You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με τη γυναικα μου(αν ετυχε καποιου αλλου ή γνωριζετε)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Man79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 537
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λάγκερφελντ
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πάνω από 1000 χιλιόμετρα απόσταση δεν μετριέται για κέρατο
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω ξερω ότι αραβες γουσταρουν να πηδανε πισω τρυπα κατι φιλαράκια που ειχα ολο τους κωλους των γυναικων κοιτουσαν.δηλαδη; τι κανουν ;
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
κολο δε μου δινειεγω ξερω ότι αραβες γουσταρουν να πηδανε πισω τρυπα κατι φιλαράκια που ειχα ολο τους κωλους των γυναικων κοιτουσαν.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω είμαι της φιλοσοφιας ότι αν εσυ θες κωλο και η γκομενα δεν στον δινει αρχικα πηγαινε το λαου λαου μεχρι να καβλωσει και αν και εκει σου πατησει φρενο την σουταρεις.κολο δε μου δινει
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
γενικα οι αραβες γαμανε σαν λυσασμενα σκυλια ολη την ωρα το σεξ εχουν στο μυαλο τους σε κάθε συζητηση που καναμε ολο για σεξ και γυναικες μιλουσαν συν ότι δεν μπορουν και να εκτονωθουν οποτε βγαζουν το αχτι τους στις χορευτριες
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
στην αρχη κατι γινοταν . Αλλα πονουσε . Αν και 2-3 δαχτιλα εμπεναν ευκολα.εγω είμαι της φιλοσοφιας ότι αν εσυ θες κωλο και η γκομενα δεν στον δινει αρχικα πηγαινε το λαου λαου μεχρι να καβλωσει και αν και εκει σου πατησει φρενο την σουταρεις.
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
γενικα οι αραβες γαμανε σαν λυσασμενα σκυλια ολη την ωρα το σεξ εχουν στο μυαλο τους σε κάθε συζητηση που καναμε ολο για σεξ και γυναικες μιλουσαν συν ότι δεν μπορουν και να εκτονωθουν οποτε βγαζουν το αχτι τους στις χορευτριες
αν θελει καποια θα το κανει . Δεν την υποχρεωνουν σωστα;γενικα οι αραβες γαμανε σαν λυσασμενα σκυλια ολη την ωρα το σεξ εχουν στο μυαλο τους σε κάθε συζητηση που καναμε ολο για σεξ και γυναικες μιλουσαν συν ότι δεν μπορουν και να εκτονωθουν οποτε βγαζουν το αχτι τους στις χορευτριες
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
δεν την υποχρεωνουν αλλα τα λεφτα δελεαζουν συν ότι δεν θα εχει μελλον επαγγελματικααν θελει καποια θα το κανει . Δεν την υποχρεωνουν σωστα;
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
γιατι δεν εχει μελλον;δεν την υποχρεωνουν αλλα τα λεφτα δελεαζουν συν ότι δεν θα εχει μελλον επαγγελματικα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
γιατι ολες πανε για τα λεφτα τυπε.και 2000 να παιρνει μονο για τον χωρο όταν θα βγει στη ντοχα η στο ντουμπαι και παει στα malls και αρχιζει να καταναλωνει σε 3 μερες τα εφαγε τα λεφτα.εκει το χρημα αν υπαρχει καταναλώνεται γρηγοραγιατι δεν εχει μελλον;
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
ησουνα εκει εσυ;γιατι ολες πανε για τα λεφτα τυπε.και 2000 να παιρνει μονο για τον χωρο όταν θα βγει στη ντοχα η στο ντουμπαι και παει στα malls και αρχιζει να καταναλωνει σε 3 μερες τα εφαγε τα λεφτα.εκει το χρημα αν υπαρχει καταναλώνεται γρηγορα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ντοχα ημουν ένα χρονικο διαστημα
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
ησουνα εκει εσυ;
Συνημμένα
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καποιος ειναι κρατούκλης αλλά περιμένει να του το πουμε εμεις!!
][move]ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ!![/move]
][move]ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ!![/move]
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.398
- Πόντοι
- 3.936
Όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.γενικα οι αραβες γαμανε σαν λυσασμενα σκυλια ολη την ωρα το σεξ εχουν στο μυαλο τους σε κάθε συζητηση που καναμε ολο για σεξ και γυναικες μιλουσαν συν ότι δεν μπορουν και να εκτονωθουν οποτε βγαζουν το αχτι τους στις χορευτριες
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
αυτο πρεπει να ισχιη . Ετση ειναι και η γυναικα μουΌταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
δεν εχουν προτοβουλια η γυναικες; τη τους κανουν;Όταν ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό, είχε τύχει να πάω με γκόμενες αράβων, που ήταν ευρωπαίες, και στο σεξ ήταν κούτσουρα. Δηλαδή είχαν ξεχάσει και αυτά που ήξεραν μαζί τους.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
αυτο πρεπει να ισχιη . Ετση ειναι και η γυναικα μου
Την έστειλες ξεφτέρι και γύρισε κούτσουρο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις