You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήτανε στημένο το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 124
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλα πρεπει να ειχε πονεσει πολυ το κωλαρακι σας ε???
τοσα χρονια πουτσα...
μονο ετσι εξηγουνται τα πανηγυρια...
φαντασου κ χασαμε κ πρωταθλημα παλι θα παρουμε..
καλη φαση ε???
αιωνιοι πελατες θα ειστε μια ζωη...
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...
τοσα χρονια πουτσα...
καλη φαση ε???
ας κρατησουμε ενα επιπεδο κυριοι!!!νομιζω οι βρισιες δεν χρειαζονται...καλα πρεπει να ειχε πονεσει πολυ το κωλαρακι σας ε???
τοσα χρονια πουτσα...
καλη φαση ε???
καλα πρεπει να ειχε πονεσει πολυ το κωλαρακι σας ε???
τοσα χρονια πουτσα...
καλη φαση ε???
Σε λίγο σε βλέπω να πηγαίνεις καμιά βόλτα αν συνεχίσεις έτσι................... ;)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 218
- Πόντοι
- 36
Τι να κανουμε, αφου βλεπεις το γνωστο παραρτημα δεν μας εκατσε τελικα και μας εκοψε 4 βαθμους.φυσικα κ εχω ρε μεγαλε να σου πω κατι
παλι πουτσα φετος στο πρωταθλημα,πρωταθλημα ε να!
ειμαι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα κ γουσταρω τρελα
αν εχεις κ εσυ αρχιδια παρτο αν μπορεις δευτεροτριτε
Μας εκατσε βεβαια ενα αλλο παραρτημα
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εχεις απολυτο δικιοεξαλλου φιλικη αντιπαραθεση εχουμε...ας κρατησουμε ενα επιπεδο κυριοι!!!νομιζω οι βρισιες δεν χρειαζονται...
ευχαριστω!!!εχεις απολυτο δικιοεξαλλου φιλικη αντιπαραθεση εχουμε...
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σε λίγο σε βλέπω να πηγαίνεις καμιά βόλτα αν συνεχίσεις έτσι................... ;)
καλυτερα θα ηταν να κανεις πρωτα υποδειξεις στον moderator που ειρωνευτηκε κ αποκαλεσε θρηνο την ομαδα μου,κ ανεβασε λιγο την αδρεναλινη μας,κ μετα να κανεις παρατηρησεις
παρολ αυτα,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ για το αν θα ΄΄παω βολτα'' ή οχι...
απλα ηια να ξεκαθαριζουμε καποια πραγματα...
Τα περισσότερα οπαδικά θέματα ανοίγουν με σκοπό να καυτηριάσουν και να γίνει λίγος χαβαλές. Αν κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν ή θίγονται έυκολα θα πρότεινα να μην μπαίνουν και να κάνουν κώλο τα πάντα. Αν πάλι μερικοί γουστάρουν warnings και BANάκια.......................εδώ είμαστε. Φιλικά.
φιλε σονυπ διαφωνω!!!οχι λιγος χαβαλες !!!ΠΟΛΥ χαβαλες πρεπει να γινετε αλλα να μην βριζουμε!!!Τα περισσότερα οπαδικά θέματα ανοίγουν με σκοπό να καυτηριάσουν και να γίνει λίγος χαβαλές. Αν κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν ή θίγονται έυκολα θα πρότεινα να μην μπαίνουν και να κάνουν κώλο τα πάντα. Αν πάλι μερικοί γουστάρουν warnings και BANάκια.......................εδώ είμαστε. Φιλικά.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οταν λες κατι να μπορεις να το στηριξεις με επιχειρηματα οχι απλα να το λες για να το πεις...
αν ομως εσυ εισαι πικραμενος με το αεκακι σου,δεν πειραζει,μιλας απο θεση ισχυος,αρα κανε ΟΣΑ ban και ΟΣΑ warnings θες...
φιλικα εννοειτε
αν ομως εσυ εισαι πικραμενος με το αεκακι σου,δεν πειραζει,μιλας απο θεση ισχυος,αρα κανε ΟΣΑ ban και ΟΣΑ warnings θες...
φιλικα εννοειτε
φιλε σονυπ διαφωνω!!!οχι λιγος χαβαλες !!!ΠΟΛΥ χαβαλες πρεπει να γινετε αλλα να μην βριζουμε!!!
Δεν διαφωνεί κανείς με τον χαβαλέ Νίκο και ειδικά εγώ.......το ξέρετε. Βρισιές όμως, πέφτει μαχαίρι. Και δεν ενοώ βρισιά το να με πούνε χανούμι, βάζελο ή θρήνο...............ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.
megantoine ο σονυπ δεν τα λεει επειδη ειναι πικραμενος αλλα επειδη πρεπει!!εξαλου και εσυ το παραδεχτηκες οτι δεν πρεπει να βριζουμε!!αυτο ισχυει για ΟΛΟΥΣ μας!!οταν λες κατι να μπορεις να το στηριξεις με επιχειρηματα οχι απλα να το λες για να το πεις...
φιλικα εννοειτε
ναι ρε μαγκα καταλαβενομαστε!!!δυο φορες εχω πει να κρατησουμε την κουβεντα σε κοσμια επιπεδα!!Δεν διαφωνεί κανείς με τον χαβαλέ Νίκο και ειδικά εγώ.......το ξέρετε. Βρισιές όμως, πέφτει μαχαίρι. Και δεν ενοώ βρισιά το να με πούνε χανούμι, βάζελο ή θρήνο...............ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.
μην μασας(μαζι μου τουλαχιστον) !!!
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μα φυσικα κ δεν υπαρχει λογος να βριζουμε
κ ουτε νομιζω να εβρισα κανεναν σε προσωπικο επιπεδο,κ αν εβρισα να δω το μυνημα μου!!
αλλοι ξεκινησαν με βρισιες κ εγω απαντησα με ενα συνθημα
''ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ''
αυτο απαντησα!
κ ουτε νομιζω να εβρισα κανεναν σε προσωπικο επιπεδο,κ αν εβρισα να δω το μυνημα μου!!
αλλοι ξεκινησαν με βρισιες κ εγω απαντησα με ενα συνθημα
''ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ''
αυτο απαντησα!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ
- Απαντήσεις
- 46