alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ωχ ωχ τι με περιμενει....
Βρε καλως το...γιατι δεν απαντας στα μειλ σου?
Βρε καλως το...γιατι δεν απαντας στα μειλ σου?
εχω καμια 200 αρια οποτε κανε λιγη υπομονουλα!
η τζουλια μπορει να φυγει....η τροικα ποτε....200αρια???????? Καταλαβα. Το προγραμμα εχει κλεισει μεχρι το 2015. Οταν θα φυγει η τρόικα δηλαδη.
η τζουλια μπορει να φυγει....η τροικα ποτε....
Τζι Ελ, μου προξενεις αγχος και δεν θα μου σηκωνεται μετα.
εγω ειμαι πολυ ωραιο παιδι αλλα θα σου στειλω φωτο απο πορνοσαιτ για να σου κανω εκπληξη.....200 αρια πριν να ζητησω φωτο. μετα δεν θα ειναι τοσα (για να μην τα παραλεμε κ ολα)
200 αρια πριν να ζητησω φωτο. μετα δεν θα ειναι τοσα (για να μην τα παραλεμε κ ολα)
Τσιτσιολινα μου τι φωτο ζητας?να μαι γυμνος να θαυμασεις και το βαγονετο?
λοιπον... επειδη αρκετα σας ταλαιπωρησα,τερμα οι φωτο. ενα ευγενικο μηνυμα θα φτανει! ΑΛΛΑ ισως να μην απαντηθουν ολα τα μαιλ σας.θα ανεβασω κ ενα προγραμμα στο προφιλ μου ποιες ωρες της ημερας μπορω λογο σχολης κ αλλων υποχρεωσεων! αυτα.........
αν κλεισουμε ραντεβου και ειμαι του γουστου σου που θα ειμαι θα μου κανεις καλυτερη τιμηλοιπον... επειδη αρκετα σας ταλαιπωρησα,τερμα οι φωτο. ενα ευγενικο μηνυμα θα φτανει! ΑΛΛΑ ισως να μην απαντηθουν ολα τα μαιλ σας.θα ανεβασω κ ενα προγραμμα στο προφιλ μου ποιες ωρες της ημερας μπορω λογο σχολης κ αλλων υποχρεωσεων! αυτα.........
αν κλεισουμε ραντεβου και ειμαι του γουστου σου που θα ειμαι θα μου κανεις καλυτερη τιμη
ελα να κλεισουμε μαζι και αν εισαι του γουστου μου σε τσαμπα
καλαμπουρι μαγκα μου καλαμπουρι!
λοιπον... επειδη αρκετα σας ταλαιπωρησα,τερμα οι φωτο. ενα ευγενικο μηνυμα θα φτανει! ΑΛΛΑ ισως να μην απαντηθουν ολα τα μαιλ σας.θα ανεβασω κ ενα προγραμμα στο προφιλ μου ποιες ωρες της ημερας μπορω λογο σχολης κ αλλων υποχρεωσεων! αυτα.........