theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δυστυχως οι αληθινοι ελληνες βρισκονται στη νοτια ιταλια πλεον
και στην Ιωνία.
δυστυχως οι αληθινοι ελληνες βρισκονται στη νοτια ιταλια πλεον
Τουρκία μάλλον εννοείς.και στηνΙωνία.
γιαυτο παμε κατα διαολου....Ωχ, πού να 'ξερε o δυστυχής πόσα παίρνουν εδώ οι συνάδελφοί του. :S
Τιποτα δεν θα γινοταν και παλι....αν ακολουθούσαν το παράδειγμα του παπούλια και οι υπόλοιποι βολευτές, και ας έδιναν το 50% του μισθού τους και έκοβαν και τις υπόλοιπες παροχές που έχουν τότε ίσως κάτι γινόταν
+100000000000000 σωστόςΤιποτα δεν θα γινοταν και παλι....
Αν επεστρεφαν τα οσα εχουν ''κατακλεψει'' μαζι με τους παρατρεχαμενους τους μονο τοτε θα σωζοταν η κατασταση
Φυσικα και θα βγουν και παλι αφου η μαλακια εδω ειναι αγιατρευτη....+100000000000000 σωστός
αλλά και γιατί να το κάνουν ????
αφού πάλι αυτοί θα βγουν
Φυσικα και θα βγουν και παλι αφου η μαλακια εδω ειναι αγιατρευτη....
Ηδη προηγειται στις δημοσκοπησεις η ΝΔ !!!!!!!!!
δεν παιζω στοιχηματα.....
έτσι είναι.... αλλά δες και το άλλο
βάζεις στοίχημα ότι το πασοκ θα πάρει πάνω από 20% για να μην πω 25 ?
δεν παιζω στοιχηματα.....
Πιστευω ομως οτι τα δυο κομματα θα λαβουν ενα 50-60%
παιζω λαχεια και το πουλι μου .... μετραει ?
Τουρκία μάλλον εννοείς.
όχι απλά τζογαδόρος ........το πουλι μου .... μετραει ?
όχι απλά τζογαδόρος ........
nick the Greek
αυτό μάλιστα είναι τζόγος μπορεί να τυφλωθείς *Pπαιζω λαχεια και το πουλι μου .... μετραει ?
Τα στοιχηματα τα χαρτια και το καζινο ειναι για για τζογαδορους κι εγω δεν ειμαι τετοιος
φημες τυπε !!!!!!!αυτό μάλιστα είναι τζόγος μπορεί να τυφλωθείς *P
τεκνο μου ο αυνανισμος και ο τζογος ειναι αμαρτια.....να ερθεις να σε εξομολογησω αμεσαπαιζω λαχεια και το πουλι μου .... μετραει ?
Τα στοιχηματα τα χαρτια και το καζινο ειναι για για τζογαδορους κι εγω δεν ειμαι τετοιος
Ειμαι αλητης και αμαρτωλος.....τεκνο μου ο αυνανισμος και ο τζογος ειναι αμαρτια.....να ερθεις να σε εξομολογησω αμεσα
οι γυναικες ειναι αμαρτωλες τεκνο μου ,δεν το χουν για αφοσιωση στα θειαΕιμαι αλητης και αμαρτωλος.....
Ακρως ενδιαφερουσα η εξομολογηση σου παντως, αν εισαι γυναικα ομως !!!!!!!
φίλε πόσους μπερντμαν βλέπεις εδώ?---------->φημες τυπε !!!!!!!