Αυτή είναι η Τζούλη?
ναι η χοντρουλα ειναι με την κυτταρίτιδα μεχρι τις γαμπες ..
Αυτή είναι η Τζούλη?
αγαπητε φιλε ντινο δεν σε ξερω αλλα μου προκαλει εντύπωση η εκφαρασή σου "ναι η χοντρουλα ειναι με την κυτταρίτιδα μεχρι τις γαμπες ". χτες μόλις την ειχα στην αγκαλια μου και σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που γραφεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.ναι η χοντρουλα ειναι με την κυτταρίτιδα μεχρι τις γαμπες ..
επιμενις να μαλακιζεσε....να και πως προμοταρεται το μπαζο..
οπως και όλο το γκρουπ.. ο βεντουζας δεν ξεχναει να κανει αναφορα κ στην Εβιτα
Υ.Γ. " 0 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική" το καταλαβαν και μερικοι συναγωνιστες και αποδοκίμασαν την κριτικη
περιμένεις να βγάλεις άκρη? οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ως promoters..δεν έχουν ιδέα για το πραγματικό μέγεθος στήθους, το ύψος που αναφέρουν είναι κατ΄εκτίμηση, τα κιλά το ίδιο..και μη ξεχνας πώς μπορεί ορισμένοι να ενοχλούνται με καλές κριτικές προς μια συγκεκριμένη κοπέλα, να έχουν προσωπικά μαζί της και πάει λέγοντας..αγαπητε φιλε ντινο δεν σε ξερω αλλα μου προκαλει εντύπωση η εκφαρασή σου "ναι η χοντρουλα ειναι με την κυτταρίτιδα μεχρι τις γαμπες ". χτες μόλις την ειχα στην αγκαλια μου και σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που γραφεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
σε ξαναρωτάω την εχεις παρει την κοπέλα τώρα η κοιμασαι και ονειρεύεσαι οπως και οι παραπάνω δηλαδή...
πιστευω οτι ο σκοπός αυτού του site ειναι η καλη και η σωστη πληροφόρηση των φίλων και οχι η απέραντη μπουρδολογια.
συμμαζευτείτε λοιπον και προ πάντων να λέτε και να γραφετε ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!
μα τοσο κομπλεξ αδελφε μου....περιμένεις να βγάλεις άκρη? οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ως promoters..δεν έχουν ιδέα για το πραγματικό μέγεθος στήθους, το ύψος που αναφέρουν είναι κατ΄εκτίμηση, τα κιλά το ίδιο..και μη ξεχνας πώς μπορεί ορισμένοι να ενοχλούνται με καλές κριτικές προς μια συγκεκριμένη κοπέλα, να έχουν προσωπικά μαζί της και πάει λέγοντας..
αγαπητε φιλε ντινο δεν σε ξερω αλλα μου προκαλει εντύπωση η εκφαρασή σου "ναι η χοντρουλα ειναι με την κυτταρίτιδα μεχρι τις γαμπες ". χτες μόλις την ειχα στην αγκαλια μου και σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που γραφεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
σε ξαναρωτάω την εχεις παρει την κοπέλα τώρα η κοιμασαι και ονειρεύεσαι οπως και οι παραπάνω δηλαδή...
πιστευω οτι ο σκοπός αυτού του site ειναι η καλη και η σωστη πληροφόρηση των φίλων και οχι η απέραντη μπουρδολογια.
συμμαζευτείτε λοιπον και προ πάντων να λέτε και να γραφετε ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!
με την κοπέλα δεν έχω πάει..πήγε όμως φίλος μου,πέρασε πολύ καλά και σε τελική ανάλυση δεν πουλάει το κορίτσι κάτι άλλο από αυτό που είναι-δεν είναι αδύνατο μοντέλο-.τα υπόλοιπα κυτταρίτιδα στις γάμπες, σιγά μην είναι φοιτήτρια κτλ φανερώνουν όντως κόμπλεξ/μίσος τί να πώ..εκτός αν προσπαθούν να πουλήσουν εξυπνάδα.μα τοσο κομπλεξ αδελφε μου....
δεν γουσταρεις πες το .... μην βλακιζεις ομως....
τι κομπλεξικα εχουν μαζευτεί εδω μέσα ???????/
Νομιζω οτι ρωμιοι ειμαστε και ρωμεϊκα μιλαμε .Στο ποσταρισμα μου να το πω λιανά ,εκανα μια απλη ερωτηση στους γνωστες του forum,υπαρχει απλος τροπος να συναντησουμε την κοπελλα ή πρεπει να λιωσουμε τα πληκτρα του κινητου (αλλιως να παμε γι' αλλα).Σαφως και η κοπελλα ηταν ευγενεστατη σαφως και εγω δεν ημουν αγενης.Τον μοναδικο που χλευασα ηταν τον εαυτο μου για την επιμονη που εδειξα.2 φορες εχω ανταλλαξει μηνηματα με την κοπελα και ειναι ευγενικη, ευχαριστη και γενικως, μια χαρα! συντομα ελπιζω να την γνωρισω κι'ολλας. Οποτε θα εχω και προσωπικη γνωμη. Μηπως σου το επαιζε δυσκολη (δεν θυμαμαι ποιος ποσταρε) επειδη και εσυ ησουν καπως στα μηνηματα σου? Δεν σε κατηγορω, απλα σκεψει κανω...
Νομιζω οτι ρωμιοι ειμαστε και ρωμεϊκα μιλαμε .Στο ποσταρισμα μου να το πω λιανά ,εκανα μια απλη ερωτηση στους γνωστες του forum,υπαρχει απλος τροπος να συναντησουμε την κοπελλα ή πρεπει να λιωσουμε τα πληκτρα του κινητου (αλλιως να παμε γι' αλλα).Σαφως και η κοπελλα ηταν ευγενεστατη σαφως και εγω δεν ημουν αγενης.Τον μοναδικο που χλευασα ηταν τον εαυτο μου για την επιμονη που εδειξα.
επιμενις να μαλακιζεσε....
βρε γελοιε τι προμοσιον να κανει ο καθενας για την ΤΖΟΥΛΗ εδω μεσα..
οτι και να γραψουμε ειναι ελάχιστο.
αντε να διασκεδάσεις τα κομπλεξ αλλου πανυβλακα.....
μπορεις να διορθωνεις ή και να σβηνεις τα δικα σου μυνηματα εως και 30' μετα το ανεβασμα τους αντι να διευκρινιζεις με νεο μνμ ;)sorry δεν ηθελα να κανω παραθεση στον kosta10 αλλα στον newcummer
Χαχαχα!!!Απίστευτα πράγματα έχουν γραφτεί εδώ μέσα.Εχω την εντύπωση ότι η Τζούλι κάθεται τα διαβάζει όλα αυτά και γελάει.
βρε γελοιε αφου δεν το εχεις παρει το κοριτσι , τι γελοιοτητες γραφεις ??????τραβα γαμησου με την μπαζολα σου ρε..
εγω παραθετω φωτο, κ γραπτες συζητησεις όπως πολλοι άλλοι, για να υποστηριξω τα λεγόμενά μου κ οχι προσωπικές εκτιμησεις..
δεν την εχω πάρει αλλά την εχω δει, εκτος κ εαν το αρνειται
κ ασε τις παπαριες οτι με εχεις ξαναρωτησει..
αντε λοιπον να ακριβολογουμε.......
φιλε αγαπητε εχεις δικαο που με συμμαζευεις....Eλα αγαπουλη χαλάρωσε λίγο...σκληρό αγόρι...