SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
φωτο εστειλες?Παιδες το τηλεφωνο θα το βρουμε καπως????????
φωτο εστειλες?Παιδες το τηλεφωνο θα το βρουμε καπως????????
σορυ ρε παιχτη....η κορασιδα μπορει να ειναι χοντρη,ασχημη,μαλακισμενη.....οτι να ειναι....ΑΛΛΑ με αυτο τον τροπο ανοιγεις πληγες.....ξανασκεψου το....Παιδια εγω μπορει να μην εχω μαζι της αλλα εχω το τηλ και το δινο σε οποιον το θελει (αν και μου ειπε να μιν το δοσω)Στα ουμπαλα μου την γραφο και κανω τον ζωγραφο. Παντως εγω πιστευω οτι πλακώνετσαι για το τπτ,υπαρχουν καλιτερα κοματια που προσφερουν πιο πολλα με μονο 50 Ε παραπανω ( σορρυ για την ορθογραφια ). καλη συνεχεια και καλα
τη γνωμη σου γραφτη.....το τηλ ομως? αν ο καθενας εκανε το ιδιο.....ολες οι ατζεντες θα ηταν γεματες απο τηλ που δεν θα λειτουργουν πια.....και η δικη σου βεβαιαΟ καθενας γραφει την γνωμη του γι αυτο ειναι και το φορουμ και ζητω συγνωμη αν κανω κάποιους να παρεξηγηθούν ή το οτι ανιγω πληγες γενικα .
τη γνωμη σου γραφτη.....το τηλ ομως? αν ο καθενας εκανε το ιδιο.....ολες οι ατζεντες θα ηταν γεματες απο τηλ που δεν θα λειτουργουν πια.....και η δικη σου βεβαια
Τυπε, συγχωνευσε το θρεντ της τζουλις στους Chatsousλοιπων για να τελειώνουμε εδω ειναι ενα θρεντ για ενημέρωση της τζουλι cg.τα ασχετα ποστ προς το παρον τα σβηνω.μικρο νεραιδακι δεν εβαλες μυαλο.συνέχισε ετσι και τα λεμε.εχει απειρα θρεντ να γραψετε οτι θελετε χωρις να σας την μπει κανεις,γιατι δεν το κανετε?
Πολύ σωστό το σκεπτικό και έτσι εξηγούνται πολλά.Με την οικονομικη κριση που καποιες την χρησιμοποιουν για δικαιολογια περισσοτερο, βγηκαν και ελληνιδες στο επαγγελμα. Αυτο ομως δεν τις βαζει στο ιδιο καλαθι με τις αλλοδαπες. Εχω προσεξει οτι στις αλλοδαπες, το στανταρ ομορφιας ειναι αρκετα πιο πανω απο τις ελληνιδες. Γιατι προσφερεται περισσοτερο υποθετω.
Τα κριτηρια που καποιος γαμει ομως ελληνιδα με χρημα, ειναι αρκετα διαφορετικα. Δεν τους νοιαζει τοσο η ομορφια, αλλα η πραγματικοτητα. Οσο πιο πολυ μοιαζει με την καθημερινοτητα μια, τοσο περισσοτερο θα δουλεψει. Γιατι? Γιατι ο πελατης λογω και της κοινης γλωσσας, θελει να γαμησει γυναικες σαν αυτες που βλεπει καθημερινα. Οπως ειναι η ξαδελφη του, η συναδελφος του, η θεια του, η χωρισμενη ξεκωλιαρα της γειτονιας κλπ. Και δεν ειμαστε ολοι απο ομορφα σογια.
Αυτο τους εξιταρει. Παρτε το χαμπαρι.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τα ειπες ολα παιχτη..
κοριτσαρος....Η ερώτηση απευθυνόταν σε συγκεκριμένο χρήστη του site. Οποιαδήποτε ταύτιση με πρόσωπα ή καταστάσεις θα πρέπει να θεωρηθεί τυχαία και συμπτωματική.
λοιπων για να τελειώνουμε εδω ειναι ενα θρεντ για ενημέρωση της τζουλι cg.τα ασχετα ποστ προς το παρον τα σβηνω.μικρο νεραιδακι δεν εβαλες μυαλο.συνέχισε ετσι και τα λεμε.εχει απειρα θρεντ να γραψετε οτι θελετε χωρις να σας την μπει κανεις,γιατι δεν το κανετε?