baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μαλλον δεν καταλαβες καλαΠες τα ρε φιλε, που γεμισαμε λατρεις των ανορεξικων.
μαλλον δεν καταλαβες καλαΠες τα ρε φιλε, που γεμισαμε λατρεις των ανορεξικων.
δεν ξερω τι εχεις πει..εχεις παει μαζι της?
αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τα αυτια μου...Πες τα ρε φιλε, που γεμισαμε λατρεις των ανορεξικων.
Εκεινη που αρεσει σε εσενα .ιδανικη θεωρειται καποια αδυνατη η καποια κανονικη????
Eίμαι περίεργος να ακούσω τον ορισμό της μπουτούς !!!!
Πoύσαι ρε Lion όταν σε χρειαζόμαστε ??????
Πάντος μεγάλε είσαι φαινόμενο,Φιλε GASTEZ θα ηθελα να σου απαντησω, αλλα καποιοι εδω μου λενε "μοκο και τουμπεκα" οπότε θα ξαναμιλησω μονο αν εχουν την ευγενη καλωσυνη να μου δωσουν την αδεια.
Πάντος μεγάλε είσαι φαινόμενο,
κοντεύεις τα 30 posts, σε μιάμιση μέρα περίπου
και σε άλλο thread δεν έχεις ποστάρει ούτε μία τελεία.
ΥΓ. Αυτοί οι κάποιοι σου λένε σε ΟΛΑ τα threads
να κάνεις "μόκο και τουμπέκα" (έγινες και μόρτης, :S...... τρομάρα σου)!!!
Τωρα λοιπον εκτος απο το καθε πότε θα μιλαω, θα μου υποδεικνυετε και σε ποια θρεντς θα ποσταρω. Μην ανησυχειτε, δεν θα ξαναενοχλησω.
ή αυτη που κανει τρεξιμο/περπατημα για ενα 20λεπτο και συγκαιγεται
ενταξει κωλαδεν ειναι εχει ενα ψωμομενο κωλαρακι αλλα οχι υπερβολες καλο ειναι θελω επειγοντως να δω φωτο απο τα μπουτια της,βυζια κωλο ειδαμε ας δουμε και το επιμαχο σημειο που εχει αναψει λογομαχιεςείδατε λοιποόν !!!!! χάος με τις γνώμες.
Για μένα μπουτού= απο αυτές που δεν ....μάω.
Γιατί μπουτού συνήθως ,πάει με το κολλαρού, και κολλαρού και μπουτού μαζί ,πάει γαμπαρού
και αν όλα αυτά μαζί ,σίγουρα θάναι βυζαρού . άρα εκτός προπορσιονς
ενταξει κωλαδεν ειναι εχει ενα ψωμομενο κωλαρακι αλλα οχι υπερβολες καλο ειναι θελω επειγοντως να δω φωτο απο τα μπουτια της,βυζια κωλο ειδαμε ας δουμε και το επιμαχο σημειο που εχει αναψει λογομαχιες
αν και οντως το μπουτι της ειναι αλλο μισο απο το δικο μου εγω την πηδαγα παντως
τα γαμησια τα κατοστησε;Μέσα σε δυο βδομάδες , κοντεύει να εκατοστήσει τις σελίδες ...