Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
nαι εδω κατευθειαν στο κατ για υπερβολικη υπεραιματωση και σεξουαλικη λυποθημεια...Καλα εδω μαζι και με την shsha το απολυτο για τον dinako!!!χαχαχαχαχαχαχαχ
nαι εδω κατευθειαν στο κατ για υπερβολικη υπεραιματωση και σεξουαλικη λυποθημεια...Καλα εδω μαζι και με την shsha το απολυτο για τον dinako!!!χαχαχαχαχαχαχαχ
αχ φυγαμε για νεα υορκηwww.nypress.com/article-20397-back-to-school.html]http://www.nypress.com/article-20397-back-to-school.html[/url]
ειναι και hostess σε swingers παρτι....στην Νεα Υορκη...και μαλλον συμμετεχει...
Velvy παμε New York...
θα σου στειλω το βιντεοαν ειναι λεσβια κανονισε κατι εσυ και εγω θα βλεπω
αν παρεις την περκα σε σουινγκερς παρτυ θα φας πορτα ρεwww.nypress.com/article-20397-back-to-school.html]http://www.nypress.com/article-20397-back-to-school.html[/url]
ειναι και hostess σε swingers παρτι....στην Νεα Υορκη...και μαλλον συμμετεχει...
Velvy παμε New York...
αν παρεις την περκα σε σουινγκερς παρτυ θα φας πορτα ρε
θα σου στειλω το βιντεο
ασε τα βιντεο και τις παπαριες εκει θα ειμαι να βλεπω
ρε δεν πα να βαλεις και χαρτοσακουλα στο κεφαλι,βιντεο βλεπω οσα θελω δικα της και με σοβαρες παρτενερ οχι με δειγματα:o
νιαααρ νιαααρ :'(
θα βαλω τα λατεξ μου που αρεσουν στη τζαστιν και θα μπουμε σιγουρα
παει και το βιντεο. ηχητικα ντοκουμεντα θα λαβεις μοναχα.-
ειναι σιγουρο οτι την βγαζεις με βιντεορε δεν πα να βαλεις και χαρτοσακουλα στο κεφαλι,βιντεο βλεπω οσα θελω δικα της και με σοβαρες παρτενερ οχι με δειγματα
οταν τελειωσω το βαζω κανα βιντεακι για χαλαρωμαειναι σιγουρο οτι την βγαζεις με βιντεο
οταν τελειωσω το βαζω κανα βιντεακι για χαλαρωμα
γατουλα 200 κιλα πρωτη φορα βλεπω:o
νιαααρ νιαααρ :'(
θα βαλω τα λατεξ μου που αρεσουν στη τζαστιν και θα μπουμε σιγουρα
παει και το βιντεο. ηχητικα ντοκουμεντα θα λαβεις μοναχα.-
οχι οχι μην ανησυχεις, βρισκω. κανω ειδικη παραγγελια. εχω λεφτα..γατουλα 200 κιλα πρωτη φορα βλεπω
τα λατεξ εχουν συγκεκριμενη ελαστικοτητα
τοσα χρονια προπονηση εχει γινει τουμπανο εν πιανεται ουστ ρε δεν ειδα να σε βαζει δικηγοροκαλα καλα μην πιαστει το χερι σου μονο
και μη γαμας το θρεντ του φιλου μου.
γατουλα 200 κιλα πρωτη φορα βλεπω
τα λατεξ εχουν συγκεκριμενη ελαστικοτητα