η jull δεν απανταει σε γαυρους τυπε αλλαξε ομαδα μπας και δεις προκοπη
thanks for the tip.θα το λαβω σοβαρα υποψην
η jull δεν απανταει σε γαυρους τυπε αλλαξε ομαδα μπας και δεις προκοπη
Αυτο το παιρνω οτι η κριτικη σου γι αυτη ειναι αναξιοπιστη πλεονδεν ξερω φιλε εγω δεν την παντρευομαι παντως ειναι φιλη μου.
ποια κριτικη ρε τυπε.Αυτο το παιρνω οτι η κριτικη σου γι αυτη ειναι αναξιοπιστη πλεον
Μαλιστα.Απ οτι καταλαβα ουτε οι φιλοι της δεν την πηδανε
που να βρουν λεφτα με το ζορι βρισκουν για εισητηριο.Να υποθεσω συμφωνα με τον μαστερ21 οτι η οριντζιναλ στην τζουλια ξεχαρμανιαζει;Τζουλια,γερα,παρτους τα λεφτα
κανε μου το conne αγαπητε, αφου δεν μπορουν τα παιδια ας παρει και κανενας αλλος σειρα.....που να βρουν λεφτα με το ζορι βρισκουν για εισητηριο.
θα βαλεις αβατορ τον σκοκο 5 μερες και μετα θα στο δωσω...συν αλλο ενα μπονους ;)κανε μου το conne αγαπητε, αφου δεν μπορουν τα παιδια ας παρει και κανενας αλλος σειρα.....
θα βαλεις αβατορ τον σκοκο 5 μερες και μετα θα στο δωσω...συν αλλο ενα μπονους ;)
οσο επαιζε και ο Μιραλας...Μαστερ, επαιζε ο Σκοκο σημερα?
ελα σε αλλο thread...οχι εδωΕν τελει αυτη την ναταλι30 την εχει παρει κανεις η θα ειμαι ο πρωτος.Μεταξυ μας τωρα τον σκοκο ξεχαστετον τον βαρενουν τα μυρια
Το πρόγραμμα δεν ισχύει πια?
Από 130 το πήγε 150?
τιμές υπηρεσίες οι ίδιες ?
ρωτάτε και καμιά πληροφορία της προκοπής εκτός από να σας στείλει πιεμ έλεος σας έδωσε το τηλέφωνό της ας πούμε
130 ειναι.
όπως ήταν? υπηρεσίες οι ίδιες όπως ήταν?