House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ολοήμερο ή διήμερο αν τάδωσε ο Τρες,Ολοήμερο(4-5 ραντεβού) δουλειάς αν είναι από διάφορους πελάτες
Ολοήμερο ή διήμερο αν τάδωσε ο Τρες,Ολοήμερο(4-5 ραντεβού) δουλειάς αν είναι από διάφορους πελάτες
ρε μπας κ είσαι η Julienne και μας δουλεύεις?xaxa!πολυ ωραιο
ασε σου λέω σε μυρίστηκα,ρε δεν ειμαι τι δουλεια εχω εγω.
ασε σου λέω σε μυρίστηκα,
μπήκες στην κουβέντα από το πουθενά ,
ζητάς πληροφόρηση για καρτοκινητό μετά το κράξιμο(δήθεν για τον ξάδερφο)από τον Tres,
μόλις είδες την βεντάλια αναθάρρησες και σίγουρα θα σκέφτηκες (τελικά καλά έκανα και το πήρα απόφαση εχθές)
και δεν κλαρωθηκα απο οσο ξερω δηλαδη
ρε σεις επειδη εχει γινει παρεξηγηση,εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτη ειμαι παντελως ασχετη
ενδιαφέρεσαι μήπως?
χαχα γιατι
Μπραβο ρε. Τολμηρος εισαι και δε φοβασαι την αρνηση. Και εγω θελω να το γαμησω το ελλεεινακι αλλα ειμαι ασχημος και θα φαω πορτα. Και το καβλι μου να τις στειλω φωτο, θα μου απαντησειμετά από πολύ ταλαιπωρία κλείσαμε ραντεβού για σήμερα.κριτική το βράδυ , εκτός αν προλάβω ενδιαμεσα απο το ραντεβού να γυρίσω σπίτι να γράψω.ή ας έρθει πορνορεπόρτερ έξω από το ξενοδοχείο να πάρει συνέντευξη κατευθείαν μετά από την κατάθεση
μετά από πολύ ταλαιπωρία κλείσαμε ραντεβού για σήμερα.κριτική το βράδυ , εκτός αν προλάβω ενδιαμεσα απο το ραντεβού να γυρίσω σπίτι να γράψω.ή ας έρθει πορνορεπόρτερ έξω από το ξενοδοχείο να πάρει συνέντευξη κατευθείαν μετά από την κατάθεση
Καλα καλα,κατσε να γλυκαθεις με το πρωτο σπιτι που θα βγαλεις και θα σου πω εγω πoυ θα παει το amateur ;)
Μεχκαι με το πόθεν εσχες τι θα κανει?
ρι τοτε θα εχει βγει παλι ο Κωστακης και θα ειναι παλι πουτανα. Εκει κολας εσυ?και με το πόθεν εσχες τι θα κανει?
..οι παιχτες "εξερευνησαν" αυτη την φωτο????