Νέα

Ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με τη γυναικα μου(αν ετυχε καποιου αλλου ή γνωριζετε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Man79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 537
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνωριζετε για τις σχεσεις που εχουν σε αυτες τις χωρες ;

• Απαγορευετε το σεξ εκτος γαμου

Ψήφοι: 5 6,5%
  • Απαγορευετε το σεξ εκτος γαμου αλλα κανουν

Ψήφοι: 20 26,0%
  • Δεν απαγορευετε

Ψήφοι: 6 7,8%
  • Με ξενες επιτρεπετε

Ψήφοι: 46 59,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι Τριτοκοσμικοί (Ασιάτες και Αφρικάνοι) ζηλεύουν και μισούν όλους όσους ανοίκουν στη Λευκή φυλή!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Οι θερμές στον έρωτα γυναίκες γίνονται ψυχρές μόνον όταν κάποιοι "εραστές" τους τις κακομεταχειριστούν! (Π.χ ομαδικός βιασμός, παρά φύσει ασέλγεια, ξυλοδαρμός κ.α).

παιζει και πολυ χεσιμο και κατουρημα εκει κατω ... :piss:

OP
OP
Man79

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
Οι θερμές στον έρωτα γυναίκες γίνονται ψυχρές μόνον όταν κάποιοι "εραστές" τους τις κακομεταχειριστούν! (Π.χ ομαδικός βιασμός, παρά φύσει ασέλγεια, ξυλοδαρμός κ.α).
δε θελει πολυ σεξ και ειναι λιγο ψυχρη . Αφου τις πληρονουν . Γιατη να της βιασουν η να τις κτηπισουν

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.166
Πόντοι
371
Όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.

εγω ετυχε να παω μεμια μαροκινη που ηταν η τεταρτη γυναικα αραβα και τρελαινοταν να τον τρωει στον κωλο. με χαλαγε μονο που πριν με εβαζε να τρωω μαροκινα φαγια με πλιγουρια κρεμιδια κσι κρεατα καφτερα που μεεφερναν γκαουρες. Μετα πλακονοτανε στους μπαφους και επειτα με εβαζε να την επαιρνω πιπα κωλο

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι (άντρες και γυναίκες) είναι σεξουαλικά ανώμαλοι και βιτσιόζοι!

OP
OP
Man79

Man79

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
77
Πόντοι
1
εγω ετυχε να παω μεμια μαροκινη που ηταν η τεταρτη γυναικα αραβα και τρελαινοταν να τον τρωει στον κωλο. με χαλαγε μονο που πριν με εβαζε να τρωω μαροκινα φαγια με πλιγουρια κρεμιδια κσι κρεατα καφτερα που μεεφερναν γκαουρες. Μετα πλακονοτανε στους μπαφους και επειτα με εβαζε να την επαιρνω πιπα κωλο
εμενα δε θελει απο κολο. Αν και 2-3 δαχτιλα της εβαλα και μπηκανε ευκολα

Επισκέπτης
εμενα δε θελει απο κολο. Αν και 2-3 δαχτιλα της εβαλα και μπηκανε ευκολα

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν το κωλογαμήσι ως βρώμικο έρωτα και θέλουν τον άντρα τους μόνο στο μουνί τους! Επίσης, κάποιες θεωρούν και το στοματικό ως βρώμικο.

Πριν πολλά χρόνια κάποια φίλη μου (ήταν στα νιάτα της μεγάλη πόρνη!) μου είχε πει ότι τον άντρα της δεν τον άφησε ποτέ να της κάνει γλυφομούνι διότι θεωρούσε όλους όσους το κάνουν ως αντράκια και όχι ως άντρες που αξίζουν να έχουν μια μουνάρα ως γυναίκα!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.
να μου λεγες ότι οι γυναικιες στην αραπια είναι κουτσουρα θα σου λεγα ναι λογω του συντηριτισμου που υπαρχει αλλα οι ευρωπαιες γκομενες των αραβων τι να σου πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom