Fanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τις κανει ποστερ και τις κρεμαει στο σαλονι.....
φοβαται μηπως ειναι κανενας γνωστος της και την τσακωσει,φαντασου να ειναι κανενας θειος της.
τις κανει ποστερ και τις κρεμαει στο σαλονι.....
καλο το σπαμινγκ αλλα η ουσια για τους παιχτες που σκανε τα ευρω τους,ειναι στο παραπανω ποστ..ελα να σκαει η αληθεια στο φως..
ξεχαστε τις αρχικες κριτικες των νταβατζακων..
οπως τα γραφει ο παραπανω παιχτης ειναι η κατασταση..
συνεχιστε μαλακες να στελνετε φωτο & να παρακαλατε την μπαζολα να σας κλεισει ραντεβου..
ΧΟΥ ξεφτιλες ελλΕηνες..
το βρηκες..Η επειδη δεν χορηγει σε τρωει.
χααχαχαααααααααααααααα
αυτη είναι η απαντηση σου????
Υ.Γ. η υπογραφη σου που εμφανίζεται κάτω απο κάθε σου πόστ με καλύπτει απόλυτα για σενα
Υ.Γ.1 επειδη δεν θέλω να της δινω άλλη σημασία της κοντοχοντρης μπαζολας γεμίζοντας το θρεντ της, σταματάω εδω
Υ.Γ.2 επειδή προσπάθησα να την συναντησω στις αρχές του θρεντ κ μίλησα μέσω ε-μειλ, εκτός από μπουρούχα είναι κ εντελώς βλαμμένο
κ μια φωτό της χοντροκωλας
Εγώ ρώτησα στο θρεντ και όντως ο συναγωνιστής, χωρίς να γνωριζόμαστε, μου έστειλε π.μ.
Επειδή σέβομαι τα π.μ. ως προσωπικές (και όχι δημόσιες) συζητήσεις, εάν το εννοεί αυτό που έγραψε πως μπορώ να το δημοσιοποιήσω, ας μου δώσει το οκ και δεν έχω κανένα πρόβλημα ή, κόλλημα να το γράψω και στο θρεντ.
Όσον αφορά την υπογραφή μου σου απαντώ ότι και εμένα με καλύπτει απόλυτα. Αν δεν με κάλυπτε δεν θα την έβαζα.
Υ.Γ. 1.- Μην αυτοαναιρείσαι. Δεν θες να δίνεις σημασία στη μπαζόλα όπως την λες και με προκαλείς να σου δώσω πληροφορίες γι' αυτήν? Σκέψου το λίγο.
Υ.Γ. 2.- Αν έφαγες πόρτα από την "κοντόχοντρη μπαζόλα" δεν σου φταίω εγώ. Συνεπώς βρες άλλον για να φτύσεις την χολή σου. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ για τους υπόλοιπους: Όντως είναι κοντούλα)
Υ.Γ. 3.- Κανένα μέλος δεν είναι υποχρεωμένο να δίνει πληροφορίες και να απαντάει στον οποιοδήποτε. Πολύ περισσότερο σε άτομα που επιδεικνύουν αγενή συμπεριφορά.
Ότι πληροφορία δίνω, την δίνω οικιοθελώς. Πράγμα άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο Μόρτης:
"Εγώ ρώτησα στο θρεντ και όντως ο συναγωνιστής, χωρίς να γνωριζόμαστε, μου έστειλε π.μ."
Αυτός τουλάχιστον δεν "πούλησε" μαγκιά όπως εσύ (σπαστο κ ξαναριξτο..
δεν θα κατσω να λύσω τον γρίφο σου). Όπως επίσης είχε την θέληση να κάτσει να διαβάζει και να ξεστραβωθεί πριν πιάσει το πληκτρολόγιο. Αν μου απαντούσες ευγενικά, γράφοντας απλά πως δεν κατάλαβες τι εννοώ, σίγουρα θα είχα πληροφορήσει και εσένα.
Υ.Γ. 4.- Παρά την αδικαιολόγητη "επιθετικότητα" σου, όπως βλέπεις σου απαντώ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να σε αγνοήσω. Όπως βλέπεις παραμένω καλοπροαίρετος.
den se exw grammeno me to onoma pou leei edw kale moy opote den mporw na kserw pio minima moy esteilew esi k den apantisa sosto?
From:
Subject: Re:
To: "Hot Julienne" <hot.julienne@yahoo.com>
apo pote otan den exeis karta simainei oti den mporeis na diavaseis sms..otan sou teleiwnei esena i karta den dexesai sms diladi..skepsou ligo prin grapseis kati toulaxiston
k pws mou zitas na epikoinwnisoume mesw sms ama den exeis karta?
otan tha goustareis na gamitheis pes mou
From: Hot Julienne <hot.julienne@yahoo.com>
To:
den exw karta kale moy! ti moy egrapses
From:
To: "Hot Julienne" <hot.julienne@yahoo.com>
Date: Thursday, September 2, 2010, 2:15 PM
sou esteila sms k perimenw..
From: Hot Julienne <hot.julienne@yahoo.com>
To:
Subject: Re:
epeidi dinw thn paraskeyh tha to protimousa pio noris! 4 me 5 kapoy ekei! ektos apo ayto gia na kleisoyme rantevoy ktl xrisimopoihse to kinito sou giati an tixei kati den tha mporw na se idopoihsw! sto minima steile moy k to mail soy gia na kserw! filakia!
From:
Subject:
To: hot.julienne@yahoo.com
kalimera!
na to kleisoume telika gia aurio vradi kata tis 21.00? pes mou k hotel an einai?
πραγματι!!πολυ ταλαιπωρια
σαλτα γαμησου & εσυ που εχεις αποψη για το τι κανουμε θεμα & τι οχι..
Υ.Γ σε περιμενει ο νιτρο να σου σκισει τα βαρδουλα..
τρεχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
ρε μαλακισμενε, γιατι προσπαθεις να παραπληροφορήσεις???????
ποτε σε ΡΩΤΗΣΑ εγω κατι να μου πεις??????
ποτε σου ΖΗΤΗΣΑ να μου δωσεις πληροφορίες??????
σε ρωτησε ένας παιχτης πόσο έπαιρνε η μπαζόλα οταν εκδιδοταν πιο παλια κ εσυ του απαντας με πμ..κ σου λεω πες το δημόσια!!!!!!!!!
τι προσπαθεις να δημιουργησεις μια εικόνα για εμενα οτι είμαι ψευτης ????
η απάντηση σου είναι οι υπόνοιες που αφήνεις οτι μου έριξε άκυρο η ηλίθια κοντόχοντρη?????
Υ.Γ. οταν συμμετεχεις σε ενα ενημερωτικό θρεντ κ με δική σου δηλωση εχεις πληροφορίεσ είσαι υποχρεωμένο να τις λες δημόσια
Υ.Γ.1 εγω δεν σε αγνοω κ σου απανταω όπως σου αρμόζει παλιογαμημένε επειδη προσπάθησες να παραπληροφορησεις
+1 Ζητώ συγγνώμη, τόσο από εσένα όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η λογομαχία μου με τον ντινος69 δεν σας αφορά, αλλά έπρεπε να δώσω μια απάντηση.Η αργία και η πενία τέχνας κατεργάζεται.
Δεκτόν και συνέχισε όσο θες. Και μόνο που μου απάντησες τόσο ευγενικά σημαίνει πως είσαι σωστός.+1 Ζητώ συγγνώμη, τόσο από εσένα όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η λογομαχία μου με τον ντινος69 δεν σας αφορά, αλλά έπρεπε να δώσω μια απάντηση.
αν σταματησουν ποτε οι συναθλητες να τσακωνονται για πουτανες θα ξημερωσει νεα μερα.
αν δεν ησασταν μαλακες ομως δε θα ησασταν και ελληνες.
Αμα μαθει τενις η Τζουλιεν ολα θα γινουν καλυτερα πιστευω.