Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
ε καλα αν επαθε εκαι δε τη πηδουσαν;αμα εχει παθει καμια χαλαρωση σφιγκτηρα τυπε δεν πρεπει να στον δωσει γιατι θα εχει θεματα μετα
ε καλα αν επαθε εκαι δε τη πηδουσαν;αμα εχει παθει καμια χαλαρωση σφιγκτηρα τυπε δεν πρεπει να στον δωσει γιατι θα εχει θεματα μετα
τι καμπινγκ; δεν πηγα ποτε
τι πραγμα;Ελα ρε, μεταξυ μας, μονο 17 μελη, 41 επισκεπται, εγω και συ διαβαζουμε.
τι πραγμα;
αποκλειεται αυτοι με την λυσσα που εχουν κ εξω να ειχε βγει το εντερο αυτοι θα πηδουσανε καλα αν επαθε εκαι δε τη πηδουσαν;
η μικρη αρκουδα πηγε καμπινγκ με την οικογενεια τηςΘυμησε μου την ιστορια με τις αρκουδες στο καμπινγκ, εχουμε και νεα μελη που διψανε για ιστοριες βγαλμενες απο τη ζωη.
οταν το δοκιμασαμε πιο πσλια λιγο φισικα τη μιση εβαλα. Βγηκε το εντερο λιγο . Μερικα εκατοστα . Αλλα μιλαο πριν παει τις τελευταιες φορες. Μετα δεν ηθελε ουτε να δοκιμασουμε ξανααποκλειεται αυτοι με την λυσσα που εχουν κ εξω να ειχε βγει το εντερο αυτοι θα πηδουσαν
εχει γινει ζημια στη πισω πορτα τυπεοταν το δοκιμασαμε πιο πσλια λιγο φισικα τη μιση εβαλα. Βγηκε το εντερο λιγο . Μερικα εκατοστα . Αλλα μιλαο πριν παει τις τελευταιες φορες. Μετα δεν ηθελε ουτε να δοκιμασουμε ξανα
πριν παει προσφατα . Πηγε μια φορα εκει παλια οταν ηταν 20 . Αλλα απο τοτε θα εσφιγγε. Σωστα;εχει γινει ζημια στη πισω πορτα τυπε
ποσα χρονια την ξερεις?πριν παει προσφατα . Πηγε μια φορα εκει παλια οταν ηταν 20 . Αλλα απο τοτε θα εσφιγγε. Σωστα;
10χρονια οχι στην αρχη δοκιμασαμε απο κολο και βγηκε το εντερο. Αν θεωρηται νορμαλποσα χρονια την ξερεις?
στην αρχη ηταν νορμαλ η πισω πορτα?
αν βγηκε τυπε δεν είναι νορμαλ εχει γραψει χιλιαδες χιλιόμετρα ο μετρητης10χρονια οχι στην αρχη δοκιμασαμε απο κολο και βγηκε το εντερο. Αν θεωρηται νορμαλ
μου ελεγε οτι μια φορα δοκιμασε. Αλλα δεν δυσκολευοταν να μπω μεσααν βγηκε τυπε δεν είναι νορμαλ εχει γραψει χιλιαδες χιλιόμετρα ο μετρητης
ποσα πολλα δηλαδη 5-10 γαμησια;αν βγηκε τυπε δεν είναι νορμαλ εχει γραψει χιλιαδες χιλιόμετρα ο μετρητης
ολες αυτό λενε....μου ελεγε οτι μια φορα δοκιμασε. Αλλα δεν δυσκολευοταν να μπω μεσα
με 10 δεν βγαινει το εντερο μαν.ποσα πολλα δηλαδη 5-10 γαμησια;
24 ηταν φιλε . Εφαγε τοσους;με 10 δεν βγαινει το εντερο μαν.
είναι αμέτρητα μπορει 50 μπορει 100 μπορει και πολύ παραπανω
από τα 18 να ξεκινησε να τρωγε σου λεω 10 τον χρονο μεχρι τα 24 εχει φαει 7024 ηταν φιλε . Εφαγε τοσους;
σεξ εκανε μου ειπαι στα 14από τα 18 να ξεκινησε να τρωγε σου λεω 10 τον χρονο μεχρι τα 24 εχει φαει 70
αστο τυπε μην το μετραςσεξ εκανε μου ειπαι στα 14