Νέα

Ήτανε στημένο το ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ

• Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Λυπαμαι που θα χαλασω αυτη την μαγικη στιγμη για τους φιλους του τριφυλιου αλλα ειναι ολα τοσο μα τοσο στημενα που δεν αξιζει κανεις να ασχολειται.Ο ανιψιος μου ειναι συμμαθητης με τον γιο του οδηγου του Κοκκαλη.Ο ιδιος τον πηγε 3 μερες πριν το ντερμπι σε κοτερο στον Πειραια οπου συναντηθηκε με τον Βαρδινογιαννη και Μητσου.Στο ραντεβου ηταν επισης και ο Λουβαρης.Μαγκες αυτα που εχω μαθει καλυτερα να μην  ανακοινωθουν ολα γιατι ενδεχεται να χασει την δουλεια του ο ανθρωπος που ηταν παρων σε συνομιλιες του κινητου του Λουβαρη.Οντως το ματς στηθηκε και εμεις οι μαλακες ειχαμε και αγωνια.Υπαρχει οργανωμενο σχεδιο των δυο μεγαλων ανδρων να θεσουν εκτος τον Νικολαιδη κατι στο οποιο συνηγορει οπως εμαθα και ο αρχηγος της οριτζιναλ ο οποιος εχει βγαλει πολλα φραγκα απο τα στημενα.αυτος και ο Τσουκαλας.Στο ντερμπι υπηρχαν 4 μιλημενοι παικτες  του Ολυμπιακου.μονο ο διαιτητης δεν συμφωνησε και εθεσε ως ορο να παιξει καθαρα το παιχνιδι γιατι δεν ηθελε να βρεθει στο τελος εκτεθειμενος . Οι δυο μιλημενοι ηταν οι Τζολε και Ανατολακης για τους αλλους δεν θα πω γιατι δεν εχει σημασια πια .Οσοι εχουν καθαρο μυαλο και ξαναδουν το ντερμπι  θα καταλαβουν.Αλλοι 4 γνωριζαν και απο την ομαδα του Παναθηναικου και συγκεκριμενα ο ενας ηταν και στη συναντηση στο κοτερο.παιδια ποσο ηλιθιοι γινομαστε που καθομαστε και ασχολουμαστε με αυτα τα αρχιδια τους μεγαλοπαραγοντες του ελληνικου ποδοσφαιρου!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩς !!!!!!μκαρι να μπορουσα να αναφερω και περισσοτερα μακαρι νιωθω πραγματικα αηδιασμενος απο την ολη κατασταση και ποσο γελαω με ολους εμας που δε&#
957; κοιμομαστε τα βραδια οταν χανει η εκαστοτε ομαδα μας στα ντερμπι η οταν παιζεται ξυλο στους δρομους...Λυπαμαι αν πικρανα ολους εσας η αν καποιοι με περνατε για γραφικο αλλα επειδη ξερω την εγκυροτητα του θεματος με πνιγει η αδικια ρε παιδια.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!Μην φανατιζεστε ειναι μαγαλη μαλακια και δεν αξιζει .Ολα αυτα δεν ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας ειναι η ωμη  αληθεια !Με σεβασμο σε ολους τους  Ελληνες φιλαθλους.ευχαριστω για τον χρονο σας.

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το παιχνιδι το στησανε για να βγαλουν εκτος την  ΑΕΚ...εγω ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ αλλα με αυτα που ειδα αηδιασα...ο βαζελος ηταν για 5αρα,...αλλα το ματς ηταν στημενο...στο κολπο...ηταν και ο  ΚΑΣΤΙΓΙΟ και ο ΓΚΟΥΜΑΣ...αυτοι γνωριζαν....

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ειδες τελικα που και οι δυο ομαδες εχουν κατι να πουν θετικο.οι ολυμπιακοι οτι επαιξαν καλυτερα και τα βαζουν με την τυχη ενω οι παναθηναικοι πανηγυριζουν με την νικη.κομμενο και ραμμενο στα μετρα και των 2.κανεις δεν θα κατηγορησει κανεναν!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι πως θα μου φανεί περίεργο να έχουν γίνει αυτά γιατί υπάρχει και το στοίχημα νόμιμο ή όχι και ένα καλό πακέτο είναι από μια μεταγραφή και για τους δύο....  :tickedoff:

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασατε να πειτε τον στολτιδη,μπορχα,τοροσιδη εμπεντε που ηταν στην φαση-μπουγιο....και αφου ο κασναφερης δεν δεχθηκε να στησει γιατι δεν σφυριξε το πεναλτακι?ο ανιψιος που εχει συμμαθητη τον γιο του οδηγου που πηγαινε τον κοκκαλη...ιστορια ολοκληρη δηλαδη...
και ναι αυτη η συναντηση εγινε πριν πολλους μηνες,ειναι γνωστο αυτο,αλλα οχι για να στησουν τπτ....θα καταλαβετε του χρονου.....just bussines...

πρεπει ομως να πονεσε πολυ ΠΑΡΑ πολυ......φιλακια..

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ξεχασατε να πειτε τον στολτιδη,μπορχα,τοροσιδη εμπεντε που ηταν στην φαση-μπουγιο....και αφου ο κασναφερης δεν δεχθηκε να στησει γιατι δεν σφυριξε το πεναλτακι?ο ανιψιος που εχει συμμαθητη τον γιο του οδηγου που πηγαινε τον κοκκαλη...ιστορια ολοκληρη δηλαδη...
και ναι αυτη η συναντηση εγινε πριν πολλους μηνες,ειναι γνωστο αυτο,αλλα οχι για να στησουν τπτ....θα καταλαβετε του χρονου.....just bussines...

πρεπει ομως να πονεσε πολυ ΠΑΡΑ πολυ......φιλακια..
+1000

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
δεν θα κατσω εγω να βαλω μυαλο στον καθενα.ειμαστε μεγαλα παιδια νομιζω.τετοιους οπαδους χρειαζονται ολοι αυτοι που προανεφερα και τους εχουν οπως βλεπετε.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε εγώ συμφωνώ οτι στήνωνται παιχνίδια, εντάξει. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ οτι όλλοι αυτοί που ήταν στο κότερο αδυνατούν  να κρατήσουν το απόρητο των όσων είπαν. Δεν είναι και τίποτα παιδάκια ούτε τους ήρθαν τα λεφτά ουρανοκατέβατα.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
τα στημενα ειναι ηταν και θα ειναι μεσα στο παιχνιδι για παντα!!!απλα δεν γουσταρω να ακουω ιστοριουλες διαφορες!!!!

ηταν ενα ντερμπι που κριθηκε στις λεπτομερειες,τωρα οτι λες ειναι περιττο!!!δηλαδη ποιοσ ο λογος να κανει το λαθος στο 89 ενας παικτησ που φετος κρεμαει παπουτσια?ποιος ο λογος να απεκρουσει ο ebede 3 φορες ?

ειπαμε οτι ζουμε μεσα στην βρωμια αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!χασατε κερδισαμε τελος!!μην το κουραζετε!!

και εσυ φιλε που ειπες αυτη την ιστορια και την σεβομαι φυσικα ακου κατι!!

την χρονια τησ ριζουπολης εγινε το πιο στημενο ματς στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου!!ομως δεν θυμαται κανεις τα εκτροπα που ειχαν γινει!!ολοι θυμουντε το 3-0!!οσο παρασκηνιο κι αν ειχε παιχτει το ταμπλο και η ιστορια εγραψε 3-0!!

ετσι και τωρα!!στα @@μου αν θελουν να αφησουν οι αλλοι τον νικολαιδη εξω!!!στα @@μου αν ο κοκκαλης εβγαλε 3 δισ απο το στοιχημα!!εγω ξερω οτι κερδισα στο καραισκακη κι αυτο στο μυαλο μου δεν το μειωσει κανεις οσο και να προσπαθησει,οσα πρωταθληματα και να παρει!!!να κερδιζω εγω τα ντερμπι να πηγαινω καλα στην ευρωπη κι ας με κερδιζει ο ιωνικος κι η κερκυρα!!!

εννοειται οτι ολα ειναι στημενα η μαλλον τα περισσοτερα!!!αλλα σαν ελληνες το ξερετε οτι μας αρεσει!!αφου ειμαστε γραφηκοι πωσ να το κανουμε?

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
βαζελακια μην χερεστε την διαφορα μειωσατε σε -8 (πολυ κρυο!!!!!!!!)  haahahahahahah

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ΣΤΗΜΕΝΑ ειναι τα πρωταθληματα των γαυρων, ολα σχεδον απο τα 10 τελευταια που πηρανε.
η αποδειξη ειναι οτι στην εθνικη του 2004 δεν ειχανε κανενα παιχτη και οτι στην ευρωπη ειναι loosers, κατι σαν της πουτανες της φυλης που της γαμας με 1 ταληρακι

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ανυπαρκτοι θα εχετε αγχος ως το τελος για το αν βγειτε δευτερη....εκει καταντησατε να πανηγιριζετε τρελα οταν μιωνετε στους -8...ανυπαρκτοι...ε ανυπαρκτοι...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
ανυπαρκτοι θα εχετε αγχος ως το τελος για το αν βγειτε δευτερη....εκει καταντησατε να πανηγιριζετε τρελα οταν μιωνετε στους -8...ανυπαρκτοι...ε ανυπαρκτοι...

Καλά καλά μην κλαις θα περάσει!Δεν έχεις ακόμη καταλάβει ότι δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά η αποτυχία να στον φοράνε μέσα έξω. Και εσάς πως να το κάνουμε σας τον φορέσαμε. Άσε μας λοιπόν εμάς στην ανυπαρξία μας και πάνε στο thread με τους γαύρους να ευλογείτε τα γένια σας
- Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να είν' καλά και όλε αι άλλαι να πα να γαμεθούνε!
Μόνο που αυτήν την φορά δεν σας έκατσε

Υ.Γ Άντε και πολλά έγραψα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε γαύροι έλεος... μάθετε να χάνετε, εδώ σας κλείσαμε το σπίτι και βγάζετε γλώσσα ακόμα? έρχεται η πράσινη κυριαρχία , ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι? μην σας δουλεύει ο κόκκαλης, θα σας φέρει πάλι κανένα νε,όχι ,αφού,διότι και θα σας τους παρουσιάσει για παικταράδες και άντε πάλι.35.000 γαύροι στο τηγάνι......ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ :uglystupid:

neo24

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα αυτοι οι γαυροι ρε παιδακι μου , μου προκαλουν τοσο μεγαλη απεχθεια..ειναι για να τους λυπαται κανεις..ο,τι και να πω θα ναι λιγο..Αντε το χειμωνα παλι θα δουμε ευρωπαικη τσοντα...Ε ρε γελια...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μιλάνε οι γαύροι για στημένα!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και η δεύτερη ψωλή έρχεται την Κυριακη. Απολλωννννννν

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom