psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πες τα ρε φίλε!!!!Ρε παμε καλα?
Ζηταει το τσολι φωτογραφιες για να τη γαμισουμε?
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ??
Πες τα ρε φίλε!!!!Ρε παμε καλα?
Ζηταει το τσολι φωτογραφιες για να τη γαμισουμε?
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ??
αστην άστην... και η εβίτα τα ίδια έκανε στην αρχή...
Δεν πηδούσα καμία γιατί ήμουν κολλημένος με το Κατερινιώ και θέλαμε να παντρευτούμε (στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα)...τόσο μαλάκες έχουμε καταλήξει......δεν φτάνει που πληρώνουμε πρέπει να παρακαλάμε κιολας. ρε έχει καιαλλού cg τζενυ, εβιτα, μαιρη. είδατε φοιτήτρια και θυμηθηκατε τα νιάτα σας που δεν πηδούσατε καμμία στα αμφιθέατρα και τώρα θέλετε να πηδήξετε την μπουταρού!!!!
Δεν πηδούσα καμία γιατί ήμουν κολλημένος με το Κατερινιώ και θέλαμε να παντρευτούμε (στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα)...
Όχι ευτυχώς, γιατί ήταν πολύ μαλάκω. Αν την παντρευόμουν θα ήμασταν μαζί 20 χρόνια τώρα. Ωχ γαμώτο πίκρααααααααααα....τελικά συνκαβλιάρη το παντρεύτηκες?
Εμενα μου απαντησε αυτη απο μενα περιμενει τωρα το οκ
Τυχεράκια είσαι "εγκεκριμένος πελάτης τής Τζούλυ".Πςςςςςςς
Όχι ευτυχώς, γιατί ήταν πολύ μαλάκω. Αν την παντρευόμουν θα ήμασταν μαζί 20 χρόνια τώρα. Ωχ γαμώτο πίκρααααααααααα....
Ναι ρε συ... Γάμησέ τα... :Sπίκρα ξεπικρα δεν γάμησες άλλη φοιτητριούλα
Ναι ρε συ... Γάμησέ τα... :S
... Λοιπόν, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κόσμιος γίνεται γιατί δεν θέλω να με διαγράψουν. Κοπελιά εφόσον διάλεξες να κάνεις αυτό που κάνεις μεγια σου με χαρά σου εγώ δεν πρόκειτε να σε κρίνω από αυτό, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει... πριν μάθεις να κάνεις καλό κρεββάτι, να μάθεις να σέβεσαι το κόσμο που σου δίχνει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι τρόπος να μην απαντάς και να αγνοείς μυνήματα και μην μας πεις πάλι για το pm ότι δεν λειτουργεί (σβήσε μερικά μυνήματα να λειτουργήσει). Έχουμε στείλει τόσα μαιλ και δεν μπαίνεις στο κόπο ούτε να πεις "όχι ρε αδερφέ δε γουστάρω" ψάξε άλλη. Παράδειγμα θα σου πω, η Τζένη απαντάει αμέσως σε όλα τα μυνήματα και εδώ και από κινητό και ξηγιέται σπαθί. Και μη μας πεις ότι έχεις περισσότερα ραντεβου από τη
Τζένη... μη τρελλαθούμε κιόλας. Τέσπα αυτά ήθελα να σου πω καλή συνέχεια σε αυτό που κάνεις, εγώ πάντως σταμάτησα να ενδιαφέρομαι, κατάφερες να με ξενερώσεις κούκλα μου... φιλιά
Παρθένα ήταν ναι, και για να σπάσει ο ιμένας της χρειάστηκε να την γαμήσω 2-3 φορές. Άσε, μετά, νόμισε ότι υπογράψαμε συμβόλαιο γάμου. Με τι μαλακισμένες έμπλεκα τότε.. Α ρε φίλε τι μου θύμισες..έλα υπομονή αδερφέ κάποια πιτσιρικα θα φας. τουλάχιστον γάμησες παρθενα ή όχι?