ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
αυτο πρεπει να ισχιη . Ετση ειναι και η γυναικα μου
αρα εχεις καταλαβει τι έπαιξε ....
αυτο πρεπει να ισχιη . Ετση ειναι και η γυναικα μου
αρα εχεις καταλαβει τι έπαιξε ....
Με όποιον δάσκαλο κάθησεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.δεν εχουν προτοβουλια η γυναικες; τη τους κανουν;
Οι θερμές στον έρωτα γυναίκες γίνονται ψυχρές μόνον όταν κάποιοι "εραστές" τους τις κακομεταχειριστούν! (Π.χ ομαδικός βιασμός, παρά φύσει ασέλγεια, ξυλοδαρμός κ.α).
δε θελει πολυ σεξ και ειναι λιγο ψυχρη . Αφου τις πληρονουν . Γιατη να της βιασουν η να τις κτηπισουνΟι θερμές στον έρωτα γυναίκες γίνονται ψυχρές μόνον όταν κάποιοι "εραστές" τους τις κακομεταχειριστούν! (Π.χ ομαδικός βιασμός, παρά φύσει ασέλγεια, ξυλοδαρμός κ.α).
δε θελει πολυ σεξ και ειναι λιγο ψυχρη . Αφου τις πληρονουν . Γιατη να της βιασουν η να τις κτηπισουν
Τυπε αστούς να λένε αν δεν ξέρεις εσύ τη γυναίκα σου ποιος τη ξέρει;δε θελει πολυ σεξ και ειναι λιγο ψυχρη . Αφου τις πληρονουν . Γιατη να της βιασουν η να τις κτηπισουν
Όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.
Τα γουρουνιά μόνο λείπουν από το σενάριο
Τυπε αστούς να λένε αν δεν ξέρεις εσύ τη γυναίκα σου ποιος τη ξέρει;
εμενα δε θελει απο κολο. Αν και 2-3 δαχτιλα της εβαλα και μπηκανε ευκολαεγω ετυχε να παω μεμια μαροκινη που ηταν η τεταρτη γυναικα αραβα και τρελαινοταν να τον τρωει στον κωλο. με χαλαγε μονο που πριν με εβαζε να τρωω μαροκινα φαγια με πλιγουρια κρεμιδια κσι κρεατα καφτερα που μεεφερναν γκαουρες. Μετα πλακονοτανε στους μπαφους και επειτα με εβαζε να την επαιρνω πιπα κωλο
εμενα δε θελει απο κολο. Αν και 2-3 δαχτιλα της εβαλα και μπηκανε ευκολα
τη γυναικα μου;Α την μποτάνα ρε τύπε. Δοκίμασες να την πληρωσεις;
Α την μποτάνα ρε τύπε. Δοκίμασες να την πληρωσεις;
εμενα δε θελει απο κολο. Αν και 2-3 δαχτιλα της εβαλα και μπηκανε ευκολα
Ας πάει να ρωτηξει αυτούς τοτεςOι Ντουμπαιδιότες. :S :S :S
τη γυναίκα του Τυπε;Α την μποτάνα ρε τύπε. Δοκίμασες να την πληρωσεις;
να μου λεγες ότι οι γυναικιες στην αραπια είναι κουτσουρα θα σου λεγα ναι λογω του συντηριτισμου που υπαρχει αλλα οι ευρωπαιες γκομενες των αραβων τι να σου πω.Όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.