ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Ειμαι ετοιμος να ανοιξω ενα θεμα που να λεει : 'Ελληνας που τον αφηνει ατσιμπουκωτο η γκομενα, γιατι ντρεπεται να φιλησει τα παιδια της'
και μετα ως ο νηματοθετης να γραψω μια μικρη περιληψη του θεματος :
'Γεια σας συναδελφοι , συναγωνιστες, συνοδοιποροι μπουρδελοκαρντασιδες, εγω ειμαι ο ενας φιλος του φιλου του Νασου , που ειχε φιλο αυτον τον φιλο του που δεν του επαιρνε τσιμπουκι η γυναικα του , οπως σας τα ειχε πει ο Νασος στο αλλο thread ....Ε , guys δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επαθε πριν λιγο καιρο ο φιλος του φιλου , του φιλου του Νασου, που ειναι και φιλος δικος μου..... η γυναικα του ( την οποια ξερω απο μια κοινη παρεα και γω ) ενω του ελεγε οτι ντρεπεται και αηδιαζει με την πιπα κτλ μια μερα του ζητησε εξτρα φραγκα για κατι που δεν επεμενε να μην του λεει τι ειναι ...αλλα μιλαμε για μπολικα φραγκα .... αυτος τωρα ο δολιος επειδη ηταν κλασσικος Ελληνας μουνοακολουθος παρολο που ειχε ενδοιασμους αρχικα , τι να κανει της τα δινει στο τελος, αλλα λεει : θα την παρακολουθησω να δω που θα τα ξοδεψει, την παρακολουθει λοιπον για καιρο και την βλεπει να μπαινοβγαινει συχνα πυκνα στο ιατρειο ενος γνωστου ωτορινολαρυγγολογου της περιοχης της ( Αθηνα μενει ) και λιγο καιρο μετα και στην ιδωτικη κλινικη που χειρουργει, καποια , μερα φουρκισμενος λοιπον, την σταματαει , της κανει 'σκηνη' και αυτη αναγκαζεται να του 'ξερασει' ολα , και τι ειχε κανει τελικα η ρουφιανα ? ειχε κανει μια πλαστικη στο λαρυγγα της , στα σβηστα ομως , στα κρυφα , αλλα χωρις να του το πει, προκειμενου αυξησει η χωρητικοτητα του λαρυγγα .......ε απο τοτε αυτος ο φιλος του φιλου του κοινου φιλου μας ειναι να πεσει να πεθανει, καταλαβαινετε ελπιζω γιατι ? ( σου λεει αυτη δεν ηθελε να καταπινει ουτε νερο και τωρα αυξανει και το φαρδος του λαρυγγα ?) '
Τι λετε? θα εχει περασει ετουτο το Threadaki? θα γινει μουχαμπετι βρε αδερφε ? ( ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΛΕΡΤ , ONE HUNDRED PERCENT PURE REAL LIFE STORY , δεν παιζουμε με αυτα τα θεματα)