TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Δεν την συναντησα ακομη.
Αλλά η τιμη παραμενει 130.
Ειδες τις φωτο?
Αποδιδουν την πραγματικοτητα?
δεν γνωρίζω έχει 3 μήνες που την είδα τελευταία φορά
Δεν την συναντησα ακομη.
Αλλά η τιμη παραμενει 130.
Ειδες τις φωτο?
Αποδιδουν την πραγματικοτητα?
θα βαλεις αβατορ τον σκοκο 5 μερες και μετα θα στο δωσω...συν αλλο ενα μπονους ;)
130 ειναι.
Είναι υπερτιμημένη.
Τό σκαρί της είναι χοντρό κι έχει κρεμασμένα μαστάρια.Μιά δίκαιη τιμή θά ήταν 60-70€ γιά πλήρες πρόγραμμα.
Η τιμη ειναι αποτέλεσμα ζητησης και προσφορας.
Απο τη στιγμη που εχει μεγαλη ζητηση, και λιγα ειναι.
Είναι υπερτιμημένη.
Τό σκαρί της είναι χοντρό κι έχει κρεμασμένα μαστάρια.Μιά δίκαιη τιμή θά ήταν 60-70€ γιά πλήρες πρόγραμμα.
Ε οχι και 60-70 ρε μαγκα!
Εγω την εχω παρει,πιστευω οτι η γκομενα ειναι του 100σταρικου, αλλα 20 πανω 20 κατω δεν κανουν τη διαφορα.Ας το ειχε στο κρεβατι σαν καποιες αλλες και να τις σκαγαμε και 150.Αυτο ειναι vfm!
Να φευγεις απο το ραντεβου και να μην σε νοιαζει καν ποσα εχεις δωσει!
Αν ηταν εκτος σαιτ τοσο θα ηταν η τιμη της ενα 80αρι το πολυ.Αλλα ετσι οπως εγινε εδω μεσα περισσοτερο διευκολινονται οι κοπελες παρα οι πελατες.Που θα βρει τοση πελατεια μαζεμενη.Απο τις χιλιαδες που ειναι εδω 20 δεν θα πεσουν με τα μουτρα;Αναλογικα παει
Οχι φίλε.Εγώ σκέφτομαι μέ τά συμφέροντα τής τσέπης μου καί μόνο.Αν εσύ θέλεις νά δώσεις παραπάνω μαγκιά σου.
Είσαι ό λογιστής της;Εσύ αποφασίζεις τήν ταρίφα της;
δωστε 130 εσεις στην μις μπουτια με γαμπες σαν κανατα...κανα 70αρι καλα θα ηταν,με 130 μπορεις να βρεις τοπ μουνια.
στα + της ειναι η ηλικία,αυτο ναι!
και μια 200 κιλα μπορει να εχει διαθεση.και?
σαν συνολο εγω λεω, αυτα που εχω δει και ξερω.τα 130 ειναι πολλα.τωρα αν υπαρχουν ατομα που τα δινουν καλα κανουν.εγω δεν....
Δυστυχως αρνεισθε να καταλαβετε, οτι το θεμα δεν ειναι ουτε τα τελεια μπουτια ουτε το φοβερο σωμα.
Το παν τελικα ειναι η ΔΙΑΘΕΣΗ που βγαζει η κοπελα που εχεις απεναντι σου.
Τι να το κανεις το ωραιο κομοδινο, που αξιζει 200 ευρω?
Αποδειξη οτι η Τζουλι δεν προλαβαινει να κλεινει ραντεβου.
Γιατι ειναι απλα ευγενικη και χαμογελαστη.
Χώρια οτι τα παραπανω κιλα προσθετουν θηλυκοτητα.
Ό,τι και να πειτε, η ζητηση που εχει σας διαψευδει.
Αντε, πειτε με προμοτορα.
Η ζήτηση μπορεί και να δηλώνει απλά μειωμένη καταναλωτική συνείδηση, αυξημένη τάση κοκκινισμού και άλλα πολλά, και όχι απαραίτητα πως έχεις δίκιο σχετικά με τι είναι το πιο σημαντικό ή όχι.
Αυτο καταλαβες? Οι τιμες δηλαδη πώς προκυπτουν?
Εγώ έχω καταλάβει ότι είσαι η ίδια η Julie.