Νέα

Joker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.991
Πόντοι
20.686
Αυτο που εγινε ηταν η καλυτερη διαφημιση.Και οσοι δεν την ειδαν τωρα θα πανε να την δουν.Εγω παντως πο την ειδα την βρηκα ενδιαφερουσα και την ερμηνεια εξαιρετικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Αυτή είναι γνώμη.

Φαντάζεται όμως κανείς ότι η ταινία αφορά τη μεταστροφή ή τη μεταμόρφωση του ήρωά της από άρθουρ σε τζόκερ.
Κι αυτό δεν είναι δυνατό να συντελεστεί χωρίς την αναφορά σε κάποιον καλό, έστω κι αν κατά βάθος αυτός ο καλός είναι κακός.

Ο αυτοπροσδιορισμός δηλαδή του τζόκερ είναι ένα ερώτημα -για όσους δεν έχουν δει την ταινία- που μένει ν' απαντηθεί.

Ο Duderino μια φορά βρήκε τον χώρο που έπρεπε και τοποθετήθηκε μια χαρά.
Mολονοτι δεν εχω δει την ταινια αλλά εχω ακουσει αποψεις οσων την εχω δει (αρα μαλλον δεν θα επρεπε να εκφραζω αποψη, αλλά τελος παντων)

Δεν προκειται για αντιπαραβολη καλού-κακού, οπως π.χ. ο Δοκτωρ Τζεκυλ και ο Κυριος Χάυντ.

Προκειται για την μετεξελιξη ταλαιπωρου σε εκδικητη.

Σαν ιδεα δεν ειναι και πολυ πρωτοτυπη. Επισης εχω ακουσει οτι η ταινια δεν λεει και πολλα πραγματα και οτι απλως "επιτηδευμενα" και τραβωντας απο τα μαλλια σε κραταει σε ενα διαρκες σφιξιμο χωρις προφανη αιτια.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Mολονοτι δεν εχω δει την ταινια αλλά εχω ακουσει αποψεις οσων την εχω δει (αρα μαλλον δεν θα επρεπε να εκφραζω αποψη, αλλά τελος παντων)

Δεν προκειται για αντιπαραβολη καλού-κακού, οπως π.χ. ο Δοκτωρ Τζεκυλ και ο Κυριος Χάυντ.

Σαν ιδεα δεν ειναι και πολυ πρωτοτυπη. Επισης εχω ακουσει οτι η ταινια δεν λεει και πολλα πραγματα και οτι απλως "επιτηδευμενα" και τραβωντας απο τα μαλλια σε κραταει σε ενα διαρκες σφιξιμο χωρις προφανη αιτια.

Ουτε κ γω την εχω δει
Φιλος μου πε απλα καλη
Αλλα εχει φαει τρελη προωθηση εξου κ οι τρελες εισπραξεις

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36

Δεν εκφράζεις άποψη, λες μια μετρημένη κουβέντα.
Μαζί σου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.863
Πόντοι
6.256
Σας άρεσε το σανό τζόκερ;
Ευπεπτο ηταν ε;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εκτός από τους δεξιούς που την λένε μέτρια και τους αριστερούς που την λένε γαμάτη, υπάρχουν και οι σοβαροφανεις (όχι εδώ μέσα) που την υποτιμούν ελαφρά τεχνηέντως, αν και τους άρεσε πάρα πολύ, ώστε να δειξουν τάχα μου ανεβασμένο επίπεδο που δεν συγκινείται με αμερικανιές.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Να προσεχετε ,γιατι τωρα με τους αριστους τα πραγματα ειναι δυσκολα......Τα πρωινα στα γυμνασια και τα λυκεια της χωρας θα δινουν και δηλωσεις οπου θα πρεπει ο μαθητης να υπογραψει ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΕΡ...........Οσοι δεν δηλωσουν ορθα κερδιζουν πενταημερη στο λονγκ αιλαντ ....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Σιγά το Θωρηκτό Ποτέμκιν ρε σύντροφε. Μια καλοφτιαγμένη, ασήμαντη ταινούλα είναι.
σου πεφτει και λιγη μωρη πασοκατζου,ε βεβαια μονο τα αριστουργηματα του Μπιρσιμ εχουν αξια για σενα,σκουπίδι :vomit:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Ε ρε και να βλέπουν ανήλικοι Τζόκερ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ :grin:

Γυάρο θα τους πάνε :rockon:
θα στηθουν και τα λεγομενα "κρυφα σινεμα"...θα μαζευονται τα πιτσιρικια μουλωχτα ταχα μου να διαβαζουν βιβλια του αδωνη και θα βαζουν τζοκερ στο dvd.....και θα χουν τσιλιαδορο που θα τους σφυραει για πεσιματα απο τα εκαμ και θα ξαναπιανουν τα βιβλια....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Ακόμη δεν ψόφησες μωρή ναζιστική κουράδα να ξεβρωμίσει ο τόπος;
MH μιλας ετσι ρε συ για τα σκουπιδια τους ναζι.....θιγονται ορισμενοι στο σαη απο την ασχημη γλωσσα σε βαρος τους...απαλα!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
θα στηθουν και τα λεγομενα "κρυφα σινεμα"...θα μαζευονται τα πιτσιρικια μουλωχτα ταχα μου να διαβαζουν βιβλια του αδωνη και θα βαζουν τζοκερ στο dvd.....

Ένα πραγματικά νουάρ σενάριο πυκνότερης μαυρίλας από Γκόθαμ. Παραπάνω από εφιαλτικό... Πορτοσαλτικό! :grin: 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Με Τζόκερ τον Αυτιά :2funny:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Μέτρια η ταινια
5 στα 10

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Ένα πραγματικά νουάρ σενάριο πυκνότερης μαυρίλας από Γκόθαμ. Παραπάνω από εφιαλτικό... Πορτοσαλτικό! :grin: 
ηδη κανω εικονα μπογδανο ντυμενο ιαβερη, να βολταρει τα κακοφημα μωλ των αθηνων που παιζουν τζοκερ και να μυριζει τα καθισματα για εφηβικη σαρκα.....και να ψαχνει να βρει αυτον που φυγαδευσε τα πιτσιρικια ελαχιστα λεπτα πριν φτασει.....47οσκαρ κολλητα μαζευεις με τετοια υποθεση...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.863
Πόντοι
6.256
Ποιός πληρώνει να δει τέτοιες μαλακίες

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Πείτε ότι σας άρεσε, δεν θα σας χαρακτηρίσουμε επιφανειακούς. Ωραίος ο Ταρκόφσκι και ο Μπέργκμαν που βλέπετε κάθε μερα αλλά και ο Τζόκερ είναι μια σπουδαία ταινία, δεν είναι κακό να το πείτε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πείτε ότι σας άρεσε, δεν θα σας χαρακτηρίσουμε επιφανειακούς. Ωραίος ο Ταρκόφσκι και ο Μπέργκμαν που βλέπετε κάθε μερα αλλά και ο Τζόκερ είναι μια σπουδαία ταινία, δεν είναι κακό να το πείτε.

προφανως και ο τζοκερ γαμησε και ειναι σπουδαια ταινια λες και βγαζουν τα στουντιο τη δεκαετια μας τετοιες τολμηρες ταινιες με απολυτη ελευθερια στο δημιουργο και τους συντελεστες

εχει τον αερα σινεμα αμερικανου δημιουργου δεκαετιας 70 και σαφως στεκεται στο ιδιο συμπαν κινηματογραφικα με τον αντιηρωα τραβις μπικλ του σκορσεζε τον βασιλια της κωμωδιας μεχρι και στον εκδικητη της νυχτας μπρονσον εχει αναφορες

δικαιως η φημη του

νομιζω παρακολουθουμαι φρενιτιδα που θα τη μνημονευουν στο μελλον

και θα μεινει κλασσικη φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom