Νέα

Joker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

genosimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Η ταινία ειναι πολύ καλή.
Ο Φοινιξ εξαιρετικός, αξίζει ενα οσκαρ μονο και μονο για το τροπο που γελάει στις διαφορες σκηνές της ταινίας και ενα δευτερο για το σωμα του στην ταινία.
Αν κάποιος έχει νιώσει αδύναμος ή αδικημένος θα ταυτιστεί σιγουρα σε κάποιες φάσεις.
Σκηνοθετικά ειναι καλή όχι φοβερή.

Απο τις ταινίες που αξίζει να δει κάποιος σε αίθουσα.

genosimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ναι αλλά δεν πήρε καλύτερης ταινίας ακριβώς λόγω του πολέμου που έγινε από τα Χολιγουντιανά στούντιο και μεγαλόσχημους σκηνοθέτες όπως ο Σπίλμπεργκ.
Έχασε από αυτή τη μαλακία το Πράσινο Βιβλίο.

Το Roma ήταν εξαιρετικά βαρετό ακόμα και σε θερινό σινεμά. Σκηνοθετικά ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Τα τεχνάσματα με την κάμερα δουλέψαν εξαιρετικά στο gravity αλλα οχι στο roma. Αδιάφοροι ηθοποιοί, με εντονα συναισθήματα σε μια σκηνή μονο και 2-3 χιουμοριστικά ευρήματα.

Το πρασινο Βιβλίο ήταν όμορφη ταινία με δυνατές ερμηνείες. Καλή για προβολή σε σχολείο αλλα μεχρι εκεί. (με εξαιρεση μια σκηνη ). Σίγουρα βοήθησε το θέμα για το βραβείο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.821
Πόντοι
41.129
το ειδατε σε σινεμα η το κατεβασατε ???? βαλτε κανα λινκ ρε νιαμου  :heavymetalbig:

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
O Joaquin Phoenix νομίζω πως το οσκαρ το εχει στο τσεπάκι του. Αλλωστε η ταινία δεν εχει καποιο συγκλονιστικό σενάριο, ή εντυπωσιακά εφε. Ολη η ταινία στηρίζεται στην ερμηνεία του πρωταγωνιστή η οποία ειναι πραγματικά καθηλωτική.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Τα μεγάλα studio και αλυσίδες κινηματογράφων το εχουν στην μπουκα λόγω ανταγωνισμού.
Διάβασε και το παρακάτω αρθρο.
έχεις δίκιο σε αυτό που λές αλλά εδώ έχεις να κάνεις με μια ταινία NETFLIX αλλά απο την άλλη με ηθοποιούς ορόσημο!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Μονοτονη και βαρετη για μενα

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Δεν το χάνω με τίποτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Στο τέλος πεθαίνει...  :2funny:

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Μονοτονη και βαρετη για μενα
τελικα , και για μενα.
πολυ καλη παραγωγη αλλα περιμενα πολλα περισσοτερα.
πολυ καλη ερμηνεια ( θα παρει οσκαρ κατα τη γνωμη μου )
ΑΛΛΑ
για μενα παντα ο Τζοκερ θα ειναι ενας.
Χιθ Λετζερ.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πόση διάρκεια έχει η ταινία;;

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
καλή ταινία. καλή μουσική. καλός φωτισμός και σκηνοθεσία. προσωπικά έπληξα λιγάκι. αν δεν ήταν ο πολύ καλός φοίνιξ δεν νομίζω ότι θα τραβούσε τόσο την προσοχή. υπερτιμημένη κατά την άποψή μου

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
ταινίες με σκιαγράφηση ψυχοπαθών και κοινωνικά μηνύματα έχουν γυριστεί πολλές. δεν είπε κάτι καινούριο. ίσως για τους νεώτερους είναι εντυπωσιακή. αναδεικνύεται κυρίως το ταλέντο του πρωταγωνιστή

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τι προτεινετε να πονταρω για οσκαρ καλυτερης ταινιας? Ιρλανδο ή Τζοκερ?

Δεν εχω δει το Irishman.
Ειδα το Joker και δεν τρελαθηκα (με τα δικά μου πολυ σκληρα κριτηρια, μιας κι ασχολουμαι με το συγκεκριμενο σπορ. Δλδ δεν ειμαι θεατης του ποπκορν).
Παρα ταυτα, θα σου πω οτι το Irishman δεν εχει την παραμικρη ελπιδα απεναντι στο Joker για το μεγαλο βραβειο.
ΥΓ. Ο Ταραντινο ηταν πολυ δυνατος αλλά ουτε κι αυτος θα τραβηξει κοντρα στο Joker. Δεν θυμαμαι τι αλλες mainstream ταινιες ειδα φετος (σιγουρα η καλυτερη που ειδα ηταν το "Ενας Ελεφαντας..." του Κινεζου αυτοχειρα). Αν ψήφιζα εγω, θα εδινα το μεγαλο Οσκαρ στον Ταραντινο και το Σκηνοθεσιας και Α' Ανδρικου στο Joker. Αλλά δεν ψηφίζω εγω.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν την είδα ακόμη. Πάντως κρατάω μικρό καλάθι: ταινίες που διαφημίζονται κατά κόρον και η φήμη τους κατακλύζει τη δημόσια σφαίρα με όλες τις ευλογίες της βιομηχανίας του θεάματος, ταινίες που διαπρέπουν στη συνείδηση των θεατών, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, πετυχαίνουν συνήθως τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να δώσουν στο κοινό αυτό που ακριβώς περιμένει.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για τον Χιθ Λέτζερ: ο ηθοποιός εκείνος έμοιαζε να μην υποκρίνεται αλλά να 'χει καταληφθεί από μια ένθεη μανία...
Ίσως επειδή οι ασχολίες του ήταν άλλες κι ανέλαβε την υπόδυση του συγκεκριμένου ρόλου κατ' εξαίρεση, για την πλάκα του και τις οικονομικές απολαβές του εγχειρήματος με τις οποίες θα προωθούσε τα πειραματικά θεατρικά του σχέδια. 

Pazuzuriel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Το είδα σε προβολή των 3,5 ευρώ και πιστεύω τόσο άξιζε. Όλη την ταινία την σηκώνει ο Φοίνιξ στις πλάτες του. Αν δεν ήταν αυτός η ταινία θα ήταν πολύ μέτρια.

SexPlay

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Όντος η ταινία ήταν μέτρια όχι κάτι τρελό και ο Joaquin Phoenix κουβαλάει πολύ!! παρόλα αυτά αξίζει να τη δείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom