Νέα

'Ιταλος πηρε κωλο σε 5 λεπτα-Ελληνας παλευε 7 χρονια'

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ο τύπος έκατσε με γκόμενα 7 χρόνια ενώ τον είχε στα "μη". Μόνο από αυτό φαίνεται πόσο πιρφοράκος είναι! Όταν βλέπεις γκόμενα να σε έχει στα μη και να στο παίζει ανά περιόδους δύσκολη την κάνεις, εκτός αν είσαι μαζόχα.. Σημαίνει ότι για την γκόμενα είσαι μία σταθερή και ασφαλής γκαβάτζα να πλασάρει για σχέση και με την κάθε ευκαιρία θα πάνε τα καυλιά σύννεφο.

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ο τύπος έκατσε με γκόμενα 7 χρόνια ενώ τον είχε στα "μη". Μόνο από αυτό φαίνεται πόσο πιρφοράκος είναι! Όταν βλέπεις γκόμενα να σε έχει στα μη και να στο παίζει ανά περιόδους δύσκολη την κάνεις, εκτός αν είσαι μαζόχα.. Σημαίνει ότι για την γκόμενα είσαι μία σταθερή και ασφαλής γκαβάτζα να πλασάρει για σχέση και με την κάθε ευκαιρία θα πάνε τα καυλιά σύννεφο.
τυπε σκεφτομαι να τον ρωτησω αν του εκανε και μπουκι :-
παιζει να ακουσω κανα οχι :S :S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Παίζει να είναι μέλος μυστικής οργανώσεως,  που θέλει να ξεπλύνει την ντροπιαστική ήττα  του 40, πηδώντας μας απαξιωτικά τις γυναίκες για να μας τραυματίσει ψυχικά. Μην λησμονείτε ότι ο "ψυχολογικός" πόλεμος είναι εξίσου καταστροφικός.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε νασο εμενα δε με γελας

εσυ εχθες ελεγες θα ανοιξω θρεντ κυριακατικο

σε παρακολουθω νασσο να ξερεις δεν μιλαω τυχαια

:S

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε νασο εμενα δε με γελας

εσυ εχθες ελεγες θα ανοιξω θρεντ κυριακατικο

σε παρακολουθω νασσο να ξερεις δεν μιλαω τυχαια

:S
σου ειχα πει Βανακια να γινουμε φιλοι να γαμησεις και δεν ηθελες. :S :S :S

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
τυπε σκεφτομαι να τον ρωτησω αν του εκανε και μπουκι :-
παιζει να ακουσω κανα οχι :S :S :S

Τύπε άμα μάθει ότι έκανε και μπούκι στον Ιταλό και δεν έχει κάνει σε αυτόν τον βλέπω έτσι μετά

tenor.gif

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να γινουμε γιατι οχι

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε άμα μάθει ότι έκανε και μπούκι στον Ιταλό και δεν έχει κάνει σε αυτόν τον βλέπω έτσι μετά

tenor.gif
τυπε εχω παντρεμενο φιλο 15 χρονια που δεν του ξηγιεται μπουκι το τσουλι γιατι λεει 'πως θα φιλησω το παιδι μου μετα' :headbang:
και ο αλλος καθεται 15 χρονια ατσιμπουκωτος :zombie: :zombie: :zombie:
:S :S :S

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
τυπε εχω παντρεμενο φιλο 15 χρονια που δεν του ξηγιεται μπουκι το τσουλι γιατι λεει 'πως θα φιλησω το παιδι μου μετα' :headbang:
και ο αλλος καθεται 15 χρονια ατσιμπουκωτος :zombie: :zombie: :zombie:
:S :S :S

Τύπε κάτι μου λέει πως το τσουλί θα είναι ψωλορουφήχτρα πίσω από την πλάτη του φίλου σου. Βλέπω να το μαθαίνει και αυτός καμιά βραδιά που θα τα πιούνε και θα ανοίγεις νήματα πάλι  :S :S :S

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε κάτι μου λέει πως το τσουλί θα είναι ψωλορουφήχτρα πίσω από την πλάτη του φίλου σου. Βλέπω να το μαθαίνει και αυτός καμιά βραδιά που θα τα πιούνε και θα ανοίγεις νήματα πάλι  :S :S :S
τυπε σκεφτομουν για καινουριο νημα με την καριολα που δεν πιπωνει αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
και ενα τριτο για φιλο μου που δεν του καθεται η γκομενα απο μουνι τυπε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τυπε απο αυτα που γραφεις παντως εγω καταλαβαινω οτι 3 στους 3 στην παρεα σου κατι γαμανε ειτε στομα,ειτε κωλο,ειτε μουνι δεν ειναι και ασχημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom