μιας και εισαι παντρεμενος ειναι απολυτως λογικο να εχεις πολυ περισσοτερα εξοδα στο νοικοκοιριο του σπιτιου σου απο εναν ελευθερο.
οπως ολο το κοσμο τον γονατισε η οικονομικη κριση το ιδιο συνεβη και σ' εσενα. και εγω εχω θεματα διοτι το κρατος με πηδαει στην φορολογια.
η ρωσιδες οπως και καθε ρωσιδα ειναι εξυπνες γυναικες και οταν βλεπουν οτι υπαρχει θεμα οικονομικο μεσα στην οικογενεια θα ψαξουν τροπο να συνεισφερουν οικονομικα, χωρις απαραιτητα να σου πουν τον τροπο με τον οποιο θα το κανουν.
οι ελληνιδες επειδη ειναι μαμοθρεφτα σκουπιδια θα ειχες μεγαλη φαγουρα και γκρινια μεσα στο σπιτι καθε μερα αν ειχες ελληνιδα γυναικα και ουτε θα εκανε καποια προσπαθεια για να βελτιωσει την οικονομικη σας κατασταση. αυτα για τις ελληνιδες.
τωρα οσο αφορα τα ταξιδια σε μαροκο και ντουμπαι σιγουρα εκανε σεξ αλλά αυτο μην σε απασχολει διοτι εγινε και δεν αλλαζει.
το θεμα ειναι επειδη διαβασα αυτα που εγραψες φαινεται οτι η γυναικα σου σε αγαπαει πραγματικα. αλλιως θα σε ειχε παρατησει και θα εψαχνε να βρει καποιον πιο οικονομικα δυνατο ή θα εκανε βιζιτες σε καποιο πρακτορειο για να οικονομαει και θα ειχατε χωρισει.
το θεμα τωρα ειναι αν ξερεις ποσα χρηματα εβγαλε. γνωριζεις ή πιθανον να σου κρυβει το αληθινο χρηματικο ποσο που εβγαλε;
κοιτα να κανεις ενα παιδακι μαζι της μην σας παρουν τα χρονια και δεν θα μπορει μετα να κανει παιδια διοτι απο οσο εχω καταλαβει αγαπιεστε σαν ζευγαρι πραγματικα.
τωρα οσο αφορα το κερατο που εφαγες τουλαχιστον εγινε για καλο σκοπο, μην δινεις σημασια περσαμενα ξεχασμενα διοτι ειναι παλι κοντα σου και στην αγκαλια σου γιατι καλιστα θα μπορουσε να σε ειχε παρατησει απο οτι βλεπω ειναι ως εμφανιση +7 και μπορει ευκολα να βρει αντρα. θα πηδηξεις και εσυ καμια πουτανιτσα απο καποιο γραφειο ετσι στην ζουλα ισα για να πεις απο μεσα σου οτι της τα φορεσες και εσυ.