dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 528
- Πόντοι
- 96
ξεβαφαν οι αραπαδες τυπε;ειναι λιγο πιο σουρομενη τορα και πιο σκουρα
ξεβαφαν οι αραπαδες τυπε;ειναι λιγο πιο σουρομενη τορα και πιο σκουρα
δε ξερωξεβαφαν οι αραπαδες τυπε;
Τι εννοείς φίλε.Το έχει ρίξει στο ποτό η κωλοτρυπιδα της? Αλκοολικη κωλοτρυπιδα πρώτη φορά ακούω!ειναι λιγο πιο σουρομενη
ενοω σουροσε εχει πιο πολλες ραγαδες το δερμαΤι εννοείς φίλε.Το έχει ρίξει στο ποτό η κωλοτρυπιδα της? Αλκοολικη κωλοτρυπιδα πρώτη φορά ακούω!
τι γνωμη εχει για το double anal τυπε;ενοω σουροσε εχει πιο πολλες ραγαδες το δερμα
δε τη ρωτησατι γνωμη εχει για το double anal τυπε;
Δεν είναι λογικό.Κανονικα έπρεπε μετά το λίφτινγκ από το ειδικό εργαλείο που έχουν οι Άραβες να μην έχει ουτε μια ραγαδα.Γυαλι έπρεπε να ήταν η κωλοτρυπιδα της.Μαλακια δουλειά της έκαναν!ενοω σουροσε εχει πιο πολλες ραγαδες το δερμα
μπορει να επεσε σε πρωκτικους εξτρεμιστες τυπεΔεν είναι λογικό.Κανονικα έπρεπε μετά το λίφτινγκ από το ειδικό εργαλείο που έχουν οι Άραβες να μην έχει ουτε μια ραγαδα.Γυαλι έπρεπε να ήταν η κωλοτρυπιδα της.Μαλακια δουλειά της έκαναν!
Φαίνεται να το'χει τερματίσει το κοντέρ - πολλάκις..Εδω φενετε
η γυναικα μου απο ρωσια ειναιΦαίνεται να το'χει τερματίσει το κοντέρ - πολλάκις..
Ρουμανάκι; απο delivery στο σπιτι; ;)
αυτή το ξέρει;η γυναικα μου απο ρωσια ειναι
πιο;αυτή το ξέρει;
Καλογυαλισμένη και ρεκτηφιαρισμέμη τουλάχιστον σε Φ3 !!!...πως πρεπει να ειναι η τρυπα δηλαδη;
Εσύ το τερμάτησες ρε φίλε μου .... Ντροπήσου που τόλμησες να κάνεις τέτοιες σκέψεις για την γυναίκα σου!...Εδω φενετε
man τέσσερα δάχτυλα , μαζί με την πούτσα σου;μια νυχ4α που μεθυσε με λαδακι μπηκαν 4 δαχτηλα με ευκολια
Μήπως βρε τύπε να τον δοκιμάζαμε από κοντά τον σφυχτήρα για να σου δίναμε μια ποιό εμπειροστατωμένη και αντικειμενηκή άποψη!..Εδω φενετε
Ναι σίγουρα.Απο τον κωλο είναι παρθένα και από το νιμου Ζυγός,με ωροσκόπο ταύρο.Εσύ το τερμάτησες ρε φίλε μου .... Ντροπήσου που τόλμησες να κάνεις τέτοιες σκέψεις για την γυναίκα σου!...
Είναι φως φανάρι ότι από τον κώλο είναι : ΠΑΡΘΈΝΑ !!!....
ηταν πιο κλειστη πιο παλια παντοςΕσύ το τερμάτησες ρε φίλε μου .... Ντροπήσου που τόλμησες να κάνεις τέτοιες σκέψεις για την γυναίκα σου!...
Είναι φως φανάρι ότι από τον κώλο είναι : ΠΑΡΘΈΝΑ !!!....
...τύπε είσαι σπάταλος...εγώ αλλάζω μόνο την κωλοβαλβίδα...αλλά με προσοχή να γίνει καλή δουλειά...και όχι του ΚΩΛΟΥ...Το σύνολο γενικά.Ειναι όπως το αμάξι.Αμα έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα ,είναι πολυδουλεμενο και σου βγάζει προβλήματα, τότε τι κάνεις?Το αλλάζεις.Ολα τα άλλα είναι μερεμετια του ΚΩΛΟΥ.