carpevuziem
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
τυπε πληρωνεται καλα η τεχνη στο Μαροκολιγα ειναι ; δεν μου εδειξε και το λογαργιαζμο της . Μου ειπε μονο
τυπε πληρωνεται καλα η τεχνη στο Μαροκολιγα ειναι ; δεν μου εδειξε και το λογαργιαζμο της . Μου ειπε μονο
χαχαχαχα καλο ......κρατα εσυ τα 12 000 .
και στειλτην παλι πισω για δουλεια ..
λιγα ειναι ; δεν μου εδειξε και το λογαργιαζμο της . Μου ειπε μονο
χαχαχαχα καλο ......
Τυπε ενα φιδακι ειναι λιγο για δω. Θελει ζωολογικο κηπο :S
στο μαροκο εχω ακουσει πεφτει λιγο χρημα σχετικα με τα υπολοιπα αραβικα,εγω θεωρω ότι είναι πολλα για μαροκο αν ηταν ντουμπαι οριακα αν και στη ντοχα πεφτει πιο πολύ χρημααπο μαροκο περιπου 15 000 3 μηνες
150 ευρω ο μεσος μισθος στο μαροκο οποτε για να παρει 15000 σε 3 μηνες φαντασου τι εγινεμε 15000 σε ενα τριμηνο δε σου τα φορεσε πολυ τυπε.σκεψου οτι οι μαροκανοι πανε να δουλεψουν στην ισπανια για 7-8 εκατοσταρικα.
και αραβικη χωρα να μην εχει χορευτριες...εχω αρχισει να φανταζομαι τυπε150 ευρω ο μεσος μισθος στο μαροκο οποτε για να παρει 15000 σε 3 μηνες φαντασου τι εγινε
150 ευρω ο μεσος μισθος στο μαροκο οποτε για να παρει 15000 σε 3 μηνες φαντασου τι εγινε
και αραβικη χωρα να μην εχει χορευτριες...εχω αρχισει να φανταζομαι τυπε
στα κρατη του κολπου είναι χειροτερα τα πραγματα,ειχα μεινει ντοχα ένα διαστημα μεχρι και δροσερα αγορια αγοράζανε οι καταριανοικαι αραβικη χωρα να μην εχει χορευτριες...εχω αρχισει να φανταζομαι τυπε
αυτα δεν εχουν σχεση με τη συγκεκριμενη υποθεση.η κοπελα ειναι χορευτρια και εβγαλε ενα φυσιολογικο μεροκαματακι για μαροκο.στα κρατη του κολπου είναι χειροτερα τα πραγματα,ειχα μεινει ντοχα ένα διαστημα μεχρι και δροσερα αγορια αγοράζανε οι καταριανοι
γινεται χαμος στα εμιρατα αλλα στην ντοχα επεφτε πιο χοντρο παραδακι και αυτό το λεω γιατι ολες από ντουμπαι ερχονταν και ενας μεσα στο χοτελι που τα ηξερε τα πραγματα εκ των εσω η ντοχα ηταν ο τελικος προορισμος μετα από ντουμπαι αμπου νταμπι και κουβειτ.αυτα δεν εχουν σχεση με τη συγκεκριμενη υποθεση.η κοπελα ειναι χορευτρια και εβγαλε ενα φυσιολογικο μεροκαματακι για μαροκο.
στα εμιρατα πρεπει να γινεται χαμος.
Ο λιακοσον ειναι ο τυπος?
αλλη λενε ειναι λιγα . Τωρα λετε ειναι πολλα . Τελικα ;150 ευρω ο μεσος μισθος στο μαροκο οποτε για να παρει 15000 σε 3 μηνες φαντασου τι εγινε
Ρε φίλε, εσένα σου φτάνουν??αλλη λενε ειναι λιγα . Τωρα λετε ειναι πολλα . Τελικα ;