pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ετσι θα πας και Ιταλια Βανακια; :S :S :S
θα μαθω δυο τρια ιταλικα πρωτα
αλλα καταβαθος μιλαει το σωμα
ετσι θα πας και Ιταλια Βανακια; :S :S :S
KILL BILL δεν ξερω να σου πω ρε μεγαλε ( απο τη μια φαινεσαι λιγο πιο σοβαρο τρολας ) αλλα λογικα θα εχεις εμπερια στις γκομενες (και δεν το λεω μονο για να κοροιδεψω) αλλα εγω ρε φιλε να σου πω την αληθεια σχεδον 3 δεκαετιες που ειμαι σε ετουτο τον πλανητη , γκομενα και μαλιστα Ελεεινηδα απο καμακι βαρβατιλα , μαγκια κλανια και εξατμιση , ετσι στο ακυρο , στον δρομο δεν εχω ριξει .... και αντε πες εγω δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος η δεν το χω αυτο σε τετοιο επιπεδο καμακιου ,ρε αλητες σας αρεσε το καμακι μου ???
θα μαθω δυο τρια ιταλικα πρωτα
αλλα καταβαθος μιλαει το σωμα
τυπε φιλος του φιλου του νασου αναφερθηκε η συγκεκριμενη περιπτωση λιγο πιο πανωΜπραβο τυπε νασο..Χαχαχαχα αυτη ειναι θεματαρα... Κωλοτρυπιδι στο 5 λεπτο στη χεστρα απο πανω...χαχαχα..δε μπορω κλαιω... Μου θυμιζει την κουνιαδα μιας παλιας πρωηνς μου που οταν της γνωρισα τον κολλητο μου τον ειχε πλακωσει στα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.. ΠΑΝΤΟΥ!!! Κ οταν της ελεγε καλα μωρη,δε παιρνεις καμια πιπα στον σωτηρη (τον καψουρη μνηστηρα της) του ελεγε αχ δε το κανω, δε μου αρεσει,δε θελω!!!χαχαχα....Μετα απο λιγο καιρο χωρισαν απαντες..κ επεισοδιακα.. ΑΥΤΑΑΑ ειναι...
Ηταν αυτο που λεμε 'απο τα ζευγαρια που δεν χωριζουν',κλασσικη μουφα εκφραση :thubsdown:
Ο τυπος ειναι σε κοινη παρεα,καταρρακωμενος τον τελευταιο καιρο
Στην αρχη δεν ελεγε την αιτια του χωρισμου,με τα πολλα το ξεφουρνισε :S :S :S
Καθοντουσαν με την γκομενα σπιτι,με την οποια τα ειχαν 7 χρονια.Ειχαν πιει κατι ξυδια και πανω στην χαλαρωση προτεινε αυτος να διηγηθει ο καθενας τους μια σεξουαλικη εμπειρια του παρελθοντος,οταν δεν ηταν μαζι :-
Τι το ηθελε ,αυτα δεν συζητιουνται τυπε
Ειπε λοιπον αυτος οτι ειχε να πει-οχι κατι σπουδαιο- και ηρθε η σειρα της γκομενας
Ουτε λιγο ουτε πολυ του ειπε οτι οταν ηταν πιο πιτσιρικα και πριν τα φτιαξουν,πηγε Ιταλια με τις φιλες της,βγηκαν σε ενα club,γνωρισε εναν Iταλο με τον οποιο πηδηχτηκε μεσα σε 5 λεπτα στο w.c. του club και ο οποιος την πηρε και απο κωλοτρυπιδι
Του αλλου του ηρθε βραχος στο κεφαλι
7 χρονια τα ειχαν και οποτε εθετε θεμα για γκροβερ ετρωγε ακυρωτικο
-'Οπως καταλαβαινετε ', ειπε,μετα απο αυτο η σχεση πηρε την κατω βολτα,δεν χωρισαμε αμεσως αλλα δεν μπορεσα να της το συγχωρησω και τελικα τερμα'
Καθως μας τα ελεγε φανταστηκα τον Ιταλο,ψηλο,με μουσακι,γλυμμενο μαλλι προς τα πισω και ριχτο πουλοβερακι προς τα μπροστα να παιρνει εξαγριωμενος το κωλοτρυπιδι της γαμιολας αναμεσα σε κατουρα
Παντως ο τυπος δεν μιλιεται τελευταια :S :S :S
τυπε ξερουμε κατι για αυτη τη φιλη σου που μοιραζει τσιμπουκια; :S :S :S
αρχιζει να ενισχυεται αυτο το σεναριο τυπε :S :S :SΓια να χωθεί τοσο άμεσα κωλοτρυπιδι ο τυπος ηταν Ιταλός απο τα Τιρανα...
τυπε ξερουμε κατι για αυτη τη φιλη σου που μοιραζει τσιμπουκια; :S :S :S
τυπε μπορουμε να συνεργαστουμε :S :S :Stype εγω το ειδα πρωτος :S :S :S
τυπε μπορουμε να συνεργαστουμε :S :S :S
εσυ και ο σελφι πατε για στομα και μουνι αντιστοιχα και γω για κωλοτρυπιδι :S :S :Sελα πες
τι συστημα παιζουμε?
εσυ και ο σελφι πατε για στομα και μουνι αντιστοιχα και γω για κωλοτρυπιδι :S :S :S
τοτε θα πρεπει να βρουμε αλλον να καλυψει τη θεση σου Βανακια :S :S :Sδε γαμαω εγω παρεα με τον σελφι
ειναι τρομπας :S