Νέα

call girls , αματερια τριγυρω μας....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nomercy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης μια βασική κατηγορία ειναι αυτές που συνειδητοποιημένα, τα φτιάχνουν, την μία με κάποιον ποδοσφαιριστή, την άλλη με τον ιδιοκτήτη ενος κλάμπ η γνωστής καφετέριας, έναν κοσμηματοπώλη, με σκοπό να πάρουν για τους 1-2 η 3 μήνες που θα είναι μαζί ένα πολύ καλό δωράκι, για παράδειγμα ενα ρολογάκι αξίας, να κάνουν το shopping τους σε μερικά καλά μαγαζάκια κλπ.
Και είναι τοσο συγκεκριμένες και τόσο κυνικές στον σκοπό τους που παθαίνεις πλάκα όταν τις ακούς να στο λένε... "έχω βρεί ένα μαλάκα τώρα, ο μπαμπάς του έχει καλο κοσμηματοπωλείο, θα του πω: αχχχ τι ωραίο ρολόι είναι αυτο? τι τιμή θα μου κάνεις για να το πάρω? ε και αυτός θα μου το κάνει δώρο"....
Το προφίλ τους είναι ίδιο με αυτό που περιγράψατε παραπάνω, χωρίς να προέρχονται απο οικογένεια με οικονομική επιφάνεια, ντυμένες στην πένα.

Γιαυτο καταλήγεις να πεις.. βρε δεν πάτε στο διάολο... Προτιμώ να φέρνω αυτη που δηλώνει πουτάνα, που είναι ειλικρινής με αυτό που κάνει και όχι τις κυρίες του κόλου.

σωστο... και αυτες τις ιδιας κατηγοριας ειναι.

το εκνευριστικο ειναι οτι μεχρι να τις μαθεις στο παιζουν παρθενες

OP
OP
nomercy

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
χρηματα για γαμησι, δινεις απο περισσευμα. οχι αποταμιευοντας. με την αποταμιευση, ας παρει ενα rolex και ας φτιαξει σωματακι σε κανενα γυμναστηριο και θα γαμαει τσαμπα μετα.

μπα εγω τελευταια διαπιστωσα οτι τα πουτανακια στα γραφεια κοιτανε ,αυτκινητο ,  κοιλια και φουσκωμενη τσεπη .. ;-) :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom