Επισκέπτης
Οχι.Αθηνα ειναι,αλλα εχει πολυ δουλεια.Θα την παλεψω για την Πεμπτη.Σημερα δεν μπορουσε,ηταν φουλ.Και οταν τις ειπα ποτε μπορει μου ειπε Κυριακη.
Koυράγιο πού τόχεις!
Οχι.Αθηνα ειναι,αλλα εχει πολυ δουλεια.Θα την παλεψω για την Πεμπτη.Σημερα δεν μπορουσε,ηταν φουλ.Και οταν τις ειπα ποτε μπορει μου ειπε Κυριακη.
Δεν σου τα ειπανε καλα Παιχτη !!!! ;)Ακόμα και με το καλύτερο προμοτάρισμα, ακόμα και με τιμή 50άρικου, αν το cg είναι μπάζο ή ψυγείο δεν θα αντέξει ούτε μια βδομάδα. Το πολύ πολυ΄να κάνει μια αρπαχτή μέχρι η αγορά να τη πάρει χαμπάρι οπότε και θα την απορρίψει.
Ακόμα και με το καλύτερο προμοτάρισμα, ακόμα και με τιμή 50άρικου, αν το cg είναι μπάζο ή ψυγείο δεν θα αντέξει ούτε μια βδομάδα. Το πολύ πολυ΄να κάνει μια αρπαχτή μέχρι η αγορά να τη πάρει χαμπάρι οπότε και θα την απορρίψει.
Nομίζεις!! Μεγάλη εκτίμηση στην αισθητική και τη γνώση της πιάτσας σε βάθος, του αρχάριου και μέσου πουτανιάρη έχεις.
Ένα σωρό μετριότητες (και κάτω!) κάνουν χρυσές δουλειές ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ, αρκεί να προμοταριστούν (και να συνεχίσουν να προμοτάρονται) σωστά.
Δεν αναφέρομαι ειδικά στην Ζουλί, που δεν την ξέρω, αλλά για να είναι κι αυτή fully booked μέχρι την Κυριακή κάτι δεν πάει καλά...
Υ.Γ. Μολις πρόσεξα πως με πρόλαβε στις απόψεις μου ο πιο παλιός, αλλά δεν πειράζει! Η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως...
Mήν ορκίζεσαι ότι ή χοντρή είναι κλεισμένη μέχρι τήν Κυριακή.Αν έχει περίοδο καί δηλώνει κλεισμένη, ανεβάζει τίς μετοχές της.Νομίζω;
Γατουλας ο κακος !!! ;)
Kαι ετσι ειναι !!!Tό κακός τό εκλαμβάνω σάν φιλοφρόνηση (κυριολεκτώ)
Kαι ετσι ειναι !!!
Κατα βαθος εισαι μονο υποψιασμένος !!!Σ' έναν κόσμο γεμάτο φλώρους καί μαλακοκαύληδες άς υπάρχουν καί μερικοί ι κακοί.
Κατα βαθος εισαι μονο υποψιασμένος !!!
Απλα σου αρεσει να φαινεσε κακος και καλυτερα καυστικος θα ελεγα !! ;)
Mήν ορκίζεσαι ότι ή χοντρή είναι κλεισμένη μέχρι τήν Κυριακή.Αν έχει περίοδο καί δηλώνει κλεισμένη, ανεβάζει τίς μετοχές της.Νομίζω;
Βεβαια εδω παιζει και πως κλεινει η καθε μια το προγραμμα της !!
Αλλες το κλεινουν με 12 ραντεβου και αλλες με 2 !!!
Η μικρα ειναι των δυο !!! ;)
Ρε Κάβιρε, μην βάζεις τόνους σε όλες τις μονοσύλλαβες λέξεις! Άσχημα χτυπάει και δεν σημαίνει τίποτα. Αν πας να γράψεις στο Word, όλα λάθος θα στα βγάζει...
Αλλιώς πάρε ένα πληκτρολόγιο και αντίστοιχο λογισμικό με περισπώμενες, οξείες, δασείες κλπ.
Κι εγώ με το χέρι σε πολυτονικό και με πνεύματα γράφω...
Πού θά βρώ τέτοιο λογισμικό;Σιχαίνομαι τό μονοτονικό.Βοήθησέ με άν γνωρίζεις γιατί τυραννιέμαι.
Ευχαριστώ
Όλοι οι φιλόλογοι έχουν ή κάπου βρίσκουν τέτοιο, αλλά υπάρχει εδώ μέσα κάποιος, ο Bakalhs, νομίζω (είναι και τιμημένος!) που το χρησιμοποιεί.
Αλλά "συχνάζει" σε άλλα θρεντ, πολιτικά κυρίως. Ξεκόλα λίγο από τις πουτάνες , πέτυχέ τον κάπου εκεί και ρώτα τον που το βρήκε.
κατεβασε το απο καποιο σαιτ που δεν θυμαμαι τωρα ποιο ειναι