρα απαγορεύουν στους πιτσιρικάδες τη μπύρα για να φουμάρουν χασίσι όλη μέρα ... νόμιμα!
4)Δεν υπήρχαν αλκοτέστ. Πήγαινες όπου γούσταρες με το αμάξι/μηχανάκι σου και έπινες. Τώρα ή πας και πίνεις γάλα ή πας με ταξί και πληρώνεις τον κώλο σου ή σε πηδά η τροχαία έτσι και έχεις πιεί ένα ποτήρι μπύρα.
5)Δεν υπήρχε τόσο πολύ "δήθεν" κατάσταση. Ακριβά αμάξια είχαν όσοι μπορούσαν να τα αγοράσουν μετρητοίς.Δεν έπαιρναν άνεργοι mercedes και land cruiser με leasing!

Θυμάμαι κανείς Κορυδαλλό (πλατεία μέμου & ελευθερίας) , νέα φιλαδέλφεια, μπουρνάζι, κηφισιά τι γινόταν τα βράδια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; Τώρα μόνο Σάββατο και κάτι ψιλά παρασκευές. Τις άλλες μέρες νεκροταφεία ...

OP
OP
N

nino

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ομως π.χ. υπαρχουν μερη οπου οι ξεμπαρκες γκομενες ειναι πιο πολλες. σαν ιδεα λεω καφε κοντα στην πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου οπου ισως μερικες να θελουν και να ψαρεψουν για σεξ επι πληρωμη

Επισκέπτης
μηπως ομως π.χ. υπαρχουν μερη οπου οι ξεμπαρκες γκομενες ειναι πιο πολλες. σαν ιδεα λεω καφε κοντα στην πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου οπου ισως μερικες να θελουν και να ψαρεψουν για σεξ επι πληρωμη

Πανεπιστημιούπολη μου ... βρωμάει φοιτήτριες. Έχω κόψει νταραβέρια με το συνάφι αυτό εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον. Για μένα το πιο μαλακισμένο είδος γκόμενας, το πιο χάλια γαμήσι , το πιο δύσκολο και το πιο ξενέρωτο. Έχουν και το τραγικό μειονέκτημα των άπειρων μαλακισμένων φίλων/παρεών ....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πανεπιστημιούπολη μου ... βρωμάει φοιτήτριες. Έχω κόψει νταραβέρια με το συνάφι αυτό εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον. Για μένα το πιο μαλακισμένο είδος γκόμενας, το πιο χάλια γαμήσι , το πιο δύσκολο και το πιο ξενέρωτο. Έχουν και το τραγικό μειονέκτημα των άπειρων μαλακισμένων φίλων/παρεών ....
Εδω θα διαφωνήσω... Γι`αυτό δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις! έχω περάσει και τέλεια και μάπα με φοιτήτριες...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Είχες βγεί εσύ καθημερινή πριν το 1990;

Αν όχι, τσάμπα κουβεντιάζουμε ...
H αληθεια ειναι οτι ναι, δεν ειχα τον χρονο να βγω, γιατι δουλευα τη νυχτα σε αυτα τα μαγαζια,φιλαρακο. που εσυ ερχοσουνα πελατης (μη το παμε ποδοσφαιρικα αυτο!!)  & η αληθεια ειναι οτι αυτες που εσυ εβλεπες στη τηλεοραση,περιοδικα,οπουδηποτε, τις εβλεπα & τις ζουσα καθε μερα, νυχτα μαλλον. & για την ακριβεια & κατι νυχτες που για τον πολυ κοσμο το μαγαζι ηταν κλειστο. κοιτα ουτε αντακλας θελω να το παιξω γιαται ΔΕΝ ειμαι. Απλα ετυχε & εζησα μια καποια ζωη.Αν ηθελα θα μπορουσα τωρα να ημουν στον "καλλιτεχνικο χωρο"... γενικα,ξερεις τωρα.. τεσπα, σου ξαναλεω εδω δεν ειμαστε για διαφωνιες. ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου οτι οκοσμος εκεινη τη δεκαετια εβγαινε συχνοτερα & αργοτερα(θυμασαι?) μαγαζια για παιχνιδι τοτε?πολλα!! στη δε πλατει στο Κολωνακι τα απιστευτα. εκει τριγυρω δουλευα τοτε. στο υπογειο στη Πατριαραχου(καταλαβες??), στη disco στον πεζοδρομο. Τα ζουσα απο πρωτο χερι πιστεψε με!!!

Επισκέπτης
στομαγαζι του Ρίζου? το fame? τι μου θύμησες τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom