georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
απο ποιον ερωτα ρε φιλε βγαζει λεφτα.απο το μουνι της βγαζει.
ταχυδακτυλουργός είναι ρε;
απο ποιον ερωτα ρε φιλε βγαζει λεφτα.απο το μουνι της βγαζει.
Μωρακια μου έγραψα για να ενημερώσω όχι για να μπω σε μια διαδικασία με μπηχτες και κατινιες εγω δε τα κάνω αυτα. Είναι φόρουμ ενημέρωσης πιστεύω μη το μετατρέπουμε σε φόρουμ κατινιας... Σας αγαπώ όλους...
τυπε η νεαρα σε κερασε χυλοπιτα και της την λες ετσι;αδυνατισες ρε χοντρουλα??
την κοιλια ακόμα την ρουφας στις φοτο..
Οι ιεροδουλες δεν δινουν χυλοπιτες σε ανδρες αλλα σε πορτοφολια.τυπε η νεαρα σε κερασε χυλοπιτα και της την λες ετσι;
μαλον δεν εισαι καιρο εδω τυπε,ριχνουν χυλοπιτες σε κατι αγαπουληδες που τρεχουν απο πισω τους και ταζουν γαμους,δαχτυλιδια.και μετα οταν τους φτυνουν τις βριζουν..Οι ιεροδουλες δεν δινουν χυλοπιτες σε ανδρες αλλα σε πορτοφολια.
Μαλλον δεν μπηκες καν στον κοπο να δεις το προφιλ μου αμα ειμαι η οχι καιρο εδωμεσα και τι μπορω να ξερω.μαλον δεν εισαι καιρο εδω τυπε,ριχνουν χυλοπιτες σε κατι αγαπουληδες που τρεχουν απο πισω τους και ταζουν γαμους,δαχτυλιδια.και μετα οταν τους φτυνουν τις βριζουν..
χιλιοπαιγμενο σηριαλ. ;)
οχι και ιουλια!! κοντα εισαι παντως!!οχι βεβαια, πλακα κανουμε...ειναι συμπαθεστατη η Ιουλια...και δεν ειναι και παρεξηγιιαρα...
http://[URL unfurl="true"]www.cosmosmagazine.com/files/imagecache/feature/files/20080314_sherlock_holmes.jpg[/img[/URL]]Αν δεν κανω λαθος οι 4 φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο το ξενοδοχειο Πριαμος και συγκεκριμενα απο το δωματιο fashion
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΥΤΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.εσυ απο που ξεφυτρωσες? σου απευθυνε κανεις το λογο? αλλος ενας τιμητης?
ασχετα απο αυτο που εγραψα, πιστευω οτι ο καθενας κανει οτι κανει και δεν πρεπει να ντρεπεται για αυτο. Χλεβασμους αποδεχονται δικηγοροι, γιατροι, πολιτικοι, βοθρατζηδες, αθλητες, κλεφτες, επιχειρηματιες, τσογλανια, λαμογια, πυρινικοι επιστημονες. Το να γινει ενα λογοπαιγνιο για εναν/μια που εχει αποφασισει να βγαζει χρηματα απο τον ερωτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει καν να σχολιαζεται και να μπει στο απυροβλητο. Ιδιως, οταη εγινε εντελως καλοπροαιρετα.
οποτε, σου εππιστρεφω το χαρακτηρισμο.
ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ????????????αδυνατισες ρε χοντρουλα??
την κοιλια ακόμα την ρουφας στις φοτο..
Ναι εδω και λίγους μήνες και η αλήθεια είναι πως το απολαμβανω πολυ τελικά... Άντε να τελειώσω γρήγορα εξεταστική να περάσουμε ωραία... Σας φιλω...
οχι και ιουλια!! κοντα εισαι παντως!!
xaxaaaaaa
ο,τι κινιεται γαμιεται τελικα εxaxaaaaaa
ρε καλως τον ανωμαλο ... σου ειπε ο ψυχιατρος οτι μπορεις να προσπαθησεις παλι ????? δεν λυπασαι τα πεταμενα λεφτα ????? μετα θα σου φταιει παλι η γκομενα....
ρε καλως τον ανωμαλο ... σου ειπε ο ψυχιατρος οτι μπορεις να προσπαθησεις παλι ????? δεν λυπασαι τα πεταμενα λεφτα ????? μετα θα σου φταιει παλι η γκομενα....
πεστα ρε αεκτσημαλον δεν εισαι καιρο εδω τυπε,ριχνουν χυλοπιτες σε κατι αγαπουληδες που τρεχουν απο πισω τους και ταζουν γαμους,δαχτυλιδια.και μετα οταν τους φτυνουν τις βριζουν..
χιλιοπαιγμενο σηριαλ. ;)