Ρε παιδια δεν ξερω πως τα καταφερνεται και συναντιεστε με την κορασιδα ,αλλα με το καζο που επαθα ουτε κατα διανοια!
Και εξηγουμε ,πριν κανα ενα μιση μηνα μου ειχε ανεβει η λιμπιντο στα υψη , με τα οσα διαβαζα εδω μεσα για την julie, οι μισοι τη αποκαλουσαν μπαζο ,οι αλλοι μισοι Θεά.Δεν μπορει σκεφτηκα ,πρεπει να αποφασισω ιδιοις ομασοι σε ποιους μισους ανηκω.
-Πρωτο αναγνωριστικο sms απο πλευρας μου "Με λενε Κωστα και θα ηθελα να βρεθουμε" (
ημερα Τριτη)
-Αμεση απαντηση απο εκεινη "ποσων χρονων εισαι μωρο μου"
-"Σαραντα , στο lacomba διευκολυνει για την πεμπτη το μεσημερι" της απανταω (στη βραση κολαει το σιδερο σκεφτηκα)
-Πορτα numero 1 "Δεν ξερω ακομα το προγραμα μου τα λεμε αυριο" μου απανταει.
Και σαν αρχιμαλακας που ειμαι - ειπαμε η λιμπιντο- της ξαναματαστελνω sms τη επομενη ημερα ,
Τεταρτη
- "Τι εγινε κουκλα για αυριο"
-Πορτα numero 2 ¨δεν μπορω ,το παμε Κυριακη "
Ξανα μανα sms απο μερους μου "Λυπαμαι αλλα Κυριακη δεν μπορω εγω το αφηνουμε απο βδομαδα"
Δευτερα πρωι για να μην χασει την σειρα του ο μαλακας ξανα sms
-"Κουκλα τι νεο εχουμε για την προσεχη Πεμπτη ή Παρασκευη"
-Απαντηση απο την κουκλα "Δεν ξερω απο τωρα τα λεμε αυριο μεθαυριο".Στις ποσες πορτες ειμαστε? Α ναι,στις τρεις πορτες.
Νεο μυνημα απο μεριας μου -ουφ κουραστηκα που τα θυμαμαι- "τι παιζει για πεμπτη κατα τις 12 "
Απαντηση "Δεν μπορω πριν τις τρεις το μεσημερι γιατι εχω σχολη". Πορτα ηχηρη και βροντερη .
Τι δεν μπορεις πουλακι μου πριν τις τρεις το μεσημερι , στο αρσακειο θηλεων παρακολουθεις μαθηματα , πηγαμε κι εμεις σε καποια σχολη και ξερουμε τι μας γινεται.
-Ολα αυτα αγαπητοι συνφορουμιστες δεν τα γραφω για να σας ζαλισω τα ουμπαλα (μολονοτι το εκανα
) ,αλλα ειλικρινα απορω με την επιμονη και υπομονη σας καιεν παση περιπτωση ,δεν ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων τωρα σε ειδα τωρα στακα,αλλα να υπογραψω δηλωση του ν105 να κολλησσω χαρτοσημα ,παπαδοσημα για να ριξω εναν
και να πληρωσω και απο πανω 130 ευρα για μια ωρα, no way hose.
Ειπαμε να χαλαρωσουμε οχι να φρικαρουμε , αμα ειναι παω στη εφορια ή το ικα της γειτονιας πλερωνω περισσοτερα και καθομε και παραπανω ωρα αμα λαχει να ουμε