κ για να μην ξεχνιομαστε δειτε κ την κυτταρίτιδα..
Γούστα είναι αυτά αλλά 130 είναι πάρα πολλά.
αδελφε οτιδηποτε πανω απο 40-50 ευρω ειναι παρα πολλα τη στιγμη που το μεροκαμματο αντε να ειναι 30 ευρω.Γούστα είναι αυτά αλλά 130 είναι πάρα πολλά.
δειτε τα παλιομαλακες αγαπουληδες..
ΧΟΥ ρε ζωα..
Υ.Γ. εχει κανεις υποψια οτι ο Basilodimitronikolas δε συναντησε το αρκουδοειδες..
?????????
Υ.Γ. ο αλεχ71 ή νταβας είναι ή προμοτερακος
δειτε τα παλιομαλακες αγαπουληδες..
ΧΟΥ ρε ζωα..
Υ.Γ. εχει κανεις υποψια οτι ο Basilodimitronikolas δε συναντησε το αρκουδοειδες..
?????????
Υ.Γ. ο αλεχ71 ή νταβας είναι ή προμοτερακος
ή μερακλής θα έλεγα εγώ....
Η τζούλη φιλαράκο είναι υβρίδιο Beyonce με Jenifer Lopez και για τους booty lovers μια θεά...
Ασε δε το ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε συμπεριφορά της δίνει κι άλλα credits...
Σε εσένα μπορεί να μην λέει μία ,εγω να την είδα μόνο για μια φορά και αυτή να ήταν αρκετή, αλλά σκέψου πως μπορεί να έχει βάλει την τιμή στα 130 όχι γιατί έχει υπερεκτιμήσει τον εαυτό της αλλά γιατί θέλει να κάνει λίγα ραντεβού...
Εχεις σκεφτεί τί θα γινόταν αν χρέωνε κανένα 80άρι?
Λαϊκό προσκύνημα
που την ειδατε την κυταρριτιδα? εγω γιατι δεν ειδα ; να φταιγε το ημιφως !!!!!!
που την ειδατε την κυταρριτιδα? εγω γιατι δεν ειδα ; να φταιγε το ημιφως !!!!!!
ή μερακλής θα έλεγα εγώ....
Η τζούλη φιλαράκο είναι υβρίδιο Beyonce με Jenifer Lopez και για τους booty lovers μια θεά...
Ασε δε το ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε συμπεριφορά της δίνει κι άλλα credits...
Σε εσένα μπορεί να μην λέει μία ,εγω να την είδα μόνο για μια φορά και αυτή να ήταν αρκετή, αλλά σκέψου πως μπορεί να έχει βάλει την τιμή στα 130 όχι γιατί έχει υπερεκτιμήσει τον εαυτό της αλλά γιατί θέλει να κάνει λίγα ραντεβού...
Λαϊκό προσκύνημα
ενω εσυ πας στα μπαζοτριπανα της ποσειδωνος που ειναι κουκλαρες . η μικροτερη 30 φευγα!δεν έχεις έμπειρο μάτι
θα μάθεις σιγά σιγά να ξεχωρίζεις και την κυτταρίτιδα
Λαϊκό προσκύνημα
ρε μαν.δεν κανονιζει η τιμη τα ραντεβου αλλα η ιδια.τι το εχει 130 τι 50 αυτη βαζει οσα θελει.
σιγα μην εβαλε 130 για να εχει λιγα ραντεβου. ;)
ΣωστόςΣυγνωμη που ανακατευομαι στον καυγα σας (δεν την εχω δει ποτε την κοπελα απο κοντα και δεν μπορω να πω την γνωμη μου) αλλα
1) αν σε καποιον δεν αρεσει να μην παει μαζι την
2) το να πει ο κα8ενας την γνωμη του (με βαση την εμπειρια του με την κοπελα) ειναι δικαιωμα του
(η γνωμη - ορεξη - γουστο ειναι προσωπικο)
αλλα σε οποιον δεν αρεσει ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ της ΞΑΝΑ Η και ΠΟΤΕ
αυτα τα λιγα