Εσύ φίλε γνωρίζεις πόσους γάμους έχει κάνει η γυναίκα σου;;;.... ΠΟΛΥ Τυχερός είσαι που ξαναγυρνάει και στο σπίτι!!!!.... Θα πρέπει να είσαι φοβερός εραστής για να κρατάς τέτοια γυναίκα!!!....Η γυναικα μου μετα τη κριση πηγε για δουλεια 2 φορες στο Μαροκκο και 1 φορα στο Ντουμπαι. Σαν χορευτρια . Στο Μαροκκο εμεινε 3 μηνες καθε φορα, περιπου . Στο Ντουμπαι για 20 μερες . Μου ειπαι οτι σε αυτες της χωρες δεν κανουν σχεση ή σεξ χωρις γαμο.
Γνωριζετε κατι για το θεμα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με τη γυναικα μου(αν ετυχε καποιου αλλου ή γνωριζετε)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Man79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 537
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Man79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
δεν παντρευτηκε πριν . Μονο μαζι μουΕσύ φίλε γνωρίζεις πόσους γάμους έχει κάνει η γυναίκα σου;;;.... ΠΟΛΥ Τυχερός είσαι που ξαναγυρνάει και στο σπίτι!!!!.... Θα πρέπει να είσαι φοβερός εραστής για να κρατάς τέτοια γυναίκα!!!....
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
Ακομα σχολιάζετε σε αυτο το νήμα ?
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...ε...μέχρι αύριο που θα ανοίξει το καινούργιο τύπε...Ακομα σχολιάζετε σε αυτο το νήμα ?
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
σωστο...παντος δεν περίμενα μια τετοια μαλακια να φτασει τις 31 σελιδες...ε...μέχρι αύριο που θα ανοίξει το καινούργιο τύπε...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
ηταν πιο κλειστη πιο παλια παντος
Μήπως τύπε παίρνει η δικιά σου υπόθετα γλυκερίνης για δυνατό χέσιμο και χέζει δίχως αύριο σε μόνιμη βάση;
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...γιατί περίμενες υπουργό εξωτερικών τον Κατρούγκαλο τύπε?...σωστο...παντος δεν περίμενα μια τετοια μαλακια να φτασει τις 31 σελιδες
Μετά από τρεις μήνες στο Μαρόκο και Ντουμπάι και όπου αλλού έχει πάει τον πούτσο που έχει φάει δεν λέγετε !... Μόλις ξεκουραστεί ΘΑ ξαναπάει όσο αντέξει γιατί τα λεφτά είναι πολλά και ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ !!!...Καλογυαλισμένη και ρεκτηφιαρισμέμη τουλάχιστον σε Φ3 !!!...
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
τυπε ειμαι ασχετος απο πολιτικα...γιατί περίμενες υπουργό εξωτερικών τον Κατρούγκαλο τύπε?...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
τυπε ειμαι ασχετος απο πολιτικα
Και ο Κατρούγκαλος τύπε αλλά υπουργείο πήρε. :S :S
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...ενώ οι καλοί γαμιάδες μαζεύτηκαν εδώ ε?...τυπε ειμαι ασχετος απο πολιτικα
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
δεν σε πιάνω...ενώ οι καλοί γαμιάδες μαζεύτηκαν εδώ ε?...
Τι να σου κάνει ... τόσα χρόνια χορεύτρια τόσα χρόνια τα πόδια άνοιγε , λογικό μου φαίνεται να μεγάλωσε και η σούφρα της...ηταν πιο κλειστη πιο παλια παντος
Δεν βαριέσαι βρε αδερφέ, το βασικό είναι να την αγαπάς και να σε αγαπάει... και αν άνοιξε και λίγο παραπάνω τι έγινε;; Τόσα λεφτά έβγαλε!!!....
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...όλοι χωράμε τύπε...τυπε ειμαι ασχετος απο πολιτικα
Το θέμα φίλε μου να μου το θυμηθείς θα γίνει βάιραλ και θα σχολιάζουν στο μέλλον τα παιδιά μας !..σωστο...παντος δεν περίμενα μια τετοια μαλακια να φτάσει τις 31 σελιδες
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
μην σου πω θα καρφιτσωθεί κιολας
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...τύπε αν χρειάζεσαι καμιά γνώμη για την γυναίκα σου...μην διστάσεις...για να υπάρχει και συνέχεια στο νήμα... ...Το θέμα φίλε μου να μου το θυμηθείς θα γίνει βάιραλ και θα σχολιάζουν στο μέλλον τα παιδιά μας !..
Φίλε Βοήθα να λύσουμε το θέμα του ανθρώπου που έχει ωραία γυναίκα!!.....τύπε αν χρειάζεσαι καμιά γνώμη για την γυναίκα σου...μην διστάσεις...για να υπάρχει και συνέχεια στο νήμα... ...
Και άσε την δικιά μου ... για να είμαι εδώ που είμαι , γιατί είμαι;;;..
Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...δεν ξέρω γιατί είσαι εκεί που είσαι τύπε...και δεν με νοιάζει κιόλας...Φίλε Βοήθα να λύσουμε το θέμα του ανθρώπου που έχει ωραία γυναίκα!!..
Και άσε την δικιά μου ... για να είμαι εδώ που είμαι , γιατί είμαι;;;..
...εσύ τι γνώμη έχεις για την κωλοβαλβίδα της χορεύτριας?...
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
μια χαρα τυπε...δεν ξέρω γιατί είσαι εκεί που είσαι τύπε...και δεν με νοιάζει κιόλας...
...εσύ τι γνώμη έχεις για την κωλοβαλβίδα της χορεύτριας?...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176