Επισκέπτης
Ό,τι έγινε, έγινε !!!
Σημασία έχει το μέλλον! Κοιτάζουμε μπροστά!
Σημασία έχει το μέλλον! Κοιτάζουμε μπροστά!
τι λιγα χιλιομετρα εμειναν;Πέρασαν του κώλου τα 9μερα, ξαναβάρα τύπε αλύπητα, πριν ξαναφύγει στους Άραβες, λίγα χιλιόμετρα της έχουν μείνει. :S
μια νυχ4α που μεθυσε με λαδακι μπηκαν 4 δαχτηλα με ευκολιαπολυ μεγαλη σημασια εχει η διαμετρος της κωλοτρυπας διοτι θελουμε να αποκτησουμε εγκυκλοπαιδικη γνωση γυρω απο το θεμα
οχι δεν εχωτύπε τι [size=14pt]Φ[/size] έχει η κωλότρυπα; Κωλοβυθόμετρο χρησιμοποίησες; Πάνε μέτρα και πες μας, έχει σημασία.
έχει φίλε..τον Man79εχει καμια φιλη ρωσιδα να με γνωρισει η γυναικα σου. να μην εχει ομως δεσμο
τυπε από το τρόπο γραφής του-χαζες ερωτήσεις πάει ο νους μου σε παλιότερα θρεντς απλά βαριέμαι να τα ψάξω..τη μια το παίζε παρθένος την άλλη πιτσιρικάς που ήθελε να στείλει λουλούδια στη κοπελιά που δεν τον γουστάρει κλπ..Σιγα μην τον έχουμε πάρει σοβαράΜου αρεσει που ο τυπος σας δουλευει και εσεις καθεσετε και του απαντατε,ο τυπος δεν εχει με τι να ασχοληθει και τρολαρει εδω μεσα να περναει την ωρα του
τι λιγα χιλιομετρα εμειναν;
Μου αρεσει που ο τυπος σας δουλευει και εσεις καθεσετε και του απαντατε,ο τυπος δεν εχει με τι να ασχοληθει και τρολαρει εδω μεσα να περναει την ωρα του
δεν φτιαχνετε αυτο; να μην εχει προβλημα;'Οπου να ναι τύπε θα της κρέμεται το κωλάντερο σαν ουρά, κοίτα να το ευχαριστηθείς πριν το πάρει στο χέρι.
δεν φτιαχνετε αυτο; να μην εχει προβλημα;
Πως, φτιάχνει, το τυλίγει στη μέση η γκόμενα αντί για ζώνη.
σοβαρα τωραΠως, φτιάχνει, το τυλίγει στη μέση η γκόμενα αντί για ζώνη.
σοβαρα τωρα
Μπορεί να το κάνει κοκορέτσι.Με αραβική γεύση.Πως, φτιάχνει, το τυλίγει στη μέση η γκόμενα αντί για ζώνη.
Μπορεί να το κάνει κοκορέτσι.Με αραβική γεύση.
Aυτό είναι το μόνο σίγουρο..Η γυναικα μου μετα τη κριση πηγε για δουλεια 2 φορες στο Μαροκκο και 1 φορα στο Ντουμπαι. Σαν χορευτρια . Στο Μαροκκο εμεινε 3 μηνες καθε φορα, περιπου . Στο Ντουμπαι για 20 μερες . Μου ειπαι οτι σε αυτες της χωρες δεν κανουν σχεση ή σεξ χωρις γαμο.
δουλευε υπερωριες η πισω τρυπα στην αραπια μιας και ο ιδιος λεει ότι δεν την πολυτροχησε από πισω γιατι δεν τον αφηνε.στην τελική το μείζον θέμα που προκύπτει είναι το ποιος έκανε τελικά την κωλονοσκόπηση
ο γείτονας; ο άραβας; ο μαροκινός; ή ο ίδιος και μας το κρύβει
πιστεύω ότι οι καταρτισμένοι επιστήμονες της ΝΑΣΑ να μας δώσουν την απάντηση πάνω στο καυτό αυτό θέμα της επικαιρότητας.
ολοι την ωρα μας περναμε τυπε αν αυτος τρολαρει οι αλλοι τον αντιτρολαρουν.Μου αρεσει που ο τυπος σας δουλευει και εσεις καθεσετε και του απαντατε,ο τυπος δεν εχει με τι να ασχοληθει και τρολαρει εδω μεσα να περναει την ωρα του