You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκομενάρες σε μεξικανικές σαπουνόπερες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
(παιρνω βαθεια ανασα...)...La Usurpadora. Τιτλος=μαστερ στα ισπανικαπαολα η σφετεριστρια!
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
Κατω τα χερια απο την πλοκη του εκαστοτε σηριαλ!!!! Εμενα με την αγωνια καθε φορα που (υποτιθεται) στο επομενο επεισοδιο η Μαρια της γειτονιας θα εξομολογουσε τον ερωτα της στον Λουις Φερναντο (ονομα=χαφ στην Χεταφε) και που η Σοραγια θα ανακαλυπτε οτι η μαμη της ηταν η μανα της!!!!Ωραίο θέμα! Καλά τα περισσότερα δεν βλεπόντουσαν, αλλά όντως είχαν γυναικαρες. Ειδικά τα μιλφονια. Εμένα μου άρεσε και η Natalia Oreiro, η μιλαγκρος, χαχαχα. Ρε τι θυμήθηκα
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
Ηταν παλΟΥκαρι παντως. Τα ειχε τοτε με την Ταλια!!!!Τυπος Φερναντο Κoλουνγκα ουτε να κατουρησει δε θα προλαβαινε στα 90s
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
Θυμαμαι που την φερανε Ελλαδα για pr και ειχε κοντο μαλλι η κοπελα και της βαλανε περουκα να μηνπαθουν σοκ οι γριες που την περιμεναν στο αεροδρομιο. Υποδοχη αρχηγου κρατους....Εσμεραλντα. Απο καθαρη τυχη δεν τυφλωθηκα κι εγω πιτσιρικας
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
Και χωρις να δειξει τιποτα. Μονο μπουτακια...Άπειρες μαλακίες για Thalia!!
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.239
- Πόντοι
- 3.846
To Αmor a la Mexicana το βρήκα σε 3 εκτελέσεις με 3 εντελώς διαφορετικά βίντεο κλιπ. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό με άλλο καλλιτέχνη.
Συμφωνώ αν και σαν σειρές ήταν σεμνές, δεν τις έβγαζαν με μαγιό ή εσώρουχα ,για γυμνό ούτε λόγος, είχαν κάνει πανικό στο ελληνικό κοινό.
Για τη Ναταλία Ορέιρο είχε βγει φήμη ότι τραβιόταν με τον Άλβες του Ολυμπιακού.
Συμφωνώ αν και σαν σειρές ήταν σεμνές, δεν τις έβγαζαν με μαγιό ή εσώρουχα ,για γυμνό ούτε λόγος, είχαν κάνει πανικό στο ελληνικό κοινό.
Για τη Ναταλία Ορέιρο είχε βγει φήμη ότι τραβιόταν με τον Άλβες του Ολυμπιακού.
Thalia αλλά φανατικός Arambula.Έβλεπα επεισόδια La Patrona και La Dona για να την χαζεύω.Aracely Arambula....τρομερο μιλφ....
Πολύ καλή και αυτή η σειρά με την Graciela.Tί μου θύμησες φίλε,σε ευχαριστώ.Πρεπει να λες το "Floricienta" και την Garciela Stefani
Όμως είναι άλλη αυτή που εννοούσα Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο παρά μόνο ένα granny που έπαιζε με βυζοτορπιλες!
Η graciela είναι πιο νέα ηλικιακά.
Η άλλη που σου λέω πρέπει να ήταν 65αρα με χυμώδεις βυζάρες.
Αφού θυμάμαι ότι έπαιζαν κάτι μουναρες αλλά εγώ είχα κολλήσει με το granny!!!
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.990
- Πόντοι
- 4.766
Αυτές τις σειρές ψιλοχαζευα εκείνες τις εποχές.Μονο όσες είχαν μουναρες όμως όχι τις βαρετές...
Νομίζω παίζονταν και κάποιες στο Σκάι αλλά το star channel είχε τις περισσότερες.
Δεν θυμάμαι σε ποια από αυτές έπαιζε το super granny με τις βυζάρες που είχε και κόρη καλλονή αλλά ο γαμπρός της γουστάρε την πεθερά με τις βυζάρες μάλλον χαχαχα. Και μάλωνε η κόρη με τον γαμπρό και προσπαθούσε η βυζοπεθερα να τους κάνει να μονιασουν.
Πάντως η πεθερά με το πλούσιο μπούστο ήταν καύλα ενώ η κόρη της μια ξυλαγκουρη.Δεν απορώ γιατί ο γαμπρός βρήκε παρηγοριά στα πλούσια ελαιη της πεθεράς χαχα.
Ωραίες εποχές...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.613
- Πόντοι
- 9.297
Noμιζω ότι τα ρηαλιτυ έκοψαν τον δρόμο στις σειρές αυτές.
Όμως χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι μερακλήδες εδώ μέσα.
Όμως χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι μερακλήδες εδώ μέσα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.613
- Πόντοι
- 9.297
Aκομα θυμάμαι το επικό σήμα αρχής της βραζιλιάνικης σειράς "Roda de fogo"!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.613
- Πόντοι
- 9.297
Saudade...
Συγκινήθηκα ο πουστης!!!
Ακόμα και οι τσοντες τοτε είχαν μουσική επένδυση ώστε να ευφραινεται και το ακουστικό αισθητήριο...
Συγκινήθηκα ο πουστης!!!
Ακόμα και οι τσοντες τοτε είχαν μουσική επένδυση ώστε να ευφραινεται και το ακουστικό αισθητήριο...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.613
- Πόντοι
- 9.297
Eλληνική μετάφραση: Στη δίνη της εξουσίας και του έρωτα
Πολύ δυνατή σειρά. Ήταν καθημερινή, την έβλεπα μαζί με τη γιαγιά μου.
Mε την μαμα μου εγώ .
Ευτυχώς πήραμε σωστές βάσεις από μικρά και γελάμε τώρα με τα χάλια της θλιβερής πλεμπας....και της σημερινής διαταραγμένης νεολερας .
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.900
- Πόντοι
- 3.556
Για να μαθαίνω κι εγώ, που δεν είμαι ενήμερος με τις μεξικάνικες σαπουνόπερες.
:—)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.613
- Πόντοι
- 9.297
Eισαι μικρός προφανώς...Για να μαθαίνω κι εγώ, που δεν είμαι ενήμερος με τις μεξικάνικες σαπουνόπερες.
Ανέβα στην χρονιοκαψουλα μας!!!
δε χρειαζόταν να δείξει τίποτα ! Και προσωπάκι μόνο φτάνειΚαι χωρις να δειξει τιποτα. Μονο μπουτακια...