Αυγολέμονος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σκαττoo τυπετη σταμπα ειχε; ταττοο;
σκαττoo τυπετη σταμπα ειχε; ταττοο;
δε μπορει να ετυχε καποιες φορες να λεροθη;σκαττoo τυπε
δεν εχει εμενα αλλα εχει καποια που εχειΤυπε μόνο αν υπάρχει διαρροή
εδωσες τιμή και υπηρεσίες τυπε;δεν εχει εμενα αλλα εχει καποια που εχει
οχιεδωσες τιμή και υπηρεσίες τυπε;
Ναι,και βέβαια μπορεί.Ειδικα άμα είναι μπουργανα.δε μπορει να ετυχε καποιες φορες να λεροθη;
τη ειναι;Ναι,και βέβαια μπορεί.Ειδικα άμα είναι μπουργανα.
Μπουργανα..Δεν ξέρεις τι είναι??τη ειναι;
οχιΜπουργανα..Δεν ξέρεις τι είναι??
Για να δεις αν κάποιος η κάποια είναι μπουργανα (πολύ φαρδιά,,ξεχυλωμενη) κάνεις το ακόλουθο τεστ.Τον,η την βάζεις να κάνει βαθιά υπόκλιση και εσύ με ένα φακό κοιτάς μέσα στην κωλοτρυπιδα .Άμα μπορέσεις και δεις τις αμυγδαλές του/της τότε είναι μπουργανα.
δε θα με αφηση . Αλλα ενα ανιγμα το εχει ο κολος της οταν ειναι στα 4Για να δεις αν κάποιος η κάποια είναι μπουργανα (πολύ φαρδιά,,ξεχυλωμενη) κάνεις το ακόλουθο τεστ.Τον,η την βάζεις να κάνει βαθιά υπόκλιση και εσύ με ένα φακό κοιτάς μέσα στην κωλοτρυπιδα .Άμα μπορέσεις και δεις τις αμυγδαλές του/της τότε είναι μπουργανα.
χαχαχεχε.Τελικά είσαι απίστευτος ρε φίλε.Εχεις πολύ ωραίο χιούμορ.Μπραβο σου.δε θα με αφηση . Αλλα ενα ανιγμα το εχει ο κολος της οταν ειναι στα 4
ειδες εχω ταλεντωχαχαχεχε.Τελικά είσαι απίστευτος ρε φίλε.Εχεις πολύ ωραίο χιούμορ.Μπραβο σου.
ειδες εχω ταλεντω
ειμαι φιλολογοςΑιποισης τα πασ πωλι καλα με τιν ωρθωγραφεια
ειμαι φ[size=20pt]ε[/size]λολογος
δεν ειπα κατι τετοιο. Αλλα μπορει να την πηδαγαν αραβεςΣε λιγο θα μας πει οτι του την πηδηξαν κατι γουρουνια Αραβες!!!!
Πως το λεγαν το μελος που του πηδαγαν κατι γουρουνια ανδρες παρα την θεληση της?