Νέα

'Ιταλος πηρε κωλο σε 5 λεπτα-Ελληνας παλευε 7 χρονια'

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
ρε αλητες σας αρεσε το καμακι μου ???
KILL BILL δεν ξερω να σου πω ρε μεγαλε ( απο τη μια φαινεσαι λιγο πιο σοβαρο τρολας ) αλλα λογικα θα εχεις εμπερια στις γκομενες (και δεν το λεω μονο για να κοροιδεψω) αλλα εγω ρε φιλε να σου πω την αληθεια σχεδον 3 δεκαετιες που ειμαι σε ετουτο τον πλανητη , γκομενα και μαλιστα Ελεεινηδα απο καμακι βαρβατιλα  , μαγκια κλανια και εξατμιση , ετσι στο ακυρο , στον δρομο δεν εχω ριξει .... και αντε πες εγω δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος η δεν το χω αυτο σε τετοιο επιπεδο καμακιου ,
δεν ξερω και κανεναν απο αυτους που το εχουν θεωρητικα , η τουλαχιστον φαινεται να το εχουν λογω επιτυχιων, να εχει ριξει ετσι μουνι...... Τωρα εσυ αμα εχεις διαφορετικη αποψη που στηριζεται πανω σε εμπειριες , παω πασο ..... Ακομα και τουριστριες αμα δεις δεν πεφτουν 'ευκολα' ετσι , πρεπει καπως να πλασαριστει 'καλυτερα' , στα ματια μιας γυναικας για να σε βαλει στο comfort zone της  και απο οσο εχω δει απο την εμπειρια μου αυτο το ακυρο , ισως 'μαγκικο' , ισως ομως πολλες φορες προκλητικο καμακι δεν πιανει ... δεν ξερω γιατι , ισως εγκεφαλικα και συνειρμικα να το θεωρουν οτι τις γνωριζεις ετσι στο ακυρο σαν γνωριζεις πουτανες του δρομου και τις 'εξισωνεις' με αυτες ....... ποιος ξερει ...

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
θα μαθω δυο τρια ιταλικα πρωτα

αλλα καταβαθος μιλαει το σωμα

Τύπε μήπως πρέπει πρώτα αν αδιδαχθείς από τον Τελυ Σταλόνε???

URL]]

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Μπραβο τυπε νασο..Χαχαχαχα αυτη ειναι θεματαρα... Κωλοτρυπιδι στο 5 λεπτο στη χεστρα απο πανω...χαχαχα..δε μπορω κλαιω... Μου θυμιζει την κουνιαδα μιας παλιας πρωηνς μου που οταν της γνωρισα τον κολλητο μου τον ειχε πλακωσει στα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.. ΠΑΝΤΟΥ!!! Κ οταν της ελεγε καλα μωρη,δε παιρνεις καμια πιπα στον σωτηρη (τον καψουρη μνηστηρα της) του ελεγε αχ δε το κανω, δε μου αρεσει,δε θελω!!!χαχαχα....Μετα απο λιγο καιρο χωρισαν απαντες..κ επεισοδιακα.. ΑΥΤΑΑΑ  ειναι...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
50 μέλη και 112 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα !!

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Οχι ρε γαμωτο!!!Μουρθε φλασια... Λες ναναι η ιδια;;;;χαχαχαχα..Α ρε σωτηρακη ..την γλυτωσες που δε τη παντρευτηκες!!
ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗ

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Μπραβο τυπε νασο..Χαχαχαχα αυτη ειναι θεματαρα... Κωλοτρυπιδι στο 5 λεπτο στη χεστρα απο πανω...χαχαχα..δε μπορω κλαιω... Μου θυμιζει την κουνιαδα μιας παλιας πρωηνς μου που οταν της γνωρισα τον κολλητο μου τον ειχε πλακωσει στα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.. ΠΑΝΤΟΥ!!! Κ οταν της ελεγε καλα μωρη,δε παιρνεις καμια πιπα στον σωτηρη (τον καψουρη μνηστηρα της) του ελεγε αχ δε το κανω, δε μου αρεσει,δε θελω!!!χαχαχα....Μετα απο λιγο καιρο χωρισαν απαντες..κ επεισοδιακα.. ΑΥΤΑΑΑ  ειναι...
τυπε φιλος του φιλου του νασου αναφερθηκε η συγκεκριμενη περιπτωση λιγο πιο πανω

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ηταν αυτο που λεμε 'απο τα ζευγαρια που δεν χωριζουν',κλασσικη μουφα εκφραση  :thubsdown:

Ο τυπος ειναι σε κοινη παρεα,καταρρακωμενος τον τελευταιο καιρο :zombie:
Στην αρχη δεν ελεγε την αιτια του χωρισμου,με τα πολλα το ξεφουρνισε :S :S :S

Καθοντουσαν με την γκομενα σπιτι,με την οποια τα ειχαν 7 χρονια.Ειχαν πιει κατι ξυδια και πανω στην χαλαρωση προτεινε αυτος να διηγηθει ο καθενας τους μια σεξουαλικη εμπειρια του παρελθοντος,οταν δεν ηταν μαζι :-
Τι το ηθελε ,αυτα δεν συζητιουνται τυπε :idiot:

Ειπε λοιπον αυτος οτι ειχε να πει-οχι κατι σπουδαιο- και ηρθε η σειρα της γκομενας :headbaning1:

Ουτε λιγο ουτε πολυ του ειπε οτι οταν ηταν πιο πιτσιρικα και πριν τα φτιαξουν,πηγε Ιταλια με τις φιλες της,βγηκαν σε ενα club,γνωρισε εναν Iταλο με τον οποιο πηδηχτηκε μεσα σε 5 λεπτα στο w.c. του club και ο οποιος την πηρε και απο κωλοτρυπιδι :orchestra:

Του αλλου του ηρθε βραχος στο κεφαλι :huh:

7 χρονια τα ειχαν και οποτε  εθετε θεμα για γκροβερ ετρωγε ακυρωτικο :ak:

-'Οπως καταλαβαινετε ', ειπε,μετα απο αυτο η σχεση πηρε την κατω βολτα,δεν χωρισαμε αμεσως αλλα δεν μπορεσα να της το συγχωρησω και τελικα τερμα' :priest:

Καθως μας τα ελεγε φανταστηκα τον Ιταλο,ψηλο,με μουσακι,γλυμμενο μαλλι προς τα πισω και ριχτο πουλοβερακι προς τα μπροστα να παιρνει εξαγριωμενος  το κωλοτρυπιδι της γαμιολας αναμεσα σε κατουρα  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Παντως ο τυπος δεν μιλιεται τελευταια :S :S :S

Για να χωθεί τοσο άμεσα κωλοτρυπιδι ο τυπος ηταν Ιταλός απο τα Τιρανα...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18