Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
α τι ωραια καποιος καραγκιοζης διεγραψε το μυνημα μου.αντιθετα με καποια αλλα.μπραβο στους διαχειρηστες μετα απο τις κριτικες που διαγραφουν για να μη θιγουν τα κοριτσια τους τωρα εγιναν και χουντικοι
σχολιο εκΑ στον απο πανω μου.και επειδη διαβαζω συχνα το σαιτ αυτο συμβαινει συχναπροφανώς στο διέγραψαν φίλε μου διότι είναι παντελώς άσχετο με το τόπικ αυτό.εδώ λένε για τη Τζούλι. Υπάρχει άλλο θρεντ για τις ανεξάρτητες cg και εκεί πρεπει να το βάλεις.
καλησπερα μωρα μου. μιας και γινετε τοση κουβεντα να πω και εγω τη γνωμη μου. εγω γουσταρω οπως ειμαι και γουσταρω αυτο που κανω και κανεις δε μπορει με τα σχολια του να με κανει να νιωσω ασχημα. θεωρω οτι οι εμμονες και η κακια δε χωρανε σε αυτο το σιτε. και σιγουρα σε αυτο το σπορ. ειστε ολοι εξυπνοι ανθρωποι και αντιλαμβανεστε ποτε τα σχολια καποιου ειναι αντικειμενικα και ποτε κακοβουλα. αδυνατω να κατανοησω πως με σχολιαζει καποιος αρνητικα και μαλιστα με τοση μανια χωρις ΚΑΝ να με εχει συναντησει. το αφηνω στην κριση σας.δεχομαι καθε κριτικη ειτε θετικη ειτε αρνητικη απο οσους με εχουν συναντησει. δε γινετε να αρεσω σε ολους αλλα μπορω να δωσω σε ολους το καλυτερο που μπορω. εγω αυτο που ξερω ειναι πως θα συνεχισω να προσφερω τη παρεα μου για μια υπεροχη εμπειρια σε οσους το επιθυμουν και ας κρινουν μονοι τους απο κοντα... φιλακια πολλα
Γιατι δεν χωραει?στο σαιτ δεν χωρας εσυ και αυτοι που σε προμοταρουν..
ειναι πολλοι που σε σχολιαζουν..
κ σε ξαναρωταω..ησουν στο lacoba την περασμενη κυριακη κατα τις 17,30 ??????
Γιατι δεν χωραει?
Ας μπει με το πλάι..ειναι στενη η πορτα για να μπει.....
Ας μπει με το πλάι
Δεν μου πεφτει λογος αλλα αυτο οτι καποτε την πηδαγανε για ενα σουβλακι και τωρα θησαυριζει πρεπει να ενοχλησε
καλησπερα μωρα μου. μιας και γινετε τοση κουβεντα να πω και εγω τη γνωμη μου. εγω γουσταρω οπως ειμαι και γουσταρω αυτο που κανω και κανεις δε μπορει με τα σχολια του να με κανει να νιωσω ασχημα. θεωρω οτι οι εμμονες και η κακια δε χωρανε σε αυτο το σιτε. και σιγουρα σε αυτο το σπορ. ειστε ολοι εξυπνοι ανθρωποι και αντιλαμβανεστε ποτε τα σχολια καποιου ειναι αντικειμενικα και ποτε κακοβουλα. αδυνατω να κατανοησω πως με σχολιαζει καποιος αρνητικα και μαλιστα με τοση μανια χωρις ΚΑΝ να με εχει συναντησει. το αφηνω στην κριση σας.δεχομαι καθε κριτικη ειτε θετικη ειτε αρνητικη απο οσους με εχουν συναντησει. δε γινετε να αρεσω σε ολους αλλα μπορω να δωσω σε ολους το καλυτερο που μπορω. εγω αυτο που ξερω ειναι πως θα συνεχισω να προσφερω τη παρεα μου για μια υπεροχη εμπειρια σε οσους το επιθυμουν και ας κρινουν μονοι τους απο κοντα... φιλακια πολλα
Εισαι η δεν εισαι εσυ αυτη στην φωτογραφια???Αντε να δουμε τωρα τι θα μας πεις.Χοντρη κ τριχωτη
Ας πούμε ότι ήταν.Τι σημαίνει αυτό?Τι θέλεις να πεις?στο σαιτ δεν χωρας εσυ και αυτοι που σε προμοταρουν..
ειναι πολλοι που σε σχολιαζουν..
κ σε ξαναρωταω..ησουν στο lacoba την περασμενη κυριακη κατα τις 17,30 ??????