You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Joker
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Mολονοτι δεν εχω δει την ταινια αλλά εχω ακουσει αποψεις οσων την εχω δει (αρα μαλλον δεν θα επρεπε να εκφραζω αποψη, αλλά τελος παντων)Αυτή είναι γνώμη.
Φαντάζεται όμως κανείς ότι η ταινία αφορά τη μεταστροφή ή τη μεταμόρφωση του ήρωά της από άρθουρ σε τζόκερ.
Κι αυτό δεν είναι δυνατό να συντελεστεί χωρίς την αναφορά σε κάποιον καλό, έστω κι αν κατά βάθος αυτός ο καλός είναι κακός.
Ο αυτοπροσδιορισμός δηλαδή του τζόκερ είναι ένα ερώτημα -για όσους δεν έχουν δει την ταινία- που μένει ν' απαντηθεί.
Ο Duderino μια φορά βρήκε τον χώρο που έπρεπε και τοποθετήθηκε μια χαρά.
Δεν προκειται για αντιπαραβολη καλού-κακού, οπως π.χ. ο Δοκτωρ Τζεκυλ και ο Κυριος Χάυντ.
Προκειται για την μετεξελιξη ταλαιπωρου σε εκδικητη.
Σαν ιδεα δεν ειναι και πολυ πρωτοτυπη. Επισης εχω ακουσει οτι η ταινια δεν λεει και πολλα πραγματα και οτι απλως "επιτηδευμενα" και τραβωντας απο τα μαλλια σε κραταει σε ενα διαρκες σφιξιμο χωρις προφανη αιτια.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Mολονοτι δεν εχω δει την ταινια αλλά εχω ακουσει αποψεις οσων την εχω δει (αρα μαλλον δεν θα επρεπε να εκφραζω αποψη, αλλά τελος παντων)
Δεν προκειται για αντιπαραβολη καλού-κακού, οπως π.χ. ο Δοκτωρ Τζεκυλ και ο Κυριος Χάυντ.
Σαν ιδεα δεν ειναι και πολυ πρωτοτυπη. Επισης εχω ακουσει οτι η ταινια δεν λεει και πολλα πραγματα και οτι απλως "επιτηδευμενα" και τραβωντας απο τα μαλλια σε κραταει σε ενα διαρκες σφιξιμο χωρις προφανη αιτια.
Ουτε κ γω την εχω δει
Φιλος μου πε απλα καλη
Αλλα εχει φαει τρελη προωθηση εξου κ οι τρελες εισπραξεις
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Mολονοτι δεν εχω δει την ταινια αλλά εχω ακουσει αποψεις οσων την εχω δει (αρα μαλλον δεν θα επρεπε να εκφραζω αποψη, αλλά τελος παντων)
Δεν εκφράζεις άποψη, λες μια μετρημένη κουβέντα.
Μαζί σου.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 6.256
Σας άρεσε το σανό τζόκερ;
Ευπεπτο ηταν ε;
Ευπεπτο ηταν ε;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΙΔΕΣ......
Ε ρε και να βλέπουν ανήλικοι Τζόκερ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ
Γυάρο θα τους πάνε
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Εκτός από τους δεξιούς που την λένε μέτρια και τους αριστερούς που την λένε γαμάτη, υπάρχουν και οι σοβαροφανεις (όχι εδώ μέσα) που την υποτιμούν ελαφρά τεχνηέντως, αν και τους άρεσε πάρα πολύ, ώστε να δειξουν τάχα μου ανεβασμένο επίπεδο που δεν συγκινείται με αμερικανιές.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 2.606
Να προσεχετε ,γιατι τωρα με τους αριστους τα πραγματα ειναι δυσκολα......Τα πρωινα στα γυμνασια και τα λυκεια της χωρας θα δινουν και δηλωσεις οπου θα πρεπει ο μαθητης να υπογραψει ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΕΡ...........Οσοι δεν δηλωσουν ορθα κερδιζουν πενταημερη στο λονγκ αιλαντ ....
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
σου πεφτει και λιγη μωρη πασοκατζου,ε βεβαια μονο τα αριστουργηματα του Μπιρσιμ εχουν αξια για σενα,σκουπίδιΣιγά το Θωρηκτό Ποτέμκιν ρε σύντροφε. Μια καλοφτιαγμένη, ασήμαντη ταινούλα είναι.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 2.606
θα στηθουν και τα λεγομενα "κρυφα σινεμα"...θα μαζευονται τα πιτσιρικια μουλωχτα ταχα μου να διαβαζουν βιβλια του αδωνη και θα βαζουν τζοκερ στο dvd.....και θα χουν τσιλιαδορο που θα τους σφυραει για πεσιματα απο τα εκαμ και θα ξαναπιανουν τα βιβλια....Ε ρε και να βλέπουν ανήλικοι Τζόκερ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ
Γυάρο θα τους πάνε
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 2.606
MH μιλας ετσι ρε συ για τα σκουπιδια τους ναζι.....θιγονται ορισμενοι στο σαη απο την ασχημη γλωσσα σε βαρος τους...απαλα!Ακόμη δεν ψόφησες μωρή ναζιστική κουράδα να ξεβρωμίσει ο τόπος;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.940
- Πόντοι
- 6.515
Ακόμη δεν ψόφησες μωρή ναζιστική κουράδα να ξεβρωμίσει ο τόπος;
Τυπε τον acapoira τον εφαγες
Τι θα κανεις αμα σου φυγουν ολοι
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
δε σε φτανει που σε κανουν πανηγυρι καθε βραδυ οι πακιστανοιΠανηγύρι.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
θα στηθουν και τα λεγομενα "κρυφα σινεμα"...θα μαζευονται τα πιτσιρικια μουλωχτα ταχα μου να διαβαζουν βιβλια του αδωνη και θα βαζουν τζοκερ στο dvd.....
Ένα πραγματικά νουάρ σενάριο πυκνότερης μαυρίλας από Γκόθαμ. Παραπάνω από εφιαλτικό... Πορτοσαλτικό!
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Μέτρια η ταινια
5 στα 10
5 στα 10
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 2.606
ηδη κανω εικονα μπογδανο ντυμενο ιαβερη, να βολταρει τα κακοφημα μωλ των αθηνων που παιζουν τζοκερ και να μυριζει τα καθισματα για εφηβικη σαρκα.....και να ψαχνει να βρει αυτον που φυγαδευσε τα πιτσιρικια ελαχιστα λεπτα πριν φτασει.....47οσκαρ κολλητα μαζευεις με τετοια υποθεση...Ένα πραγματικά νουάρ σενάριο πυκνότερης μαυρίλας από Γκόθαμ. Παραπάνω από εφιαλτικό... Πορτοσαλτικό!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 6.256
Ποιός πληρώνει να δει τέτοιες μαλακίες
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Πείτε ότι σας άρεσε, δεν θα σας χαρακτηρίσουμε επιφανειακούς. Ωραίος ο Ταρκόφσκι και ο Μπέργκμαν που βλέπετε κάθε μερα αλλά και ο Τζόκερ είναι μια σπουδαία ταινία, δεν είναι κακό να το πείτε.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Πείτε ότι σας άρεσε, δεν θα σας χαρακτηρίσουμε επιφανειακούς. Ωραίος ο Ταρκόφσκι και ο Μπέργκμαν που βλέπετε κάθε μερα αλλά και ο Τζόκερ είναι μια σπουδαία ταινία, δεν είναι κακό να το πείτε.
προφανως και ο τζοκερ γαμησε και ειναι σπουδαια ταινια λες και βγαζουν τα στουντιο τη δεκαετια μας τετοιες τολμηρες ταινιες με απολυτη ελευθερια στο δημιουργο και τους συντελεστες
εχει τον αερα σινεμα αμερικανου δημιουργου δεκαετιας 70 και σαφως στεκεται στο ιδιο συμπαν κινηματογραφικα με τον αντιηρωα τραβις μπικλ του σκορσεζε τον βασιλια της κωμωδιας μεχρι και στον εκδικητη της νυχτας μπρονσον εχει αναφορες
δικαιως η φημη του
νομιζω παρακολουθουμαι φρενιτιδα που θα τη μνημονευουν στο μελλον
και θα μεινει κλασσικη φυσικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K