SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
... έχει αυτήν την τσαχπινιά της νεότητας και την ευγένεια ενός ηλικιωμένου ,θα την χαρακτήριζα σαν «γυναίκα γένους θηλυκού αφημένη στον κόσμο της να πλανεύει» ...
... έχει αυτήν την τσαχπινιά της νεότητας και την ευγένεια ενός ηλικιωμένου ,θα την χαρακτήριζα σαν «γυναίκα γένους θηλυκού αφημένη στον κόσμο της να πλανεύει» ...
Φαίνεται θα είσαι ολόϊδιος η φωτό του azor ;) ;) ;)Τι κλώνο με λέτε τι manager με το δίκιο σας να είστε επιφυλακτικοί
καταλαβαίνω είδα τα αξιώματα και άρχισα να μπαίνω στο κλίμα,αλλά θα δείξει με το καιρό...δεν νομιζεις.
Αμα γίνω αξιωματούχος λοιπόν...
Επιφυλακτικός ήμουν και εγώ και τώρα η julie με ανέβασε αφού μάλλον ήμουν ο μόνος που βρέθηκε μαζί της(φιλιά μωρό μου)
Sorry επειδη αναφεροσουν σε μενα το πηρα αναλογα.Δεν το ξερω οτι εισαι κυκλοθυμικος.Είστε απίστευτοι ε και βέβαια "μωρό μου" μέχρι να γίνει και κάποιου άλλου
Julie μου να ρωτησω κ εγω κατι .... λεσβιακο κανεις? Εγω περναω το face control?
... βεβαια η ερωτηση ειναι ποια θα πληρωσει ποια .. αλλα θα τα βρουμε καλη μου!!
Εννοείται πως είναι για την julie μην παρεξηγηθώ κίολας....απίστευτοιΦαίνεται θα είσαι ολόϊδιος η φωτό του azor ;) ;) ;)
Πάντος αν συνεχίσετε να ανεβάζετε μόνοι σας ο ένας τον άλλον και δεν μπαίνει
και τρίτος και τέταρτος και πέμπτος κλπ. κλπ. στη παρέα, θα μείνετε μόνοι σας,
κι εδώ ναι μεν η πηγή είναι μεγάλη και σίγουρη, αλλά και οι πορτοκαλιές είναι πάρα πολλές
:-* :-* :-* (προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα φιλιά είναι για την julie)
καλά επίτηδες το κάνεις κι εσύ βραδυάτικα και της το γράφεις σε ανοιχτή συζήτηση??
Μεχρι και το κολ γκερλ θελει να κλεισει ραντεβου με τζουλιετ? :o :o :o :o .Julie μου να ρωτησω κ εγω κατι .... λεσβιακο κανεις? Εγω περναω το face control?
... βεβαια η ερωτηση ειναι ποια θα πληρωσει ποια .. αλλα θα τα βρουμε καλη μου!!
ενα δικιο τοχεις εδω που τα λεμε!!!Γιατι?? Εγω ελευθερο παιδι δεν ειμαι? Δεν εχω δικαιωμα να γραψω κριτικη??
Ετσι ειναι οι καβλιαρες γυναικες αγορι μου.Ανταγωνιστηκες.Γεια σου Τζεναρακαλά επίτηδες το κάνεις κι εσύ βραδυάτικα και της το γράφεις σε ανοιχτή συζήτηση??
τι δεν θα δινα για να σας παρω και τις 2 μαζιΓιατι?? Εγω ελευθερο παιδι δεν ειμαι? Δεν εχω δικαιωμα να γραψω κριτικη??
Αντε μετά να πάς για ύπνο τώρα που άρχισε να γίνεται super!Julie μου να ρωτησω κ εγω κατι .... λεσβιακο κανεις? Εγω περναω το face control?
Απόριψη έχεις φάει ??? αν οχι ετοιμάσου :'(Γιατι?? Εγω ελευθερο παιδι δεν ειμαι? Δεν εχω δικαιωμα να γραψω κριτικη??
Γιατι?? Εγω ελευθερο παιδι δεν ειμαι? Δεν εχω δικαιωμα να γραψω κριτικη??
Και μετα μας λες οτι εισαι αβγαλτος ποντικομαμηΑντε μετά να πάς για ύπνο τώρα που άρχισε να γίνεται super!
Kαλώς ήρθες tzenni!!!
είπα κατί πολύ απλό.. μου είναι προτιμότερη από άλλες που θα πάνε μαζί σου αλλά θα είναι ψόφιες θα σου πάρουν απλώς τα λεφτά και θα σκέφτεσαι τώρα εγώ γιατί τα έδωσα???.... συμβαίνει αρκετές φορές... κι ας τσεκάρει ό,τι θέλει δεν με νοιάζει
επιχειρηματικό παιδί είσαι εσύ και ξέρεις πώς να ανάβεις φωτιές
Julie μου να ρωτησω κ εγω κατι .... λεσβιακο κανεις? Εγω περναω το face control?