alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
xexe.. να εκτιμησουμε πως σε "απεκλεισε"??? (πως δεν σε ενεκρινε βρε παιδι...!!!)
Μπα, για να του εστειλε το τηλεφωνο της, προφανως τον ενεκρινε.
xexe.. να εκτιμησουμε πως σε "απεκλεισε"??? (πως δεν σε ενεκρινε βρε παιδι...!!!)
Ναι, θεωρώ ότι κάτι τέτοιο παίχθηκε.xexe.. να εκτιμησουμε πως σε "απεκλεισε"??? (πως δεν σε ενεκρινε βρε παιδι...!!!)
οι άντρακλες από δω μέσα που δε δέχονται facecontrol από πουτάνα της γέμισαν το mail.Μπες στο msn. To mailbox σου εδω γεμισε
οι άντρακλες από δω μέσα που δε δέχονται facecontrol από πουτάνα της γέμισαν το mail.
και πληγωνεται η ψυχουλα τους αν δεν εγκριθουν :-
για πιττες γινεται η συζητηση.....πιππες εμαθε τελικα να κανει???
meet.julienne@yahoo.comκαλημερα παιδες..! τελικα τι ισχυει για αυτο το κοριτσι εχω μπερδευτει απο αυτα που διαβαζω! ειμαι καινουριος στο site.....! και αρχιζει η αναζητηση !!! μπορω καπου να βρω τηλ επικοινωνιας με την julienne?
ευχαριστω...
δεν γουσταρει να πηγαινει με χαλιαμουτρες απο οτι φαινεταιΜα καλά ρε μάγγες είναι δυνατόν ένα νεαρό cg να ζητάει φωτό από τους επίδοξους πελάτες της...?
Και να υπάρχουν άτομα που να δίνουν...?Περίεργο μου φαίνεται...Να προσέχουν όσοι δίνουν φωτό...
Πως και δεν ζητάει και αντίγραφο από ταυτότητα επικυρωμένο στα ΚΕΠ?
Αν της αρέσει η φωτό ζητάει και επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας. Αλλά για να μην τρέχεις στα ΚΕΠ αν δε σε γουστάρει γι αυτό ζητάει φωτό πριν.Μα καλά ρε μάγγες είναι δυνατόν ένα νεαρό cg να ζητάει φωτό από τους επίδοξους πελάτες της...?
Και να υπάρχουν άτομα που να δίνουν...?Περίεργο μου φαίνεται...Να προσέχουν όσοι δίνουν φωτό...
Πως και δεν ζητάει και αντίγραφο από ταυτότητα επικυρωμένο στα ΚΕΠ?
Εκκαθαριστικο εφοριας?Αν της αρέσει η φωτό ζητάει και επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας. Αλλά για να μην τρέχεις στα ΚΕΠ αν δε σε γουστάρει γι αυτό ζητάει φωτό πριν.
δεν γουσταρει να πηγαινει με χαλιαμουτρες απο οτι φαινεται
επιλογη της ειναι
σε κανεναν δεν το ζητησε με το ζορι...
αν θες στελνεις
αν θες πηγαινεις μαζι της
Μόνο γι αυτούς που της κάνουν πρόταση γάμου.Εκκαθαριστικο εφοριας?