Επισκέπτης
Εμενα φιλαρακι μου αρεσει το κοριτσι. Δεν μου λενε και τιποτα οι αδυνατες γυναικες ?
συνεχιστε αγαπουληδες να εκθειάζετε κ να γραφετε τοσες σελιδες για μια κοντοχοντρη ελλΕηνιδα που πηδιόταν ασυστολως πριν βγει στο κουρμπέτι για ένα σουβλάκι κ μια μπυρα..
τοσο μαλακες λεμε..
ΧΟΥ ρε ζωα..
Υ.Γ. οταν αδυνατισει, κανει αποτριχωση στα χερια-ποδια-πλατη, μαθει να γαμιεται κ παρει 15 ποντους το συζητάμε
Υ.Γ. 1 στα παπαρια μου σας γραφω..ο,τι ποσταρω έιναι για να τα βλεπουν οι νεοι τι ψωνιζουν..οταν θα γραψετε καμμια μαλακια θα επανελθω
κ για να μην ξεχνιομαστε
Οπως βλεπετε λοιπον, ειναι τοσο χοντρη η τζουλι, ωστε μετρας τα πλευρα της.
Πες τα ρε φίλε!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Αδέλφια,ειρήνη!!!!
Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες.Υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να οργιστείς και να σου γυρίσει το μυαλό αμέσως μόλις βγεις από το σπίτι σου,έτσι όπως την καταντήσανε την Αθήνα. Εκτονωθείτε στα κρεβάτια κι όχι στα φόρουμ!!!
ντινο σου εστειλα ενα μυνημα και σε ρωτησα κατι.αφου εισαι οργισμενο νιατο.πες μου κι εμενα που θελω να μαθωή [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΝΤΑΒΑΣ [/size][/size][/size] ή [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΚΟΣ [/size][/size][/size]του μπαζου εισαι..
κ μεγα ηλιθιος..
εσυ την τραβηξες ?Φιλε οτι εχω γραψει το εχω γραψει με αποδειξεις.Εαν κ η φωτογραφια που εχω ανεβασει ειναι ψευτικη τοτε τι να πω...
εσυ την τραβηξες ?
χαχαχαχα γαματα τα σχολια στις φωτογραφιες της θα μεταφερθει η κοντρα στην ιστοσελιδα της χαχαχαχα
Οχι δεν ειναι δικη μου την βρηκα μεσα στο φορουμ δυστυχως καπως αργα :'( :'( :'( :'( :'(
Απ την μια ειναι αδικο να κραζουμε μια κοπελα , αλλα απ την αλλη εμεις δουλευουμε μια βδομαδα για 200 ευρα ,
δε τα βγαζοιυμε με 2 πιπες ρουτινας
Απορω :
1 γιατι εκανες κλωνο για να ποσταρεις την κριτικη ?
2 γιατι δεν την Εδιωξες ?