The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.324
- Πόντοι
- 25.467
Τι ήπιες?Εγώ πμ έστειλα, γιατί γράφτηκε εδώ?
Τι ήπιες?Εγώ πμ έστειλα, γιατί γράφτηκε εδώ?
mod σ'ευχαριστώ, αλλά πλάκα κάνω. ;)θες να στο σβησω?
Εγώ πμ έστειλα, γιατί γράφτηκε εδώ?
mod σ'ευχαριστώ, αλλά πλάκα κάνω. ;)
Τζούλυ μου συγνώμη αν σε ενοχλώ ή σε φέρω εις μιαν δύσκολην θέσιν τρόπον τινά με το μήνυμά μου, το ξέρω ότι δεν έχεις χρόνο για χάσιμο και το σέβομαι αυτό, εξάλλου μορφωμένη κοπέλα είσαι, σπουδάζεις και το εκτιμώ ιδιαιτέρως. Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν δηλαδή έχεις τη διάθεση και το χρόνο να πίναμε έναν καφέ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΩ) αύριο και να δούμε αν μπορούμε να ταιριάξουμε σαν ζευγάρι ή έστω σαν φίλοι. Νομίζω ότι είσαι ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο και αυτά που λένε εγώ δεν τα πιστεύω. Από εκεί που δεν το περιμένεις μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Σε σκέφτομαι πολύ. Ψιξ Φαν.
Εντελώς!!κάπως έτσι όμως λειτουργεί ο κάθε αγαπούλης...ευχαριστούμε ψυχφαν, αυτό πρέπει να αποτελεί Σχέδιο/ Φόρμα για όλους τους αγαπούληδες.
Εντελώς!!
Τζούλυ μου συγνώμη αν σε ενοχλώ ή σε φέρω εις μιαν δύσκολην θέσιν τρόπον τινά με το μήνυμά μου, το ξέρω ότι δεν έχεις χρόνο για χάσιμο και το σέβομαι αυτό, εξάλλου μορφωμένη κοπέλα είσαι, σπουδάζεις και το εκτιμώ ιδιαιτέρως. Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν δηλαδή έχεις τη διάθεση και το χρόνο να πίναμε έναν καφέ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΩ) αύριο και να δούμε αν μπορούμε να ταιριάξουμε σαν ζευγάρι ή έστω σαν φίλοι. Νομίζω ότι είσαι ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο και αυτά που λένε εγώ δεν τα πιστεύω. Από εκεί που δεν το περιμένεις μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Σε σκέφτομαι πολύ. Ψιξ Φαν.
Σας εθχαριστό ποθ αγγαλιάσατε τα γραφόμενα μοθ με τόσο σεβασμό, αθταπάρνηση και ιλικρίνια. Ψθξ ΦανΈχουμε όντως το copyright από εσένα psix να χρησιμοποιούμε το παραπάνω σχεδιάσμα επιστολής για αγαπουλοκαταστάσεις που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουμε;
Εντελώς!!
Βρε Τζουλι, αφου μπαινεις καθε μερα (φαινεται απο το προφιλ σου πότε εχεις συνδεθει τελευταια φορα) και αφου δεν λαμβανεις pm, τι μπαινεις και κανεις? βλεπεις αν υπαρχει τιποτα στο θρεντ σου απλως? Πες και καμια κουβεντα.
Προσπαθω να μπω στο αλλα δεν μου το ανοιγει. Γνωριζει καποιος αν η Julienne εχει αλλο προφιλ στο
Ευχαριστω
Τι να θαυμασεις? Σαν μπετονιερα στην εφηβεια ειναι... Χοντρη... οχι πασιχοντρη αλλα...