You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καφέ και μπαρ που συχνάζουν γυναίκες που ψάχνονται
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Θα με ενδιέφεραν κι εμένα πολύ τέτοιου είδους πληροφορίες.
Είμαι 33 χρονών, κυκλοφορώ από τα 12 στην Αθήνα και ακόμη δεν βρήκα τέτοιο μέρος ...
Πρέπει να είναι σαν το νεκροταφείο των Ελεφάντων, το θησαυρό του Ελ Ντοράντο, τις λίρες από τον πόλεμο που ψάχνουν κάτι παππούκες.
Όλοι τα ψάχνουμε, κανείς δεν τα βρήκε ...
Μάλλον δεν υπάρχουν στον πουτσότοπο που ζούμε ...
Είμαι 33 χρονών, κυκλοφορώ από τα 12 στην Αθήνα και ακόμη δεν βρήκα τέτοιο μέρος ...
Πρέπει να είναι σαν το νεκροταφείο των Ελεφάντων, το θησαυρό του Ελ Ντοράντο, τις λίρες από τον πόλεμο που ψάχνουν κάτι παππούκες.
Όλοι τα ψάχνουμε, κανείς δεν τα βρήκε ...
Μάλλον δεν υπάρχουν στον πουτσότοπο που ζούμε ...
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι γυναίκες που ψάχνονται συχνάζουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναίκα
κάτοικος της γκρίζας μιζερούπολης, άλλο ένα θύμα
της ελληνικής πραγματικότητας που προσπαθεί να ξεσκάσει
από τα σκατά που...συνεχίζουν να έρχονται κ' να έρχονται κ' να έρχονται...
κάτοικος της γκρίζας μιζερούπολης, άλλο ένα θύμα
της ελληνικής πραγματικότητας που προσπαθεί να ξεσκάσει
από τα σκατά που...συνεχίζουν να έρχονται κ' να έρχονται κ' να έρχονται...
Οι γυναίκες θέλουν όλο το πακέτο, και αυτό περιλαμβάνει τον πρίγκηπα που θα τις πάρει από πίσω.
Οι γυναίκες που την πέφτουν (και όχι μόνο στα κλαμπς αλλά και όπου γουστάρουν) είναι δυστυχώς εκείνες που πρέπει να αποφεύγει κανείς, καθώς διακατέχονται από έντονη κτητικότητα και τάσεις επιβολής και συνήθως είναι και ανισόρροπες.
Οι γυναίκες που την πέφτουν (και όχι μόνο στα κλαμπς αλλά και όπου γουστάρουν) είναι δυστυχώς εκείνες που πρέπει να αποφεύγει κανείς, καθώς διακατέχονται από έντονη κτητικότητα και τάσεις επιβολής και συνήθως είναι και ανισόρροπες.
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι γυναίκες θέλουν όλο το πακέτο, και αυτό περιλαμβάνει τον πρίγκηπα που θα τις πάρει από πίσω.
Δεν πειράζει ρε todok, να τις γαμήσεις θες, όχι να
τις παντρευτείς...
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
φιλε μου...ολες οι γυναικες ειναι λιγο-πολυ (παρα πολυ!!) ,ανισορροπες!!! δεν χρειαζετε να μας την πεσουν για να το καταλαβουμε.....
Ας μας την πεφτουν αυτες και...θα την βρουμε την ακρη εμεις....οπως παντα!!
Παιδια καλημερα. Οι γυναικες την πεφτουν στους αντρες ΠΑΝΤΟΥ αλλα κυριως σε ΟΛΑ τα κλαμπ μπαρ καφε . ΠΑΝΤΟΥ. Βεβαια δεν την πεφτουν σε ολους τους αντρες. Φανταζομαι οτι ολοι εχουμε εναν φιλο που παντα γαμαγε πιο ευκολα απο εμας ακριβως γιατι του την επεφταν οι γκομενες. Εαν θελετε να σας την πεφτουν μην κυκλοφορειτε ΠΟΤΕ δυο αντρες μαζι, προσπαθειστε να εχετε μια φιλη μαζι σας, περαστε καλα εκει που ειστε και δειχνετε οτι διασκεδαζετε. Καμμια δεν την πεφτει σε καποιον μουτζουφλη κακομουτσουνο που περιμενει την μουναρα να ερθει να τον παρει απο το χερι και να τον παει στο κοντινο ξενοδοχειο.....
Μαλλον ο nino εννοει αν υπαρχουν μαγαζια οπως το παλαι ποτε Rock & Roll στο Κολωνακι ( & καναδυο ακομα που υπηρχαν στη περιοχη περιξ του Ηilton-Caravel.) η ακομα & το παληο Folie. Φιλαρακι, καθε ποτε βγαινεις? που πας οταν βγαινεις? Για βγες κατι παραξενες καθημερινες & πηγαινε μια βολτιτσα τοτε. Θα εκπλαγεις!! Προσωπικα οταν εμενα βορεια, στα πιο πολλα μαγαζια της περιοχης απο Jour fixν& πανω γινοταν απο πιπινομανι ως γυναικομανι!!! παντως μαγαζι με ταμπελα γυναικες που ψαχνονται ΔΕΝ υπαρχει. Κοιτα γυρω σου οταν βγαινεις. Ποσες γυναικοπαρεες υπαρχουν. Αυτο...
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όμως το να τις γαμήσεις σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να τις αφήσεις να σου γαμήσουν τη ψυχολογία!
Θα'λεγα καλύτερα πως τις αφήνεις να νομίζουν πως σου γάμησαν την
ψυχολογία..
Οκ, συμβαίνει πολλές φορές να σου βγαίνει το λάδι για να γαμήσεις κάποια
όταν την ψήνεις και της λες από την αρχή καθαρά πως "κούκλα μου
δεν γουστάρω δεσμεύσεις, έρωτες και μεγάλες αγάπες, θέλω ζωώδες
σεξ" και εκεί που νόμιζες πως την ψυχολόγισες καλά (ξανασκέψου!) σου πετάει "μα.. εγώ σε αγαπάω, δεν μπορώ έτσι". Και μένεις μαλάκας.
Ξενέρα, βρισίδια κτλ. Αλλά στο τέλος, ο επιμένων νικά, και γαμάς.
Κανείς δεν είπε ποτέ πως το να συναναστρέφεσαι με γυναίκες είναι η πιο
ασφαλής ή υγιής (ψυχοσωματικά) δραστηριότητα.
Μπορεί να είχε και δίκαιο ο Wilde με το ρητό του, "A man can be happy with any woman as long as he does not love her". Δεν ξέρω.
μια στιγμη ρε μαγκες , καλα τα λετε , αλλα δεν μπορει να μην εχεται ακουση κατι
δηλαδη κανεις δεν ηξερε το RODOLFO στο μοναστηρακι ?
δηλαδη κανεις δεν ηξερε ...................
μην τα κρατατε για την παρτησας ολα
η ζωη ειναι ωραια μονο οταν την μοιραζοσαστε με αλλους ή με αλλες
δηλαδη κανεις δεν ηξερε ...................
μην τα κρατατε για την παρτησας ολα
η ζωη ειναι ωραια μονο οταν την μοιραζοσαστε με αλλους ή με αλλες
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Το Rodolfo εχω την εντυπωση οτι εχει αναφερθει παλιοτερα σε ενα αλλο thread / επισης εχει αναφερθει και το Castello στη Καστελλα και ενα αλλο κοντα στο Συνταγμα - οδος Ξενοφωντος δεν θυμαμαι πως το λενε / επισης αλλοι στο forum εχουν πει οτι τα bar των hotel Grande Bretagne, Hilton κ.τ.λ. εχουν γυναικες που ψαχνουν κατι σε ζιγκολο ......
Στο Castelo (υπαρχει ακομα αυτο??) γινοταν παληα αυτο. Θυμαμαι εκει τοτε(12= χρονια) ειχαμε γνωρισει κατι κυριες με ταση για νεωτερους (υπ' οψι μια χαρα ειμασταν, με το ντυσιμο μας το επωνυμο, το απαραιτητο νουνοπαγιδα ρολοι, το αυτοκινητο μας,κλπ), που η μια μαλιστα, οπως προεκυψε στην πορεια της "σχεσης" μας ηταν γυναικα γνωστοτατου στελεχους μεγαλης ομαδας της περιοχης(που εχει για καμαρι της τον ...Σαρωνικο της...) Καλο παιχνιδι γινοταν & σε ενα αλλο απεναντι, σε οροφο, που ειχε ο επιπλας-τραγουδιστης ο Κυριαζης. Τωρα τα παραπανω σε ξενοδοχεια ειναι γνωστα μα δε νομιζω να λεμε για τετοια. τσπ. Για πηγαιντε καμια βολτα προς την Ραμπα (στα ψιλοβορεια) πολλες μονες, μα ψιλομεγαλουτσικες κυριες. & ξαναλεω οταν παμε σε τετοια μερη ΔΕΝ ειμαστε καφροι & ΔΕΝ παμε με την παρεα που παμε στο γηπεδο. Ουτε καμια γκομενα εχει πανω της κρεμασμενη ταμπελα που να λεει: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΜΗΣΕΤΕ . & η πιο πεινασμενη ειναι ΕΥΚΟΛΟ να ξενερωσει με λαλακιες!!Το Rodolfo εχω την εντυπωση οτι εχει αναφερθει παλιοτερα σε ενα αλλο thread / επισης εχει αναφερθει και το Castello στη Καστελλα και ενα αλλο κοντα στο Συνταγμα - οδος Ξενοφωντος δεν θυμαμαι πως το λενε / επισης αλλοι στο forum εχουν πει οτι τα bar των hotel Grande Bretagne, Hilton κ.τ.λ. εχουν γυναικες που ψαχνουν κατι σε ζιγκολο ......
gyrologos001
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
To RODOLFO είναι για όσους γουστάρουν γριές άνω των 65 που ψάχνονται αγρίως και χορεύουν τρελά τσιφτετέλια στην πίστα.
Βρίσκεται οδός ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Βρίσκεται οδός ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Επισκέπτης
Μαλλον ο nino εννοει αν υπαρχουν μαγαζια οπως το παλαι ποτε Rock & Roll στο Κολωνακι ( & καναδυο ακομα που υπηρχαν στη περιοχη περιξ του Ηilton-Caravel.) η ακομα & το παληο Folie. Φιλαρακι, καθε ποτε βγαινεις? που πας οταν βγαινεις? Για βγες κατι παραξενες καθημερινες & πηγαινε μια βολτιτσα τοτε. Θα εκπλαγεις!! Προσωπικα οταν εμενα βορεια, στα πιο πολλα μαγαζια της περιοχης απο Jour fixν& πανω γινοταν απο πιπινομανι ως γυναικομανι!!! παντως μαγαζι με ταμπελα γυναικες που ψαχνονται ΔΕΝ υπαρχει. Κοιτα γυρω σου οταν βγαινεις. Ποσες γυναικοπαρεες υπαρχουν. Αυτο...
Μάλλον εσύ φίλε (χωρίς παρεξήγηση) αναφέρεσαι σε εποχές που κάμποσοι εδώ μέσα ήταν αγέννητοι ή φορούσαν pumpers.
ΣΗΜΕΡΑ σε πόσα μαγαζιά θα δεις κόσμο γενικώς και γυναίκες ειδικότερα μετά τα μεσάνυχτα; Καταρχήν τα μαγαζιά που λειτουργούν κάτι "περίεργες καθημερινές" είναι ελάχιστα πλέον. Κι αυτά τα ελάχιστα όμως είναι σχεδόν άδεια. Το προσωπικό και μερικοί κολλητοί τους είναι μέσα.Αν υπάρχουν κάτι ολίγοι πελάτες είναι άνδρες σε ποσοστό 99% και πίνουν κανά ποτάκι πριν πάνε σε στριπτητζάδικο ή για κανά πουτανάκι.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΡΙΠΤΗΤΖΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ.
Αν και δεν είμαι "αρχαίος" βγαίνω πολλά χρόνια. Ειδικά την τελευταία 5ετία έχει γαμηθεί το θέμα. Σου δημιουργείται η εντύπωση ότι τις καθημερινές (όχι Παρασκευές) μπορείς να ξαπλώσεις άνετα σε ένα κεντρικό δρόμο και δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.
Να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες περιοχές;
Από που να ξεκινήσουμε;
Να συγκρίνουμε πόσα μαγαζιά θα βρεις να δουλεύουν Δευτέρα βράδυ τώρα σε σχέση με πριν 10-15 χρόνια;
-Γλυφάδα;
-Μπουρνάζι;
-Κηφισιά;
-Χαιδάρι;
-Νέα Φιλαδέλφεια;
-Νέο Ηράκλειο;
Η κίνηση δεν είναι ούτε στο 1/10 αυτής που ήταν κάποτε. Και κάθε χρόνο λιγοστεύει ...
[size=8pt]....Να συγκρίνουμε πόσα μαγαζιά θα βρεις να δουλεύουν Δευτέρα βράδυ τώρα σε σχέση με πριν 10-15 χρόνια;
H κίνηση δεν είναι ούτε στο 1/10 αυτής που ήταν κάποτε. Και κάθε χρόνο λιγοστεύει ...[/size]
Ευρώπη μου θέλατε ε?
Εμ αυτά είναι!
Με εξαίρεση Λονδίνο, Παρίσι, κλπ άλλες 3-4 ΠΟΛΥ μεγάλες πόλεις, για πήγαινε μια βόλτα καθημερινή βράδυ στη Λιέγη, το Ludwichshafen, το Wuppertal, τη Κοπεγχάγη, την Τουλούζη, το Aachen...
Όλες είναι μεγάλες πόλεις (πάνω απο 1 εκ. κατοίκους) και μετά τις 23:00 η νέκρα είναι απόλυτη...
Και στίς ΠΟΛΥ μεγάλες, η κίνηση είναι περιορισμένη σε πολύ μικρές περιοχές (όπως στο Soho στο Λονδίνο, ή στού Ψυρρή στην Αθήνα).
Γίναμε Ευρωπαίοι...
Και όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε και περισσότερο.
Επισκέπτης
Ευρώπη μου θέλατε ε?
Εμ αυτά είναι!
Με εξαίρεση Λονδίνο, Παρίσι, κλπ άλλες 3-4 ΠΟΛΥ μεγάλες πόλεις, για πήγαινε μια βόλτα καθημερινή βράδυ στη Λιέγη, το Ludwichshafen, το Wuppertal, τη Κοπεγχάγη, την Τουλούζη, το Aachen...
Όλες είναι μεγάλες πόλεις (πάνω απο 1 εκ. κατοίκους) και μετά τις 23:00 η νέκρα είναι απόλυτη...
Και στίς ΠΟΛΥ μεγάλες, η κίνηση είναι περιορισμένη σε πολύ μικρές περιοχές (όπως στο Soho στο Λονδίνο, ή στού Ψυρρή στην Αθήνα).
Γίναμε Ευρωπαίοι...
Και όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε και περισσότερο.
Ποιός ήθελε να γίνουμε Ευρωπαίοι;
Εγώ γούσταρα πολύ Ελλάδα δεκαετίας του '80.
Έπινες μισό μπουκαλάκι και γύριζες κυριλέ οδηγώντας.Ούτε αλκοτέστ, ούτε ραντάρ.Και την έπεφτες σε όσες έβλεπες στο δρόμο χωρίς να ... κακοχαρακτηριζεσαι.
[size=8pt]καλη χρονια συναδελφοι,εχω στο παρελθον θεσει το θεμα,οποιος ξερει συγκεκριμενες πληροφοριες ευπροσδεκτες[/size]
Εγώ πάντως ξέρω 2-3 μπαράκια που συχνάζει η πρώην μου με τις φίλες της... Όλο καί κάποιο πρόθυμο βρίσκουν να "τον παίξουν"...
αν την δεκαετια του 90 ησουν αγενητος εισαι πολυ-πολυ μικρος για να εισαι εδω μεσα. Σχολειο γρηγορα. Τι σχεση εχει η ποσοτητα του κοσμου με την ποιοτητα? εκει που παω τουλαχιστον με εξαιρεση κατι καφε που εινα κψμ, εχω δει να υπερτρρουν οι γυναικες. Αδελφακι, εχεις παει κσε καποιο μεγαλο μαγαζι Τεταρτη,πχ? & οχι τραπεζατος, στο bar. Για αντε αφου κυκλοφορεις, & το συζηταμε μετα.....Μάλλον εσύ φίλε (χωρίς παρεξήγηση) αναφέρεσαι σε εποχές που κάμποσοι εδώ μέσα ήταν αγέννητοι ή φορούσαν pumpers.
ΣΗΜΕΡΑ σε πόσα μαγαζιά θα δεις κόσμο γενικώς και γυναίκες ειδικότερα μετά τα μεσάνυχτα; Καταρχήν τα μαγαζιά που λειτουργούν κάτι "περίεργες καθημερινές" είναι ελάχιστα πλέον. Κι αυτά τα ελάχιστα όμως είναι σχεδόν άδεια. Το προσωπικό και μερικοί κολλητοί τους είναι μέσα.Αν υπάρχουν κάτι ολίγοι πελάτες είναι άνδρες σε ποσοστό 99% και πίνουν κανά ποτάκι πριν πάνε σε στριπτητζάδικο ή για κανά πουτανάκι.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΡΙΠΤΗΤΖΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ.
Αν και δεν είμαι "αρχαίος" βγαίνω πολλά χρόνια. Ειδικά την τελευταία 5ετία έχει γαμηθεί το θέμα. Σου δημιουργείται η εντύπωση ότι τις καθημερινές (όχι Παρασκευές) μπορείς να ξαπλώσεις άνετα σε ένα κεντρικό δρόμο και δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.
Να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες περιοχές;
Από που να ξεκινήσουμε;
Να συγκρίνουμε πόσα μαγαζιά θα βρεις να δουλεύουν Δευτέρα βράδυ τώρα σε σχέση με πριν 10-15 χρόνια;
-Γλυφάδα;
-Μπουρνάζι;
-Κηφισιά;
-Χαιδάρι;
-Νέα Φιλαδέλφεια;
-Νέο Ηράκλειο;
Η κίνηση δεν είναι ούτε στο 1/10 αυτής που ήταν κάποτε. Και κάθε χρόνο λιγοστεύει ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις