το να μην βριζουμε παει ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!καλα πρεπει να ειχε πονεσει πολυ το κωλαρακι σας ε???
τοσα χρονια πουτσα...
μονο ετσι εξηγουνται τα πανηγυρια...
φαντασου κ χασαμε κ πρωταθλημα παλι θα παρουμε..
καλη φαση ε???
αιωνιοι πελατες θα ειστε μια ζωη...
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήτανε στημένο το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 124
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
καλυτερα θα ηταν να κανεις πρωτα υποδειξεις στον moderator που ειρωνευτηκε κ αποκαλεσε θρηνο την ομαδα μου,κ ανεβασε λιγο την αδρεναλινη μας,κ μετα να κανεις παρατηρησεις
παρολ αυτα,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ για το αν θα ΄΄παω βολτα'' ή οχι...
απλα ηια να ξεκαθαριζουμε καποια πραγματα...
Φιλαράκο αν πειράχτηκες και ανέβηκε η αδρεναλίνη σου τόσο πολύ (επειδή αποκάλεσα το Θρύλο σου Θρήνο) προτιμότερο είναι να μου στείλεις ένα pm και να μου ζητάς «εξηγήσεις»... παρά να κάνεις «πουτάνα» ένα ολόκληρο thread...
Αυτά το ολίγα προς του ευέξαπτους... ;)
και κάτι ακόμα... προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι ενάντια στους κανόνες του site...
Thanks
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φιλαράκο αν πειράχτηκες και ανέβηκε η αδρεναλίνη σου τόσο πολύ (επειδή αποκάλεσα το Θρύλο σου Θρήνο) προτιμότερο είναι να μου στείλεις ένα pm και να μου ζητάς «εξηγήσεις»... παρά να κάνεις «πουτάνα» ένα ολόκληρο thread...
Αυτά το ολίγα προς του ευέξαπτους... ;)
και κάτι ακόμα... προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι ενάντια στους κανόνες του site...
Thanks
καλα για το οτι εκανα πουτανα το thread μαλλον απο μονο σου το εβγαλες...δεν νομιζω ουτε off topic na ημουν,ουτε να χαλασα κανεναν,αντιθετως εδωσα τροφη σε αρκετους να γινει χαβαλες.
οσο για το pm δεν χρειαζετε να σου κανω,μπορουμε να λυσουμε κ τις ''διαφορες'' μας κατευθειαν απο εδω
κ οσον αφορα τα κεφαλαια...στον γραπτο λογω ενιοτε χρησιμοποιουμε κεφαλαια θελωντας να δωσουμε εμφαση σε κατι..τωρα εαν αυτο παραβαινει τους κανονισμους του forum,πειτε μου το να το ξερω...
αυτα τα λιγα..
φιλε μου τις διαφορες σας να τις λυσετε με πμ!!!εδω μιλαμε για το αν ηταν το ντερμπι στημενο.καλα για το οτι εκανα πουτανα το thread μαλλον απο μονο σου το εβγαλες...δεν νομιζω ουτε off topic na ημουν,ουτε να χαλασα κανεναν,αντιθετως εδωσα τροφη σε αρκετους να γινει χαβαλες.
οσο για το pm δεν χρειαζετε να σου κανω,μπορουμε να λυσουμε κ τις ''διαφορες'' μας κατευθειαν απο εδω
κ οσον αφορα τα κεφαλαια...στον γραπτο λογω ενιοτε χρησιμοποιουμε κεφαλαια θελωντας να δωσουμε εμφαση σε κατι..τωρα εαν αυτο παραβαινει τους κανονισμους του forum,πειτε μου το να το ξερω...
αυτα τα λιγα..
οσο για τα κεφαλαια συνφωνω μαζι σου!!
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω την εχω γραψει πρωτος κιολας την αποψη μου θεμα φιλε nik δες το κ μονος αν θες...η συζητηση απο αλλους κατευθυνθηκε σε αυτα που λεμε...
κ οσον αφορα τις διαφορες,γιαυτο το εχω σε εισαγωγικα.γιατι δεν ειναι καν διαφορες
επιπροσθετως δεν αξιζει να του κανω pm για ενα τοσο ασημαντο θεμα
ειναι οπαδικο το Thread,εγραψε κατι δημοσιως το οποιο για μενα δεν ηταν σωστο κ του απαντησα αναλογα δημοσιως
κ οσον αφορα τις διαφορες,γιαυτο το εχω σε εισαγωγικα.γιατι δεν ειναι καν διαφορες
επιπροσθετως δεν αξιζει να του κανω pm για ενα τοσο ασημαντο θεμα
ειναι οπαδικο το Thread,εγραψε κατι δημοσιως το οποιο για μενα δεν ηταν σωστο κ του απαντησα αναλογα δημοσιως
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το μαη θα πονεσει πιο πολυ φιλε μου...ξερεις στην φιεστα....
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
το μαη θα πονεσει πιο πολυ φιλε μου...ξερεις στην φιεστα....
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... αλλά έχει κι ο καιρός γυρίσματα...
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..
προτελευταιος πεθαινει αυτος που ελπιζει....η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ημουν φιλαρακο οπως ειμαι σε καθε κυριακη σε ολα τα αθληματα της ομαδας μου,οπου κ αν παιζει κ παιρνουμε εισιτηρια
οσο για τον πονο ακομη να καταλαβετε πως ηταν απλα μια ηττα χωρις κοστος??το μονο κοστος ειναι το γοητρο
αλλα κ αυτο μετα απο τοσα χρονια γλεντιου μεσα κ εξω ξεπεραστηκε
το αποτελεσμα ξερεις ποιο ειναι...παλι φιεστα...
θα ποναγε αν ειχε κ αγωνιστικο κοστος...
ξερεις εσυ ριζουπολη...3-0..καλως τα παιδια...
οσο για τον πονο ακομη να καταλαβετε πως ηταν απλα μια ηττα χωρις κοστος??το μονο κοστος ειναι το γοητρο
αλλα κ αυτο μετα απο τοσα χρονια γλεντιου μεσα κ εξω ξεπεραστηκε
το αποτελεσμα ξερεις ποιο ειναι...παλι φιεστα...
θα ποναγε αν ειχε κ αγωνιστικο κοστος...
ξερεις εσυ ριζουπολη...3-0..καλως τα παιδια...
βρε ανυπαρκτοι τι μιλατε? βρειτε πρωτα αιτια υπαρκξης και μετα να μας πειτε κατι...βαζελακια...ανυπαρκτοι ...ε ανυπαρκτοι...δειτε παλι μην βγειτε τριτη πισω απο το αεκακι και μετα να πανηιγηρισετε την δευτερη θεση οπως σας αρμοζει ανυπαρκτοι...
ρε megantoine αφου δεν σε πονεσε γιατι γραφεις εδω και οχι στο "και τον μαη θα ναι ωραια" ε?γιατι σε πονεσε πολυ και ξερεις οτι τοσα χρονια οι καζναφερηδες(για το πεναλντακι κουβεντα ε?) και οι παπουτσεληδες σε συντηρουσανε.αλλα ετσι ειστε υπαλληλακια μια ζωη
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε ολοι ματζικ να δειτε κ καμμια φιεστα ε???
κ προσοχη στη σωφεραντζα κ τους ανεξαρτητους ε?
φιλαρακο εδωσα 60 ευρω κ ειδα ενα αστερι του παγκοσμιου ποδοσφαιρου...
εσυ ποιον ειδες???τον λουκα βυντρα???η τον 2 φορες ριμπο τον εκι γκονζαλες????χαχαχαχαχχχχ για γελια ειστε ρεεεεεεε
κ προσοχη στη σωφεραντζα κ τους ανεξαρτητους ε?
φιλαρακο εδωσα 60 ευρω κ ειδα ενα αστερι του παγκοσμιου ποδοσφαιρου...
εσυ ποιον ειδες???τον λουκα βυντρα???η τον 2 φορες ριμπο τον εκι γκονζαλες????χαχαχαχαχχχχ για γελια ειστε ρεεεεεεε
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καταρχην θα γραφω οπου θελω δεν θα μου πεις εσυ που θα γραψω!
κ κατα δευτερον εδω με προκαλουν κ εδω απανταω!!
μα καλα εχεις το θρασος κ μιλας για διαιτησια?????????
ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια να περνα η ωρα αλλα εσυ το παρακανες...
ερχετε ο σωφερ ρε ολοι προσοχη,ημι-αναπαυση
κ κατα δευτερον εδω με προκαλουν κ εδω απανταω!!
μα καλα εχεις το θρασος κ μιλας για διαιτησια?????????
ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια να περνα η ωρα αλλα εσυ το παρακανες...
ερχετε ο σωφερ ρε ολοι προσοχη,ημι-αναπαυση
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ
- Απαντήσεις
- 46