The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
την έχω δει .. αλλά δεν το κρατάει κρυφό το κορίτσι ... το λέει στα mail που στέλνει ότι κάνει και τέτοια κόλπα
χμμμ..!!!.. ...δεν εννοω αυτο..!!!...
την έχω δει .. αλλά δεν το κρατάει κρυφό το κορίτσι ... το λέει στα mail που στέλνει ότι κάνει και τέτοια κόλπα
τεληκα ειναι μουφα η οχι ?..οι παιχτες "εξερευνησαν" αυτη την φωτο????
σωστα εννοεις παντως. χοντρη δειχνει, σε σχεση με τις αλλες φωτο ;)
Καλά, που τις βρίσκετε αυτές τις φωτογραφίες ρε σεις; Αφού στην αγγελία έχει μόνο τρεις...
Με εγραφη στο μπουρδελα και στους διπλα τους εχει γεμισει ολους αλογομυγες και την εχει παρει μονο ενας Κονσταντιν.ΤΟ ΠΟΥΛΟΟΟΟ!!!!!
Πρώτο και τελευταίο μνμ από εμένα για εδώ!!!!
Ούτε έξω από την πόρτα!!!
.δεν εχω καταφερει να διαβασω ολα τα σχολια σας για την περιβοητη Julie γιατι ρε μαγκες επεσα κατω απο την καρεκλα μου με τα σχολια σας!!!Ειστε απαιχτοι ....τι αλλο να πω!!!!Αντε Julie , μας εκανες να γελασουμε, να εισια καλα!!!!τυχερός είσαι, φώτο σώματος θέλει
χαχαχαχαχαχ........φανταζεσαι να τη παρουμε...και να ανοιγει thread και να σχολιαζει πως γαμησε ο καθενας???χαχαχαχαχαχχΜε την διαδικασια που ακολουθειτε, τα ριβιου θα τα γραφει η κοπελα. Ο ταδε γαμησε ετσι, δεν θα τον παρω παλι, ο αλλος ειναι για μια φορα ακομα, ο τριτος μονο πιπα, κλπ.
ε πρεπει να σοβαρευτει λιγο η κοπελα και να απαντησει και σε κανα μειλ με προτεραιοτητα ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ...............................μηπως πρεπει να γινει ενα group buy για το forum?χαχαχαχαχ.......Και φατσα καρτα την φωτο που της εστειλε.Θα εχουμε αυτοκτονιες λεμε