Λες?? Κ να γραψουμε κριτικη η μια για την αλλη??
με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ... σε ένα μήνα προβλέπω το site να έχει αλλάξει όνομα θα έχει γίνει
με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ... σε ένα μήνα προβλέπω το site να έχει αλλάξει όνομα θα έχει γίνει
Βρε ζουζούνα βάλε ένα στοπ.. αφού είπες 23 φεύγεις ... πόσους θα προλάβει να δεις??? (και οι 2 ζουζούνες νομίζω φεύγουν 23).. πες τους να μη στέλνουν άλλα μειλ
Kακό είναι να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και απ'ότι φαίνεται η Τζέννη αξίζει να την γνωρίσουμε ε! δεν νομίζειςΚαι μετα μας λες οτι εισαι αβγαλτος ποντικομαμη
ΦΟΡΤΣΑ ΤΖΕΝΗ ΦΟΡΤΣΑ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!
Kακό είναι να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και απ'ότι φαίνεται η Τζέννη αξίζει να την γνωρίσουμε ε! δεν νομίζεις
25 με 30 θα λειψω ... τι ειναι 5 μερουλες?
Kακό είναι να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και απ'ότι φαίνεται η Τζέννη αξίζει να την γνωρίσουμε ε! δεν νομίζεις
Δεν θαβωνταινα δω ποιά θα θάψει την άλλη...
Δεν θαβωνται.Αυτο που εγινε εστω και για λιγο ειναι η υπερτατη καβλα για ενα αντρα.να δω ποιά θα θάψει την άλλη...
δηλαδη ρε τζουλι οποιος ειναι ψηλός, κοβεται; τρώει πορτα;
Οκ. έτσι κι αλλιώς απ'ότι βλέπω οι υπόλοιποι συνεχίζουν απτόητοι,Aστειεύομουν και το κατάλαβα απλά αντέδρασα στο:" φιλιά Julie"(ακόμα έχω την γεύση της στο στόμα μου)
Respect
Δεν θαβωνταιΔεν θαβωνται.Αυτο που εγινε εστω και για λιγο ειναι η υπερτατη καβλα για ενα αντρα.
χαχαχ ασ το! κοντη για εσενα!