axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τοτε βολευομαι μια χαρα με την Αγγελικουλα.....οι γυναικες ειναι αμαρτωλες τεκνο μου ,δεν το χουν για αφοσιωση στα θεια
Τοτε βολευομαι μια χαρα με την Αγγελικουλα.....οι γυναικες ειναι αμαρτωλες τεκνο μου ,δεν το χουν για αφοσιωση στα θεια
12 βλεπω τεκνον μου ..... λες να μην ειμαι καλα ?φίλε πόσους μπερντμαν βλέπεις εδώ?---------->
αν δεν βλέπεις 6 τότε κόψε την απογευματινή για αρχή μήπως το προλάβουμε
ποτέ την πρωινή είναι η σημαντικότερη μαλακία της ημέρας
ε εσύ την έχεις κάνει επιστήμη φαίνεται12 βλεπω τεκνον μου ..... λες να μην ειμαι καλα ?
παιζω λαχεια και το πουλι μου .... μετραει ?
Τα στοιχηματα τα χαρτια και το καζινο ειναι για για τζογαδορους κι εγω δεν ειμαι τετοιος
Αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμισιε εσύ την έχεις κάνει επιστήμη φαίνεται
Ναι !!!!!Περήφανος Αυνάνας όμως είσαι.
Ναι !!!!!
Οπως ολοι μας......
Ειναι κρίμα να αντιμετωπίζεται με κυνισμό (σημάδι εσωτερικής αποτυχίας) μια τέτοια πράξη. Κρίμα στην κατάντια της πλειοψηφίας των νεο-ελλήνων. Χαβαλές σε όλα, φραπεδιά και παπαρολογίες φούμαρα.
Ειναι κρίμα να αντιμετωπίζεται με κυνισμό (σημάδι εσωτερικής αποτυχίας) μια τέτοια πράξη. Κρίμα στην κατάντια της πλειοψηφίας των νεο-ελλήνων. Χαβαλές σε όλα, φραπεδιά και παπαρολογίες φούμαρα.
Ναι, οι εδώ άρχοντες πληρώνονται πολλαπλάσια απο τους αντίστοιχους ιταλούς. Αντιδρά κανείς;
Αντιδρά κανείς;
Ναι, οι εδώ άρχοντες πληρώνονται πολλαπλάσια απο τους αντίστοιχους ιταλούς. Αντιδρά κανείς;
Γιατί ρε μάπα μιλάς για τους μαύρους;Σας έχω πει ότι οι Έλληνες δε θα αντιδράσουν περισσότερο από ότι αντέδρασαν οι μαύροι στα χιλιάδες χρόνια δουλείας τους.
Είδες ποτέ αράπη να χτυπάει το αφεντικό του;
Γιατί ρε μάπα μιλάς για τους μαύρους;
Οι Έλληνες 2.000 χρόνια σκλάβοι στο Χριστιανισμό δεν είναι;
Έτσι σε θέλω,επαναστάτη-άθεο-κομμουνιστή!!!!
Μη το γαμάς, είπαμε πως θα αποκρύπτουμε την κομματική μας ταυτότητα!
Ωχ, πού να 'ξερε o δυστυχής πόσα παίρνουν εδώ οι συνάδελφοί του. :S
Λιγες πληροφορείες για την πολή
Εδώ ένας δημαρχος αντιστοιχης πληθυσμιακά πολή κονομα πολλα περισσότερα (για τα νομιμα μιλάμε πάντα)