Μην γινεσαι κακούλης μωρε...
οχι βεβαια, πλακα κανουμε...ειναι συμπαθεστατη η Ιουλια...και δεν ειναι και παρεξηγιιαρα...
Μην γινεσαι κακούλης μωρε...
οχι βεβαια, πλακα κανουμε...ειναι συμπαθεστατη η Ιουλια...και δεν ειναι και παρεξηγιιαρα...
καλημερα μωρακια μου. ανησυχησατε για μενα? σας ελειψα? αυτες τις μερες εχω εξεταστικη και κανω λιγα ραντεβου. σημερα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 6. σας περιμενω να περασουμε ωραια. για οσους θελουν να γινουν φιλοι μου στο facebook και να δουν τις νεες φωτογραφιες μου θα με βρειτε μεσω του μαιλ julie-sexy@windowslive.com julie naziara σας περιμενω φιλακια πολλα...
Για να ξαναμπείς εδώ μέσα για πελατάκια, φαντάζομαι σ' έκοψε μεγάλη λόρδα.
Ωχ μην λες τετοια. Λες να αδυνατισαν τα μπουτακια?Για να ξαναμπείς εδώ μέσα για πελατάκια, φαντάζομαι σ' έκοψε μεγάλη λόρδα.
Ελα κι εσυ τωρα, για πλακα το εγραψε. Ξερεις η Τζουλι να μασαει απο τετοια?ειμαι περιεργος αν σκεπτεσαι καθολου πριν γραψεις τις μαλακιες που γραφεις... μα πολυ περιεργος....
συμφωνω αλλα ρε φιλε αξιζει η κουκλα να διαβαζει τετοιες γελοιοτητες και μαλιστα απο φιλους ?????? ξερεις ορισμενα πραγματα δεν αποτελουν πλακα .....Ελα κι εσυ τωρα, για πλακα το εγραψε. Ξερεις η Τζουλι να μασαει απο τετοια?
Μωρακια μου έγραψα για να ενημερώσω όχι για να μπω σε μια διαδικασία με μπηχτες και κατινιες εγω δε τα κάνω αυτα. Είναι φόρουμ ενημέρωσης πιστεύω μη το μετατρέπουμε σε φόρουμ κατινιας... Σας αγαπώ όλους...
Γιατι δεν μπαινεις στο σαιτ της?juliene θα μας ενημερώσεις πόσο χρεώνεις?
Αν θελεις μπορεις να μας πεις τι σπουδαζεις?Μωρακια μου έγραψα για να ενημερώσω όχι για να μπω σε μια διαδικασία με μπηχτες και κατινιες εγω δε τα κάνω αυτα. Είναι φόρουμ ενημέρωσης πιστεύω μη το μετατρέπουμε σε φόρουμ κατινιας... Σας αγαπώ όλους...
Θα σας πω απο κοντα όταν βρεθούμε... Έχω πηξει στο διάβασμα δεν αντέχω άλλο... Ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας. Σας αφήνω πάω να συνεχίσω φιλακια πολλα...
εδω μεσα ολοι την τριχα την κανουν τριχια.ελπιζω να μην αρχισουν παλι τα υποτιμητικα σχολια για την κοπελα γιατι καταντησε γελοιο το ολο θεμα.και δε θελω παλι να ξεχασω τους καλους μου τροπους και να βριζω .συμφωνω αλλα ρε φιλε αξιζει η κουκλα να διαβαζει τετοιες γελοιοτητες και μαλιστα απο φιλους ?????? ξερεις ορισμενα πραγματα δεν αποτελουν πλακα .....
Καλά τα λές....Ολοι μισή τιμή έχουν αυτήν την στιγμήΠεριοδος εκπτωσεων ειναι κανε καμια καλη τιμη
συμφωνω αλλα ρε φιλε αξιζει η κουκλα να διαβαζει τετοιες γελοιοτητες και μαλιστα απο φιλους ?????? ξερεις ορισμενα πραγματα δεν αποτελουν πλακα .....
εσυ απο που ξεφυτρωσες? σου απευθυνε κανεις το λογο? αλλος ενας τιμητης?
ασχετα απο αυτο που εγραψα, πιστευω οτι ο καθενας κανει οτι κανει και δεν πρεπει να ντρεπεται για αυτο. Χλεβασμους αποδεχονται δικηγοροι, γιατροι, πολιτικοι, βοθρατζηδες, αθλητες, κλεφτες, επιχειρηματιες, τσογλανια, λαμογια, πυρινικοι επιστημονες. Το να γινει ενα λογοπαιγνιο για εναν/μια που εχει αποφασισει να βγαζει χρηματα απο τον ερωτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει καν να σχολιαζεται και να μπει στο απυροβλητο. Ιδιως, οταη εγινε εντελως καλοπροαιρετα.
οποτε, σου εππιστρεφω το χαρακτηρισμο.
απο ποιον ερωτα ρε φιλε βγαζει λεφτα.απο το μουνι της βγαζει.εσυ απο που ξεφυτρωσες? σου απευθυνε κανεις το λογο? αλλος ενας τιμητης?
ασχετα απο αυτο που εγραψα, πιστευω οτι ο καθενας κανει οτι κανει και δεν πρεπει να ντρεπεται για αυτο. Χλεβασμους αποδεχονται δικηγοροι, γιατροι, πολιτικοι, βοθρατζηδες, αθλητες, κλεφτες, επιχειρηματιες, τσογλανια, λαμογια, πυρινικοι επιστημονες. Το να γινει ενα λογοπαιγνιο για εναν/μια που εχει αποφασισει να βγαζει χρηματα απο τον ερωτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει καν να σχολιαζεται και να μπει στο απυροβλητο. Ιδιως, οταη εγινε εντελως καλοπροαιρετα.
οποτε, σου εππιστρεφω το χαρακτηρισμο.